Sveiki, braunuosi į temą, bet noriu atkreipti Nevutes dėmesį. Parašiau jums žinutę, labai laukiu atsakymo.
Perziurejau Olestos tortu parada ir pamirsau pagirti Garbaneleles tortuka Mildutei grazus ir darbo matosi daug ideta
Ieškau kepėjos vestuviniam tortui. Esančios iš Vilniaus, ar aplink Širvintas. Lauksiu žinutės až.
Olesta, su nuostabių tortų paradu. Aš kukliai
Hello Kity
Šviesūs biskvitai, karamelinis, persikų, aviečių kremai, 2 kg
Hello Kity
Šviesūs biskvitai, karamelinis, persikų, aviečių kremai, 2 kg
Likta, Keila, O-Re-Ar "pavarėt"
Kai uzeini i tema,tikrai yra i ka paziuret.Saunu,merginos!
Man papasakok,kaip taip graziai uzdedi ant dovanu popieriaus plevele? Man si misija neimanoma,matosi ,negraziai atrodo.Rodos itempiu,bet vistiek nera vaizdo. Tai niekad beveik ir nededu ant dovaninio .
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 01, 20:20)
Man papasakok,kaip taip graziai uzdedi ant dovanu popieriaus plevele? Man si misija neimanoma,matosi ,negraziai atrodo.Rodos itempiu,bet vistiek nera vaizdo. Tai niekad beveik ir nededu ant dovaninio .
QUOTE(Rakelė @ 2013 06 01, 21:51)
Likta, Keila, O-Re-Ar "pavarėt"
Ačiū
QUOTE(emiga @ 2013 06 02, 03:57)
Kai uzeini i tema,tikrai yra i ka paziuret.Saunu,merginos!
Čia ale pagyrimas,ar ne? na butent sis popierius yra neperslampamas ir toks tvirtas(super valu tik tokio randu) tai su juo labai gerai apsidengia.Va tie plonukai blizgus buna,tai sunkiau
Keila, nieko sau paradas, vienas už kitą gražesni, įspūdingesni. Tik man kai kurios spalvos su vestuvėmis sunkiai derinasi. Čia tik tarp kitko pastebėjimas. Išpildymas tobulas.
O-RE-Ar, puiki kepurė, zuikutis labai simpatiškas
Ačiū už mano torto įvertinimą
O-RE-Ar, puiki kepurė, zuikutis labai simpatiškas
Ačiū už mano torto įvertinimą
Atnesu savo šio ryto varguoli
karamelinis medutis, 2kg
"Grafas Slyvukas", 2kg
karamelinis medutis, 2kg
"Grafas Slyvukas", 2kg
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 02, 09:34)
Ačiū
Čia ale pagyrimas,ar ne? na butent sis popierius yra neperslampamas ir toks tvirtas(super valu tik tokio randu) tai su juo labai gerai apsidengia.Va tie plonukai blizgus buna,tai sunkiau
Na ,pagyrimas As toki irgi esu dengus,bet man ta maistine plevele ant virsaus vistiek susiglamzo ir matosi atsiskyrus,tai jei imanoma ,reikes treniruotis.