Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveiki, braunuosi į temą, bet noriu atkreipti Nevutes dėmesį. Parašiau jums žinutę, labai laukiu atsakymo. 4u.gif
Atsakyti
Perziurejau Olestos tortu parada ir pamirsau pagirti Garbaneleles tortuka Mildutei smile.gif grazus ir darbo matosi daug ideta smile.gif
Atsakyti
Ieškau kepėjos vestuviniam tortui. Esančios iš Vilniaus, ar aplink Širvintas. Lauksiu žinutės až. ax.gif
Atsakyti
Olesta, su nuostabių tortų paradu. Aš kukliai biggrin.gif

Hello Kity

user posted image

Šviesūs biskvitai, karamelinis, persikų, aviečių kremai, 2 kg
Atsakyti
SZ, Olesta, likta - grazus darbai, ir kitu mergaiciu pradedanciu grazus, o dirbant toliau bus tik grazesni 4u.gif
keli mano

sorry uz foto kokybe biggrin.gif
snickers, sokoladinis, varskes
user posted image

varskes
user posted image

snickers
user posted image

varskes
user posted image

varskes
user posted image

medutis, varskes
user posted image

ir popsiukai prie jo
user posted image
Atsakyti
OLESTA,MILI wub.gif Kaip nulieti jusu tortai(ale ir pacios tai zinot) biggrin.gif
Papildyta:
As ir kepure turiu si karta ir zuiki biggrin.gif
Sokoladinis su vysniom 2.6kg

user posted image

Sokoladinis su vysniom 3,8kg

user posted image
Atsakyti
Likta, Keila, O-Re-Ar thumbup.gif "pavarėt" thumbup.gif
Atsakyti
Kai uzeini i tema,tikrai yra i ka paziuret.Saunu,merginos!

QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 01, 20:20)

Man papasakok,kaip taip graziai uzdedi ant dovanu popieriaus plevele? g.gif Man si misija neimanoma,matosi ,negraziai atrodo.Rodos itempiu,bet vistiek nera vaizdo. schmoll.gif Tai niekad beveik ir nededu ant dovaninio .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 birželio 2013 - 16:15
QUOTE(Rakelė @ 2013 06 01, 21:51)
Likta, Keila, O-Re-Ar  thumbup.gif  "pavarėt"  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(emiga @ 2013 06 02, 03:57)
Kai uzeini i tema,tikrai yra i ka paziuret.Saunu,merginos!
Man papasakok,kaip taip graziai uzdedi ant dovanu popieriaus plevele?  g.gif Man si misija neimanoma,matosi ,negraziai atrodo.Rodos itempiu,bet vistiek nera vaizdo.  schmoll.gif Tai niekad beveik ir nededu ant dovaninio .

Čia ale pagyrimas,ar ne? biggrin.gif na butent sis popierius yra neperslampamas ir toks tvirtas(super valu tik tokio randu) tai su juo labai gerai apsidengia.Va tie plonukai blizgus buna,tai sunkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Keila, nieko sau paradas, vienas už kitą gražesni, įspūdingesni. Tik man kai kurios spalvos su vestuvėmis sunkiai derinasi. Čia tik tarp kitko pastebėjimas. Išpildymas tobulas.
O-RE-Ar, puiki kepurė, zuikutis labai simpatiškas
Ačiū už mano torto įvertinimą
Atsakyti
Atnesu savo šio ryto varguoli doh.gif
user posted image
karamelinis medutis, 2kg

"Grafas Slyvukas", 2kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 02, 09:34)
Ačiū 4u.gif

Čia ale pagyrimas,ar ne?  biggrin.gif  na butent sis popierius yra neperslampamas ir toks tvirtas(super valu tik tokio randu) tai su juo labai gerai apsidengia.Va tie plonukai blizgus buna,tai sunkiau  mirksiukas.gif

Na ,pagyrimas smile.gif As toki irgi esu dengus,bet man ta maistine plevele ant virsaus vistiek susiglamzo ir matosi atsiskyrus,tai jei imanoma ,reikes treniruotis. smile.gif
Atsakyti