Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2013 06 22, 23:05)
man is snikerio pilnos normos gaunasi 24cm dengtas apie 2.7kg

ir proporciju tarp 1 ir antro auksto reik tokiu

man irgi daugmaz drinks_cheers.gif

o ten antras aukstas kartais ne i sona pastumtas ,t.y. ne centre,o labiau i viena krasta?tada manau tiktu 24 ir 16 cm abu po 5biskvitus(jei tai snikers tortas)

erikiuxxx,grazus tortukai
Atsakyti
la-a-abai grazus tortai :)pasikartosiu, bet labiausiai man patinka, kad lygus, tvarkingi, proporcingi, spalvos dera 4u.gif 4u.gif 4u.gif labiausiai patiko dvieju obuolio puseliu tortas wub.gif
turiu klausima: mergaites, kurios darote zmogeliukus, kokias spalvas naudojate kuno spalvai isgauti? ir kaip graziai padarote nosyte (cia gal Mingailiux atsakys smile.gif )?
dar klausiau anksciau, bet niekas neatsake: kokio dydzio naudojat raidziu formeles?
aciu
kazkuri mergaite klause apie golden sirup. naudoju ji visur, kur reikia dirbtinio medaus pagal recepta. jei recepte raso: 3 saukstai dirbtinio medaus, tai dedu golden sirupo tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 06 23, 02:54)

kazkuri mergaite klause apie golden sirup. naudoju ji visur, kur reikia dirbtinio medaus pagal recepta. jei recepte raso: 3 saukstai dirbtinio medaus, tai dedu golden sirupo tiek pat.

i pastilaza irgi dedat golden'o? rolleyes.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 06 23, 02:54)
turiu klausima: mergaites, kurios darote zmogeliukus, kokias spalvas naudojate kuno spalvai isgauti? ir kaip graziai padarote nosyte (cia gal Mingailiux atsakys  smile.gif )?
dar klausiau anksciau, bet niekas neatsake: kokio dydzio naudojat raidziu formeles?

Spalva Ivori
O nosyte arba burbuliuka klijuoju, arba kisu i savos gamybos toki molda (vien del nosytes ir pasidariau ji)

Mano dar viena Mike Puchovicius smile.gif

Snikersas, 3,2kg
user posted image
Atsakyti
Aciu visom, kam patiko mano kuklus tortukai smile.gif))

==================

QUOTE(okmantes @ 2013 06 11, 20:31)
Sveikinuosi su visom kepejom ir puosejom  smile.gif
Rafaelo biskvitai su sokoladiniu pertepimu, 2kg, Moshi Monsters

Snikeris, 3kg. tik jau uzrasas siaubingas,bet prase palikti,tai ir palikau

Juodasis miskas, 3kg

laukiu pastebejimu,pamokymu,komentaru  smile.gif

Grizau atgal, pasiziureti tortuku ax.gif ir radau tavo tavo, super tortukai, Visi Nuostabus tortukai , ipac patiko kopustas ir asiliukas thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

=================
mingailiux, ir vel koks grozis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 22, 22:05)
Aciu patarusioms smile.gif
erikiuxxx - grazuciai smile.gif bet man is snikerio pilnos normos gaunasi 24cm dengtas apie 2.7kg

man skirtingai iseina, nes viens prie vieno nedarau smile.gif tai biskvitu daugiau, tai kremo riesutinio daugiau, tai sokolado pertepimus ploniau ar storiau, ir dar ziurint kiek sulaistyta ir tt... biggrin.gif
Atsakyti
napaleonas su spanguolem
user posted image
vysninis karamelinis
user posted image
Atsakyti
SZ --- WOW, koks mielas drakoniukas wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
O kiek toksai sveria ???
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 06 23, 16:15)
SZ --- WOW, koks mielas drakoniukas wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
O kiek toksai sveria ???

aciu.butent sis 3300gr
Atsakyti
QUOTE(Rakelė @ 2013 06 23, 07:47)
i pastilaza irgi dedat golden'o?  rolleyes.gif  smile.gif

tiesa sakant, pastilazas su manim nelabai draugauja ax.gif kiek esu dariusi,dejau golden sirup'a, bet tik kelis kartus isejo kaip reikia, o kodel neisejo tie dar keli kartai...tai kas ten zino smile.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 06 23, 14:04)
Grizau atgal, pasiziureti tortuku ax.gif  ir radau tavo tavo, super tortukai, Visi Nuostabus tortukai ,  ipac patiko kopustas ir asiliukas thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

labai nuosirdziai dekinga esu uz ivertinima 4u.gif man tai labai svarbu smile.gif (turbut kaip ir kiekvienai smile.gif , nors kritika irgi priimu tongue.gif )

Saules Zuikuti, labai patiko batelis ir drakoniuke wub.gif
Mingailiux, aciu uz atsakyma 4u.gif vat ir as taip darysiu smile.gif

rodausi knyga: juodasis miskas, virs 2kg
user posted image
aciu SZ uz dazymo pamoka 4u.gif
Atsakyti
labai grazi knyga
Atsakyti
SUPERINE knyga thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 06 24, 04:11)
SUPERINE knyga thumbup.gif  wub.gif