Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(amorosa @ 2013 06 22, 09:11)
   Sakykite, o kaip jus mase nudazote rudai g.gif  su dazais ar kakava. Na idejus kakavos man mase labai pradeda trupeti nemazai  jos i kibira iskeliavo. verysad.gif

kai reikia rudos darau is mersmelou- sokolado.Labai skani gaunasi ir spalva super, na nebent jums per tamsi .
pvz
https://lh3.googleus...z...5%D0%B3.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 22 birželio 2013 - 10:21
QUOTE(Ulitka @ 2013 06 22, 10:21)
kai reikia rudos darau is mersmelou- sokolado.Labai skani gaunasi ir spalva super, na nebent jums per tamsi .
pvz
https://lh3.googleus...z...5%D0%B3.jpg

labai dekui, kazkada pries kelis metus esu dariusi is sita sokoladine mase, bet ir ji trupejo, gal riebalu buvo per mazai, g.gif dabar bandau atrasti tinkama pastilaza , ir kaip tycia reikejo rudos, tai ir bandziau su kakava dazyti , kazkaip pagailejau dazu, tiksliau suklaidino sita nuoroda cia i mase deda kakava.

pasidariau Kirbes lapeliu mase , gavosi tikrai tokia lengvai minkoma ,kaip koldunu , na dabar beliko tuos lapelius issukti , va cia kaip aukstoji matematika doh.gif neatidaro nuotrauku , kokie tie lapeliai turi buti,gal kas daret??? S.O.S ar iseis kas norsjei su formele isspausiu lapelius , ar jie tokie ploni labai turi buti. Laime dariau mase tik is ketvirtadalio nurodyto kiekio, ir tai ju nemazai iseitu.
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2013 06 22, 11:35)
  pasidariau Kirbes lapeliu mase , gavosi tikrai tokia lengvai minkoma ,kaip koldunu , na dabar beliko tuos lapelius issukti , va cia kaip aukstoji matematika doh.gif neatidaro nuotrauku , kokie tie lapeliai turi buti,gal kas daret??? S.O.S ar iseis kas norsjei su formele isspausiu lapelius , ar jie tokie ploni labai turi buti. Laime dariau mase tik is ketvirtadalio nurodyto kiekio, ir tai ju nemazai iseitu.

Oi,ne,su formele tai kazin ar isspausit,as tai visada darau taip,kaip parodyta tose foto-su tusinuku arba su kokio teptuko galu.ten tikrai aukstoji matematika doh.gif esu dariusi gal kokis 4-5 kartus,bet man visvien neiseina tokie labai plonyciai,persvieciami taip kaip senbuviu schmoll.gif Irgi visada gaminu is ketvirtadalio teslos,tai man visas padeklas gaunasi.Ten tikrai reikia pagaut kampa kaip daryt rolleyes.gif o ir ta tesla nevisada gaunasi tokia pat... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 22 birželio 2013 - 11:32
QUOTE(Ulitka @ 2013 06 22, 10:21)

Aš niekaip nesusidraugauju su šia mase, viską darau tiksliai pagal receptą, bet man ją minkant tiesiog sunkiasi riebalai ir masės iškočioti neišeina, ji trupa. Kaip tik vakar dengiau su ja bokalą, tai dar šiltą kočiojau, viskas kaip ir pavyko, o šiandien ji jau trupanti visa.. Pritariu, kad spalva ruda labai graži gaunasi, ir skonis nieko, nes labai nemėgstu ant viršaus dažytų masių. Gal šokoladas turi reikšmės, aš naudojau 65 % karūnos juodą unsure.gif
Atsakyti
o as plikytus issispaudziu su formele smile.gif
user posted image

Mano siandieniniai :
user posted image

http://s006.radikal....ca3c49fe491.jpg

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 birželio 2013 - 10:04
Sveikos turiu klausimuka smile.gif
reik 5kg dviaukscio, apacia snikeris, virsus kas nors sokoladas+vysnios (gal juodas miskas ar pan.) puosis paprastai apsidengs ir vos geliu bet virsus pagal apacia turi nemazai mazesnis buti. Kokio diametro daryti patartumet? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 22 birželio 2013 - 18:52
Labas vakaras,

Reikia torto mergvakariui. Turbut cia, forume, buvau macius vyriskus sortukus/bokserius su tokiu linksmuoliu islindusiu. Jei kuri gaminot/uzmatet, nukreipkit, kur foto paziureti. Gal dar kokiu idomiu ideju turit? Kokie juokingi domintu, labai naughty nenoriu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos.idedu darbelius ir einu paziuresiu ka pridirbot biggrin.gif
user posted image

nedidukas 2kg user posted image

user posted image
Papildyta:
Saules zuikuti,obuoliukas koks realus,taip norisi atsikasti biggrin.gif
Mingaliux,tavo veikdukai kazkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
Mingailiuks, super tortukai tavo thumbup.gif wub.gif
SZ zuikio obuoliukas kaip tikras wub.gif
Olestos koks fainas man tas su valgomais drugeliais thumbup.gif
Azalijos tinginis fainai papuostas wub.gif
ir visu kitu mergaiciu super tortukai thumbup.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 06 22, 18:51)
reik 5kg dviaukscio, apacia snikeris, virsus kas nors sokoladas+vysnios (gal juodas miskas ar pan.) puosis paprastai apsidengs ir vos geliu bet virsus pagal apacia turi nemazai mazesnis buti. Kokio diametro daryti patartumet? g.gif

As vakar dariau, pilnai snikerio skonio tortuka, tai buvo 5,2kg. 22cm.16cm
dariau po tris pertepimus, pirmas tortukas is normos, o antra kepiau irgi is normos, bet 16 ir 12cm formose, ta maziuka patys suvalgeme smile.gif

user posted image

ir dar vienas 3kg. snikeris
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 birželio 2013 - 22:14
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 22, 19:51)

As tai daryciau 23-16cm ir abu aukstus is 5 biskvitu. Turetu panasiai gautis svoris
Papildyta:
Labai aciu visoms, kas pastebejot mano tortukus. O tie veidukai jau pradeda nusibosti hihihi.gif Jau ne karta dariau...
Atsakyti
Aciu patarusioms smile.gif
erikiuxxx - grazuciai smile.gif bet man is snikerio pilnos normos gaunasi 24cm dengtas apie 2.7kg
ir proporciju tarp 1 ir antro auksto reik tokiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 22, 22:05)
Aciu patarusioms smile.gif
erikiuxxx - grazuciai smile.gif bet man is snikerio pilnos normos gaunasi 24cm dengtas apie 2.7kg
ir proporciju tarp 1 ir antro auksto reik tokiu

tada daryt 26 ir 16 smile.gif

===============
o sis seniau keptas, bet foto nemano, nespejau padaryti, ir zinoma tortuka iki galo nespejau papuosti blush2.gif
6kg.

https://fbcdn-sphoto...022808029_n.jpg

https://fbcdn-sphoto...989392206_n.jpg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 birželio 2013 - 22:17