Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(punkis @ 2013 06 20, 14:22)
Mergaitės noriu paklausti :jei ant torto dėsiu šviežias pjaustytas braškes ar nieko nenutiks joms iki rytojaus ar jas reikia kuom, nors užpilti?

Man rodos jos apdžius ir neliks grožio. Yra apliejimui specialių priemonių, bet aš pernai sukausi su tuo kas po ranka. Ištirpdžiau truputį paprastos želatinos ir su teptuku aptepiau visas uogas. Plonas želatinos sluoksnis neleido apdžiūti, o valgant visai nesijautė.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 06 20, 13:22)
Mergaitės noriu paklausti :jei ant torto dėsiu šviežias pjaustytas braškes ar nieko nenutiks joms iki rytojaus ar jas reikia kuom, nors užpilti?

as naudociau Tortenguss spec. zelatina, bet jei jos nera tiktu ir paprasta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 20, 15:40)
as naudociau Tortenguss spec. zelatina, bet jei jos nera tiktu ir paprasta smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kadangi tortų temoj niekas neatsako, o skubiai reikia, dar paklausiu: kada sutepinėti tortą, kad nesugestų -grietinėlė+braškės (valgomas bus šeštadienį)?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 06 20, 17:39)
Kadangi tortų temoj niekas neatsako, o skubiai reikia, dar paklausiu: kada sutepinėti tortą, kad nesugestų -grietinėlė+braškės (valgomas bus šeštadienį)?

penktadieni vakare sutepat,sestadieni ryte papuosiat ir valgot.kitaip nerizikuociau,ypac vasara
Atsakyti
Dėkui, teks taip ir daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 06 20, 11:22)

Vakar dariau su maskarpones suriu ,grietinele ir braskem torciuka,ant virsaus tik sudeliojau pjaustytas braskes,nu ir nieko joms nenutiko.O valgyt ruosiuosi dar ir rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
nusipirkau tokius drugelių pjoviklį ir man nieko nesigauna doh.gif
user posted image
kaip reikia spausti su juo? Plėvelę uždėjus? jei nesmarkiai spaudžiu neįsipjauna, jei stipriau, prilipma prie stalo. o drugelių reikia rytojui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 06 20, 18:06)
help.gif  help.gif  help.gif
------------------
kaip reikia spausti su juo? Plėvelę uždėjus? jei nesmarkiai spaudžiu neįsipjauna, jei stipriau, prilipma prie stalo. o drugelių reikia rytojui doh.gif

Mase dekit tarp pleveles,dar ir pudra galit pabarstyt,ir tada spausti drugeli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 birželio 2013 - 06:07
QUOTE(feminell'a @ 2013 06 20, 19:06)
help.gif  help.gif  help.gif
------------------

Aš leidžiu masei truputį padžiūti tada įpsiadžiu (su gerai pakrakmolinta ir nupurtyta formele) be jokių plėvelių, po to apipjaustau ir vualia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 birželio 2013 - 06:08
Sokoladiniai keksiukai
user posted image
Vestuvinis-dvi obuolio puseles
sokoladinis su vysniom
user posted image
Atsakyti
*saules_zuikutis* obuoliukas kaip tikras thumbup.gif
Atsakyti