Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Azalija labai grazus nuotaikingi tortai!!Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Tortukai superiniai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tortukai vieni už kitus gražesni!!! šaunuolės!!!
prieš atostogėles buvau dariusi keletą tortukų dar smile.gif
tortas krikštynoms
user posted image

tortas krikšto mamai, išbandėm šokoladinius čipsus smile.gif
user posted image

tortų pasaulyje pradėjo suktis ir vyresnioji globojama mergaitė smile.gif ne tik krikšto dukra smile.gif tai pirmieji bandymai smile.gif
user posted image
bandė dengti ir mase, bet pas ją liko foto, jos kompe, tai neturiu ką paridyti, kaip sekėsi, bet padarė labai gerai smile.gif
Atsakyti
Olesta saunuole wub.gif wub.gif

o as turiu klausima uzsienietems mirksiukas.gif
Gal kuri bandet sulyginti Golden syrup su dirbtiniu lietuvisku medum g.gif Kazi ar tai ner tas pats ar bent jau labai giminiska g.gif
Varciau parduotuvej banke to sirupo, bet neradau sudeties, tik raso, kad tinka kepiniams ir t.t unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 06 18, 18:12)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus tortukai smile.gif
kazkuri prase mergaites trafareto. kai as dariau, tai tiesiog is torto foto issikirpau profiliuka smile.gif jeigu kam pades tai prisgeu paveiksliuka,kuri buvau atsispausdinus ir ispjauscius mase smile.gif
[attachmentid=228980]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdve: 19 birželio 2013 - 11:38
Sveikos
Noriu pasitarti - kaip puošti tortą, skirtą gimtadienių proga dviems vyrams. Tortas vienas, nes abu tą pačią dieną gimę. Tiesa, abu liūtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzilona: 19 birželio 2013 - 13:08
QUOTE(Erdve @ 2013 06 19, 11:37)
Labai grazus tortukai smile.gif
kazkuri prase mergaites trafareto. kai as dariau, tai tiesiog is torto foto issikirpau profiliuka smile.gif jeigu kam pades tai prisgeu paveiksliuka,kuri buvau atsispausdinus ir ispjauscius mase smile.gif
[attachmentid=228980]

Ačiū labai. Čia aš prašiau. Pati radau jau irgi, bet vistiek labai, labai ačiū, kad nepatingėjote pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2013 06 19, 12:07)
Sveikos
Noriu pasitarti - kaip puošti tortą, skirtą gimtadienių proga dviems vyrams. Tortas vienas, nes abu tą pačią dieną gimę. Tiesa, abu liūtai.

Sokoladu apliet bei melynom,baltom gelytem ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, as su tokiu prašymu kreipiuosi.. Noriu savo mazylei krikštynoms tortą iskepti su leliuku tokiu mažu, bet neturiu formeles ir labai nesinori dėl vieno tortuko jos pirkti, gal kas is vln galetu pagelbėti, kai darys sau leliukus gal galetu ir man viena padaryt? smile.gif būčiau labai dekinga smile.gif jei kas galetu, lauksiu i az...
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 19, 16:00)
Sokoladu apliet bei melynom,baltom gelytem  ax.gif

Dėkui, gera mintis
Atsakyti
Mergaitės noriu paklausti :jei ant torto dėsiu šviežias pjaustytas braškes ar nieko nenutiks joms iki rytojaus ar jas reikia kuom, nors užpilti?
Atsakyti