Azalija labai grazus nuotaikingi tortai!!Saunuole
Tortukai superiniai
tortukai vieni už kitus gražesni!!! šaunuolės!!!
prieš atostogėles buvau dariusi keletą tortukų dar
tortas krikštynoms
tortas krikšto mamai, išbandėm šokoladinius čipsus
tortų pasaulyje pradėjo suktis ir vyresnioji globojama mergaitė ne tik krikšto dukra tai pirmieji bandymai
bandė dengti ir mase, bet pas ją liko foto, jos kompe, tai neturiu ką paridyti, kaip sekėsi, bet padarė labai gerai
prieš atostogėles buvau dariusi keletą tortukų dar
tortas krikštynoms
tortas krikšto mamai, išbandėm šokoladinius čipsus
tortų pasaulyje pradėjo suktis ir vyresnioji globojama mergaitė ne tik krikšto dukra tai pirmieji bandymai
bandė dengti ir mase, bet pas ją liko foto, jos kompe, tai neturiu ką paridyti, kaip sekėsi, bet padarė labai gerai
Olesta saunuole
o as turiu klausima uzsienietems
Gal kuri bandet sulyginti Golden syrup su dirbtiniu lietuvisku medum Kazi ar tai ner tas pats ar bent jau labai giminiska
Varciau parduotuvej banke to sirupo, bet neradau sudeties, tik raso, kad tinka kepiniams ir t.t
o as turiu klausima uzsienietems
Gal kuri bandet sulyginti Golden syrup su dirbtiniu lietuvisku medum Kazi ar tai ner tas pats ar bent jau labai giminiska
Varciau parduotuvej banke to sirupo, bet neradau sudeties, tik raso, kad tinka kepiniams ir t.t
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 06 18, 18:12)
Ačiū
Labai grazus tortukai
kazkuri prase mergaites trafareto. kai as dariau, tai tiesiog is torto foto issikirpau profiliuka jeigu kam pades tai prisgeu paveiksliuka,kuri buvau atsispausdinus ir ispjauscius mase
[attachmentid=228980]
kazkuri prase mergaites trafareto. kai as dariau, tai tiesiog is torto foto issikirpau profiliuka jeigu kam pades tai prisgeu paveiksliuka,kuri buvau atsispausdinus ir ispjauscius mase
[attachmentid=228980]
Sveikos
Noriu pasitarti - kaip puošti tortą, skirtą gimtadienių proga dviems vyrams. Tortas vienas, nes abu tą pačią dieną gimę. Tiesa, abu liūtai.
Noriu pasitarti - kaip puošti tortą, skirtą gimtadienių proga dviems vyrams. Tortas vienas, nes abu tą pačią dieną gimę. Tiesa, abu liūtai.
QUOTE(Erdve @ 2013 06 19, 11:37)
Labai grazus tortukai
[attachmentid=228980]
[attachmentid=228980]
Ačiū labai. Čia aš prašiau. Pati radau jau irgi, bet vistiek labai, labai ačiū, kad nepatingėjote pasidalinti
QUOTE(ruzilona @ 2013 06 19, 12:07)
Sveikos
Sokoladu apliet bei melynom,baltom gelytem
Labas vakaras, as su tokiu prašymu kreipiuosi.. Noriu savo mazylei krikštynoms tortą iskepti su leliuku tokiu mažu, bet neturiu formeles ir labai nesinori dėl vieno tortuko jos pirkti, gal kas is vln galetu pagelbėti, kai darys sau leliukus gal galetu ir man viena padaryt? būčiau labai dekinga jei kas galetu, lauksiu i az...
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 19, 16:00)
Sokoladu apliet bei melynom,baltom gelytem
Dėkui, gera mintis
Mergaitės noriu paklausti :jei ant torto dėsiu šviežias pjaustytas braškes ar nieko nenutiks joms iki rytojaus ar jas reikia kuom, nors užpilti?