Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

as naudoju tuos pagaliukus kur balionai ant pagaliuko buna bigsmile.gif tvirti, balti bigsmile.gif

apie tortus tai patyliu doh.gif
Atsakyti
Ačių už atsakymus. dar norėčiau patarimo. Noriu pagaminti tortą Rafaelo svajonė, ten kremas yra iš grietinėles, kond.pieno, griet.standiklio, sviesto ir kokosų. Norėčiau tortą uždengti cukraus mase ir galvoju gal torto aptepimui pasidaryti tokį pat kremą tik be kokosų, ar man visgi reikia pasirinkti kurį nors iš sviestinių kremų (pvz.:šarlot, sviestas kondensuotas pienas ir t.t.) ?
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 06 14, 22:02)
Bossi traukinukas irgi is torto? ta prasme viduje? smile.gif Beje labai skaniai atrodo paskutinis  wub.gif

taip viduje tortas.

O ma tie leliukai gelytese visada labai patiko ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2013 06 15, 23:48)
Ačių už atsakymus. dar norėčiau patarimo. Noriu pagaminti tortą Rafaelo svajonė, ten kremas yra iš grietinėles, kond.pieno, griet.standiklio, sviesto ir kokosų. Norėčiau tortą uždengti cukraus mase ir galvoju gal torto aptepimui pasidaryti tokį pat kremą tik be kokosų, ar man visgi reikia pasirinkti kurį nors iš sviestinių kremų (pvz.:šarlot, sviestas kondensuotas pienas ir t.t.) ?

Mergaites,brangiosios,ar jus kiek nors skaitot NEKOMENTUOJAMA TEMA 4u.gif ??? Nors pacia pirmaja zinute? Kas kelintas puslapis tas pats klausimas apie dengimo mase ir su kokiais kremais ji draugauja....cia jau kaip "teve musu" tortu temoje! ax.gif doh.gif

Asva ,jus teisingai pastebejote,kad pries apdengiant mase, torta visgi reiketu aptepti kuriuo nors sviestiniu kremu ,is jusu paminetuju skliaustuose 4u.gif 4u.gif be jokios grietineles,nes ji tirpdys mase smile.gif
Ir kazkodel manau,jog neuzilgo vel pamatysim toki pat klausima.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 16 birželio 2013 - 09:22
Aciu visoms pasisakiusioms del tortu tvirtinimo. Akvilyte o kur tu balioniniu gauti? bigsmile.gif
QUOTE(umedyte @ 2013 06 15, 22:02)
Mergaites,ar naudojate tokius padekliukus?ju pliusai ir minusai?jei cia negalima,tai man i az parasykit,bus didelis dekui  4u.gif smile.gif

pagrindinis minusas BAISI KAINA biggrin.gif pliusu nezinau nes nebandziau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 birželio 2013 - 10:18
QUOTE(umedyte @ 2013 06 16, 07:56)
Ir kazkodel manau,jog neuzilgo vel pamatysim toki pat klausima.... doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mano paprastas vakarykštis,Kepure patupdyta ant zoles biggrin.gif 3.3kg.''Medutis''

user posted image
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 06 16, 08:56)
Mergaites,brangiosios,ar jus kiek nors skaitot NEKOMENTUOJAMA TEMA  4u.gif ??? Nors pacia pirmaja zinute? Kas kelintas puslapis tas pats klausimas apie dengimo mase ir su kokiais kremais ji draugauja....cia jau kaip "teve musu" tortu temoje! ax.gif  doh.gif

Asva ,jus teisingai pastebejote,kad pries apdengiant mase, torta visgi reiketu aptepti kuriuo nors sviestiniu kremu ,is jusu paminetuju skliaustuose  4u.gif  4u.gif be jokios grietineles,nes ji tirpdys mase  smile.gif
Ir kazkodel manau,jog neuzilgo vel pamatysim toki pat klausima.... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na Ačiū už atsakymą. 4u.gif Moralo vis gi gal nereikėjo. Aš suprantu jus senbuves, viskas jums aišku, o vat aš nedengus niekad torto mase ir man daug kas neaišku. blush2.gif Aš suprantu jus - atėjo čia kažkokia su kvailais klausimais ir trukdo, bet aš klausiu, gal būt jūsų akimis nesamonių, iš nežinojimo, juk man kažkaip sužinot reikia, ne šventieji puodus lipdo. Skaičiau as Nekomentuojamos temos pirmą psl, kad reikia aptept sviestiniais kremais, bet atsiprašau, "nedašilo" kad kremas be grietinėlių turi būt, nes grietinėlė tiprdo masę ir t.t. Atsiprašau jei sutrukdžiau 4u.gif
Atsakyti
Kai skaitai pirmos temos pirma puslapi, tai ten net nuoroda i konkretu recepta duota mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 15, 18:24)
O man tie siaudeliai storieji (kokteiliniai) tai visai nepatiko kai paciai reikejo juos krapstyti is torto. Tai perejau vel prie iesmeliu mediniu, bent jau issikrasto lengviau

Man tai lengvai issikrapsto, bet nesu bandziusi su pagaliukais, tai negaliu ir palyginti smile.gif

Maniskiai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 16, 11:04)
Aciu visoms pasisakiusioms del tortu tvirtinimo. Akvilyte o kur tu balioniniu gauti?  bigsmile.gif

nezinau zinok.... kazkada seniai kauno bagaziniu turguj rysuleli buvau nusipirkus... praskui baliomanijoj pirkau bet ten auksine kaina doh.gif paskui mazeikiuose vienoj niekuciu parduotuvej radau uz padoria kaina g.gif siaip vienas paie 20 centu... to vieno uztenka trim pagaliukam, o man triju uztenka jei tortas dviaukstis, tai nemanau kad cia brangu... reiktu floristikos prekese ieskot, arba balionais uzsiimanciose firmose biggrin.gif googlas visagalis kaip sakant biggrin.gif

QUOTE(Nevute @ 2013 06 16, 21:46)

numiriau is pavydo koooooooookie groziai angel_sadangel.gif
Atsakyti
NEVUTE bigsmile.gif groziai nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nėr nei ką pridurt schmoll.gif
Atsakyti