as naudoju tuos pagaliukus kur balionai ant pagaliuko buna tvirti, balti
apie tortus tai patyliu
Ačių už atsakymus. dar norėčiau patarimo. Noriu pagaminti tortą Rafaelo svajonė, ten kremas yra iš grietinėles, kond.pieno, griet.standiklio, sviesto ir kokosų. Norėčiau tortą uždengti cukraus mase ir galvoju gal torto aptepimui pasidaryti tokį pat kremą tik be kokosų, ar man visgi reikia pasirinkti kurį nors iš sviestinių kremų (pvz.:šarlot, sviestas kondensuotas pienas ir t.t.) ?
QUOTE(Nevute @ 2013 06 14, 22:02)
Bossi traukinukas irgi is torto? ta prasme viduje? Beje labai skaniai atrodo paskutinis
taip viduje tortas.
O ma tie leliukai gelytese visada labai patiko ir patinka
QUOTE(Ašva @ 2013 06 15, 23:48)
Ačių už atsakymus. dar norėčiau patarimo. Noriu pagaminti tortą Rafaelo svajonė, ten kremas yra iš grietinėles, kond.pieno, griet.standiklio, sviesto ir kokosų. Norėčiau tortą uždengti cukraus mase ir galvoju gal torto aptepimui pasidaryti tokį pat kremą tik be kokosų, ar man visgi reikia pasirinkti kurį nors iš sviestinių kremų (pvz.:šarlot, sviestas kondensuotas pienas ir t.t.) ?
Mergaites,brangiosios,ar jus kiek nors skaitot NEKOMENTUOJAMA TEMA ??? Nors pacia pirmaja zinute? Kas kelintas puslapis tas pats klausimas apie dengimo mase ir su kokiais kremais ji draugauja....cia jau kaip "teve musu" tortu temoje!
Asva ,jus teisingai pastebejote,kad pries apdengiant mase, torta visgi reiketu aptepti kuriuo nors sviestiniu kremu ,is jusu paminetuju skliaustuose be jokios grietineles,nes ji tirpdys mase
Ir kazkodel manau,jog neuzilgo vel pamatysim toki pat klausima....
Aciu visoms pasisakiusioms del tortu tvirtinimo. Akvilyte o kur tu balioniniu gauti?
pagrindinis minusas BAISI KAINA pliusu nezinau nes nebandziau
QUOTE(umedyte @ 2013 06 15, 22:02)
Mergaites,ar naudojate tokius padekliukus?ju pliusai ir minusai?jei cia negalima,tai man i az parasykit,bus didelis dekui
pagrindinis minusas BAISI KAINA pliusu nezinau nes nebandziau
QUOTE(umedyte @ 2013 06 16, 08:56)
Mergaites,brangiosios,ar jus kiek nors skaitot NEKOMENTUOJAMA TEMA ??? Nors pacia pirmaja zinute? Kas kelintas puslapis tas pats klausimas apie dengimo mase ir su kokiais kremais ji draugauja....cia jau kaip "teve musu" tortu temoje!
Asva ,jus teisingai pastebejote,kad pries apdengiant mase, torta visgi reiketu aptepti kuriuo nors sviestiniu kremu ,is jusu paminetuju skliaustuose be jokios grietineles,nes ji tirpdys mase
Na Ačiū už atsakymą. Moralo vis gi gal nereikėjo. Aš suprantu jus senbuves, viskas jums aišku, o vat aš nedengus niekad torto mase ir man daug kas neaišku. Aš suprantu jus - atėjo čia kažkokia su kvailais klausimais ir trukdo, bet aš klausiu, gal būt jūsų akimis nesamonių, iš nežinojimo, juk man kažkaip sužinot reikia, ne šventieji puodus lipdo. Skaičiau as Nekomentuojamos temos pirmą psl, kad reikia aptept sviestiniais kremais, bet atsiprašau, "nedašilo" kad kremas be grietinėlių turi būt, nes grietinėlė tiprdo masę ir t.t. Atsiprašau jei sutrukdžiau
Kai skaitai pirmos temos pirma puslapi, tai ten net nuoroda i konkretu recepta duota
QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 15, 18:24)
O man tie siaudeliai storieji (kokteiliniai) tai visai nepatiko kai paciai reikejo juos krapstyti is torto. Tai perejau vel prie iesmeliu mediniu, bent jau issikrasto lengviau
Man tai lengvai issikrapsto, bet nesu bandziusi su pagaliukais, tai negaliu ir palyginti
Maniskiai
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 16, 11:04)
Aciu visoms pasisakiusioms del tortu tvirtinimo. Akvilyte o kur tu balioniniu gauti?
nezinau zinok.... kazkada seniai kauno bagaziniu turguj rysuleli buvau nusipirkus... praskui baliomanijoj pirkau bet ten auksine kaina paskui mazeikiuose vienoj niekuciu parduotuvej radau uz padoria kaina siaip vienas paie 20 centu... to vieno uztenka trim pagaliukam, o man triju uztenka jei tortas dviaukstis, tai nemanau kad cia brangu... reiktu floristikos prekese ieskot, arba balionais uzsiimanciose firmose googlas visagalis kaip sakant
QUOTE(Nevute @ 2013 06 16, 21:46)
numiriau is pavydo koooooooookie groziai
NEVUTE groziai nerealus
nėr nei ką pridurt