Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos,
Visu tortai tiesiog pasakiski wub.gif
Atsiziuret negaliu, rodos savaitgaliui ateinanciam teks ir mums kiek pamiklint pirstukus, puosiant tortuka, na bus matyt, imesiu jei darysim Jusu teismui smile.gif

Merginos, as su klausimeliu: kur jus perkat tokiu graziu keksiuku formeliu? nes ziuriu dedat ir i rudus popieriukus, ir i melynus ir dar visokisu kokius, nu nerealiai grazus, musu kraste nerasta sad.gif
Dar gal pasiulysit koki skaniu keksiuku receptuka? unsure.gif
Ir dar klausimelis: kai kepat keksiukus, is karto kepat tuose popieriniuose keksiuku formelese ar poto i jas idedat, nes as kepdavau is karto jose....
Atsakyti
ZUIKUTI,lasiakai super thumbup.gif .ir zmogenas po backute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 14, 21:08)
Snikersas, sokoladinis/vysninis, 7,2kg

user posted image

Norėjau paklausti, o kaip Jūs tuos "kirminiukus" padarote? gal kokia nuoroda yra g.gif
Ir tas roželes darote ant vielutės ar kazkaip kitaip "priklijuojate" prie torto?

Niekad nesu taip puošusi torto, norėčiau pabandyti.... ax.gif
Atsakyti
DAR kart klausimas del daugiaauksciu tortu tvirtinimo smile.gif
prasom pasisakyti kokiais pagaliukais tvirtinate ir kokius padekliukus dedat smile.gif gal yra ko naujo? nes naudojau paprastus apkirptus daugiasluoksnius padekliukus ir iesmukus bet nepatinka man toks budas schmoll.gif

---

Ašva NECITUOKIT FOTO, cia to daryti negalima
QUOTE(ing. @ 2013 06 15, 10:09)
Merginos, as su klausimeliu: kur jus perkat tokiu graziu keksiuku formeliu? nes ziuriu dedat ir i rudus popieriukus, ir i melynus ir dar visokisu kokius, nu nerealiai grazus, musu kraste nerasta sad.gif
Dar gal pasiulysit koki skaniu keksiuku receptuka? unsure.gif
Ir dar klausimelis: kai kepat keksiukus, is karto kepat tuose popieriniuose keksiuku formelese ar poto i jas idedat, nes as kepdavau is karto jose....

popieriuku galit rasti internetine parduotuvese, jie siuncia visur smile.gif (viesai pavadinimu negaliu rasyti, jei kas per AZ smile.gif ). receptu rasit keksiuku temoje CIA
bent jau as visad kepu is kart tuose popieriukuose, nes kitaip jie nebuna graziai priglude, nebent pageidavimas yra koks kitoks smile.gif dar jei reik "ivelku" juos i karpyto popieriuko "rubus":)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 15 birželio 2013 - 13:59
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 15, 14:33)
DAR kart klausimas del daugiaauksciu tortu tvirtinimo smile.gif
prasom pasisakyti kokiais pagaliukais tvirtinate ir kokius padekliukus dedat smile.gif  gal yra ko naujo? nes naudojau paprastus apkirptus daugiasluoksnius padekliukus ir iesmukus bet nepatinka man toks budas  schmoll.gif

As dedu tuos padekliukus kur is vienos puses sidabrinis, is kitos auksinis. Nes jie slidziu pavirsiumiu, kad nesuslaptu. O tvirtinu siaudeliais storais, ikisu ir nukerpu ties kuria vieta reikia, lengvai issiima jeigu reikia.
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 06 15, 15:24)
As dedu tuos padekliukus kur is vienos puses sidabrinis, is kitos auksinis. Nes jie slidziu pavirsiumiu, kad nesuslaptu. O tvirtinu siaudeliais storais, ikisu ir nukerpu ties kuria vieta reikia, lengvai issiima jeigu reikia.

vat tikrai del to suslapimo tai gera mintis smile.gif
o siaudukai tai cia kokie? tie kur uzsilenkia galiukas, gerimui naudojami?
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 15, 13:33)
Ašva NECITUOKIT FOTO, cia to daryti negalima

Aš labai atsiprašau, bet kitaip nesugalvojau kaip paklausti apie tuos kirminiukus, kad būtų aišku ko aš noriu paklaust. blush2.gif Nors patyrusioms puošėjom, gal būtų ir aišku be foto.... g.gif
pasistengsiu kitą kart išsisukt be foto..... 4u.gif
Atsakyti
Kaip daryt "kirminiukus" susiradau, jei tik nesunku parasykite kokį kremą naudojot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 15, 15:31)
vat tikrai del to suslapimo tai gera mintis smile.gif
o siaudukai tai cia kokie? tie kur uzsilenkia galiukas, gerimui naudojami?

Nea, as kazkada nusipirkau is Thomas Philipps tokius ilgus ilgus siaudelius, tai va jie lengvai kerpasi, issimeigi viena, pasimatuoji ir kitus susikarpai, labai lengvai lenda i torta, kad butu lengviau nukirpti reikia siaudeli smaliau, jeigu suprantamai parasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2013 06 15, 14:54)
Kaip daryt "kirminiukus" susiradau, jei tik nesunku parasykite kokį kremą naudojot  blush2.gif

Dažniausiai tam naudojamas aisingas t.y. baltymas su cukraus pudra, bet gal tinka ir beze? Čia pati torto šeimininkė gal atsakys smile.gif

O aš ir vėl prašau patarimo dėl torto įpakavimo. Kai užtupdau kokį baiboką, tai standartinės torto dėžutės dangtis jau netelpa, aš kalbu apie tas dėžutes plastmasines, permatomais dangčiais. O kaip jūs tuos tortus įpakuojat, ar yra kokios spec. dėžės aukštesniems tortams?
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2013 06 15, 13:54)
Norėjau paklausti, o kaip Jūs tuos "kirminiukus" padarote? gal kokia nuoroda yra  g.gif
Ir tas roželes darote ant vielutės ar kazkaip kitaip "priklijuojate" prie torto?

Niekad nesu taip puošusi torto, norėčiau pabandyti....  ax.gif

Is aisingo su 1nr. antgaliu
Rozes ant vieluciu darytos

QUOTE(Nevute @ 2013 06 15, 15:24)

O man tie siaudeliai storieji (kokteiliniai) tai visai nepatiko kai paciai reikejo juos krapstyti is torto. Tai perejau vel prie iesmeliu mediniu, bent jau issikrasto lengviau
Atsakyti
Mergaites,ar naudojate tokius padekliukus?ju pliusai ir minusai?jei cia negalima,tai man i az parasykit,bus didelis dekui 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 15 birželio 2013 - 21:05