Sveikos,
Visu tortai tiesiog pasakiski
Atsiziuret negaliu, rodos savaitgaliui ateinanciam teks ir mums kiek pamiklint pirstukus, puosiant tortuka, na bus matyt, imesiu jei darysim Jusu teismui
Merginos, as su klausimeliu: kur jus perkat tokiu graziu keksiuku formeliu? nes ziuriu dedat ir i rudus popieriukus, ir i melynus ir dar visokisu kokius, nu nerealiai grazus, musu kraste nerasta
Dar gal pasiulysit koki skaniu keksiuku receptuka?
Ir dar klausimelis: kai kepat keksiukus, is karto kepat tuose popieriniuose keksiuku formelese ar poto i jas idedat, nes as kepdavau is karto jose....
ZUIKUTI,lasiakai super .ir zmogenas po backute
DAR kart klausimas del daugiaauksciu tortu tvirtinimo
prasom pasisakyti kokiais pagaliukais tvirtinate ir kokius padekliukus dedat gal yra ko naujo? nes naudojau paprastus apkirptus daugiasluoksnius padekliukus ir iesmukus bet nepatinka man toks budas
---
Ašva NECITUOKIT FOTO, cia to daryti negalima
popieriuku galit rasti internetine parduotuvese, jie siuncia visur (viesai pavadinimu negaliu rasyti, jei kas per AZ ). receptu rasit keksiuku temoje CIA
bent jau as visad kepu is kart tuose popieriukuose, nes kitaip jie nebuna graziai priglude, nebent pageidavimas yra koks kitoks dar jei reik "ivelku" juos i karpyto popieriuko "rubus"
prasom pasisakyti kokiais pagaliukais tvirtinate ir kokius padekliukus dedat gal yra ko naujo? nes naudojau paprastus apkirptus daugiasluoksnius padekliukus ir iesmukus bet nepatinka man toks budas
---
QUOTE(ing. @ 2013 06 15, 10:09)
Merginos, as su klausimeliu: kur jus perkat tokiu graziu keksiuku formeliu? nes ziuriu dedat ir i rudus popieriukus, ir i melynus ir dar visokisu kokius, nu nerealiai grazus, musu kraste nerasta
Ir dar klausimelis: kai kepat keksiukus, is karto kepat tuose popieriniuose keksiuku formelese ar poto i jas idedat, nes as kepdavau is karto jose....
popieriuku galit rasti internetine parduotuvese, jie siuncia visur (viesai pavadinimu negaliu rasyti, jei kas per AZ ). receptu rasit keksiuku temoje CIA
bent jau as visad kepu is kart tuose popieriukuose, nes kitaip jie nebuna graziai priglude, nebent pageidavimas yra koks kitoks dar jei reik "ivelku" juos i karpyto popieriuko "rubus"
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 15, 14:33)
DAR kart klausimas del daugiaauksciu tortu tvirtinimo
As dedu tuos padekliukus kur is vienos puses sidabrinis, is kitos auksinis. Nes jie slidziu pavirsiumiu, kad nesuslaptu. O tvirtinu siaudeliais storais, ikisu ir nukerpu ties kuria vieta reikia, lengvai issiima jeigu reikia.
QUOTE(Nevute @ 2013 06 15, 15:24)
As dedu tuos padekliukus kur is vienos puses sidabrinis, is kitos auksinis. Nes jie slidziu pavirsiumiu, kad nesuslaptu. O tvirtinu siaudeliais storais, ikisu ir nukerpu ties kuria vieta reikia, lengvai issiima jeigu reikia.
vat tikrai del to suslapimo tai gera mintis
o siaudukai tai cia kokie? tie kur uzsilenkia galiukas, gerimui naudojami?
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 15, 13:33)
Aš labai atsiprašau, bet kitaip nesugalvojau kaip paklausti apie tuos kirminiukus, kad būtų aišku ko aš noriu paklaust. Nors patyrusioms puošėjom, gal būtų ir aišku be foto....
pasistengsiu kitą kart išsisukt be foto.....
Kaip daryt "kirminiukus" susiradau, jei tik nesunku parasykite kokį kremą naudojot
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 15, 15:31)
vat tikrai del to suslapimo tai gera mintis
Nea, as kazkada nusipirkau is Thomas Philipps tokius ilgus ilgus siaudelius, tai va jie lengvai kerpasi, issimeigi viena, pasimatuoji ir kitus susikarpai, labai lengvai lenda i torta, kad butu lengviau nukirpti reikia siaudeli smaliau, jeigu suprantamai parasiau
QUOTE(Ašva @ 2013 06 15, 14:54)
Kaip daryt "kirminiukus" susiradau, jei tik nesunku parasykite kokį kremą naudojot
Dažniausiai tam naudojamas aisingas t.y. baltymas su cukraus pudra, bet gal tinka ir beze? Čia pati torto šeimininkė gal atsakys
O aš ir vėl prašau patarimo dėl torto įpakavimo. Kai užtupdau kokį baiboką, tai standartinės torto dėžutės dangtis jau netelpa, aš kalbu apie tas dėžutes plastmasines, permatomais dangčiais. O kaip jūs tuos tortus įpakuojat, ar yra kokios spec. dėžės aukštesniems tortams?
QUOTE(Ašva @ 2013 06 15, 13:54)
Norėjau paklausti, o kaip Jūs tuos "kirminiukus" padarote? gal kokia nuoroda yra
Ir tas roželes darote ant vielutės ar kazkaip kitaip "priklijuojate" prie torto?
Niekad nesu taip puošusi torto, norėčiau pabandyti....
Ir tas roželes darote ant vielutės ar kazkaip kitaip "priklijuojate" prie torto?
Niekad nesu taip puošusi torto, norėčiau pabandyti....
Is aisingo su 1nr. antgaliu
Rozes ant vieluciu darytos
QUOTE(Nevute @ 2013 06 15, 15:24)
O man tie siaudeliai storieji (kokteiliniai) tai visai nepatiko kai paciai reikejo juos krapstyti is torto. Tai perejau vel prie iesmeliu mediniu, bent jau issikrasto lengviau