Visu tortukai labai labai grazus
Net nezinau kuris ir graziausias
Visos saunuoles tokius grozius kepdamos
O as noriu paklausti kaip jus dirbat su sitom formytem:
http://www.ebay.co.u...=item232301c4ea
raso,kad pradedanciajam netinka, negi taip sunku su jomis?
ir ka jos daro? ar ispjausto is sokolado, ar sokolada i jas reikia ilieti ar ka, nes nelabai suprantu
QUOTE(ing. @ 2013 05 31, 16:24)
O as noriu paklausti kaip jus dirbat su sitom formytem:
http://www.ebay.co.u...=item232301c4ea
raso,kad pradedanciajam netinka, negi taip sunku su jomis?
ir ka jos daro? ar ispjausto is sokolado, ar sokolada i jas reikia ilieti ar ka, nes nelabai suprantu
cia ne sokoladui,o darbui su mase.mano tortuke su traukinuku yra tokie drugeliai.
Jūsų visų tortai tokie... žodžių trūksta
Parodau ir aš savo pirmą rimtą blyną. Neprilygsta jūsiškiems, bet stengiausi
Dengta saldainių mase ir gėlytės iš to paties lipinta.
Parodau ir aš savo pirmą rimtą blyną. Neprilygsta jūsiškiems, bet stengiausi
Dengta saldainių mase ir gėlytės iš to paties lipinta.
QUOTE(Murciux @ 2013 05 31, 20:07)
Sveikos, atsiprasau, kad rasau cia, bet tortu temoje nieko nera siuo metu norejau patarimo, ar gerai butu padaryti siandien jogurtini- vaisini torta, o valgyti sekmadieni?
gerai
QUOTE(ing. @ 2013 05 31, 11:31)
Sveikos,
Man taip buvo su IKI sviestu.
Poto paemiau Dvaro ir viskas pasiseke puikiai...
manau sviestas kaltas.
Dejau i saldymo kamera, kad kiek apstingtu, poto dar trupinuku pridejau ir aptepe MB siaip ne taip, nes man kaip kazkuri forumiete sako su abiem kairem rankom (man netgi ir kojom manau,o ne rankom), lygiai aptepti sonus misija neimanoma
Man taip buvo su IKI sviestu.
Poto paemiau Dvaro ir viskas pasiseke puikiai...
manau sviestas kaltas.
Dejau i saldymo kamera, kad kiek apstingtu, poto dar trupinuku pridejau ir aptepe MB siaip ne taip, nes man kaip kazkuri forumiete sako su abiem kairem rankom (man netgi ir kojom manau,o ne rankom), lygiai aptepti sonus misija neimanoma
As dejau Saulutes sviesta. Bet nebepuosiau as jo su ta mase, bet tortas puse velnio, gavosi valgomas daugiau niekad nebekepsiu, tokie dalykai ne man tikrai
Dėl drugelių nu jau kurgi netinka pradedančiajam, ot jau mokslo čia didelio reikia, lietuvės ne tokios žioplos, kaip gamintojui atrodo išsikočiojat pastiliažo gabaliuką, truputį pasikrakmoluojat formytę, lengvai atspaudžiat drugelį, apiplešiat aplink formytę, išimat drugelį, padailinat kraštelius, jei nelygiai atrodo ir dedat džiovinti į kruopas ar į spec stovelį, kaip kam patogu...nieko čia nepadaromo nėra štampukas ir tiek, tik kruopštumo truputį ir viskas
SZ, žaviuosi Tavo darbeliais
keletas mano
jubiliejinis, prašytas nukopijuoti nuo kitos autorės, snikersas, pastiliažas...čia irgi yra drugelių darytų su tom netinkančiom formelėm
kuklus vieno aukštelio tortas, bet labai aukštas, gyvenime daugiau nedarysiu tokio...žiauriai sunku apdengti, tortas minkštas, statūs kampai nuėjo šaibom, žodžiu nervai vieni...
šis pakankamai kuklus, tačiau atliktas pagal nuotakos pageidavimą, kriaušinis karamelinis ir mascarponės su bananais tortai, pastiliažas, aisingas, šakelė gėlyčių, pora širdelių su balandėliais...
čia nuotakos tortas - auksas, šampanas, koralas, rožinė - spalvų gama...snikersas, mascarponinis ir jogurtinis vaisinis tortai, pastiliažas...
labiausiai patikės man pačiai nuotakos tortas su obelų žiedeliais ir pakalnučių šakelėmis, nėra 100 % tobulas, bet gyvai tai neblogai atrodė, žiedeliai turi blizgesio, turtingas kavos, rikota su vyšniomis ir ....ir apelsininis suflė...
šis turėjo būti nupūstas auksu...bet gi mano galva atrado sprendimą auksui išgauti ir neperkant flakono už 35 lt...įdėjau į pastiliažą daugiau IVory spalvos, o padengtą tortą plačiu teptuku pertepiau amareto ir Gold sparkle miltelių mišiniu, yra tekę dirbti su flakonu, efektas beveik identiškas...sąnaudos kelis kart pigesnės visas tortas snikersas, karūna iš DENGIAMOJO pastiliažo
darželio išleistuvėms tortas, kai reikia viso valgomo
paprastesniais tai negadinsiu Jums čia vaizdo
SZ, žaviuosi Tavo darbeliais
keletas mano
jubiliejinis, prašytas nukopijuoti nuo kitos autorės, snikersas, pastiliažas...čia irgi yra drugelių darytų su tom netinkančiom formelėm
kuklus vieno aukštelio tortas, bet labai aukštas, gyvenime daugiau nedarysiu tokio...žiauriai sunku apdengti, tortas minkštas, statūs kampai nuėjo šaibom, žodžiu nervai vieni...
šis pakankamai kuklus, tačiau atliktas pagal nuotakos pageidavimą, kriaušinis karamelinis ir mascarponės su bananais tortai, pastiliažas, aisingas, šakelė gėlyčių, pora širdelių su balandėliais...
čia nuotakos tortas - auksas, šampanas, koralas, rožinė - spalvų gama...snikersas, mascarponinis ir jogurtinis vaisinis tortai, pastiliažas...
labiausiai patikės man pačiai nuotakos tortas su obelų žiedeliais ir pakalnučių šakelėmis, nėra 100 % tobulas, bet gyvai tai neblogai atrodė, žiedeliai turi blizgesio, turtingas kavos, rikota su vyšniomis ir ....ir apelsininis suflė...
šis turėjo būti nupūstas auksu...bet gi mano galva atrado sprendimą auksui išgauti ir neperkant flakono už 35 lt...įdėjau į pastiliažą daugiau IVory spalvos, o padengtą tortą plačiu teptuku pertepiau amareto ir Gold sparkle miltelių mišiniu, yra tekę dirbti su flakonu, efektas beveik identiškas...sąnaudos kelis kart pigesnės visas tortas snikersas, karūna iš DENGIAMOJO pastiliažo
darželio išleistuvėms tortas, kai reikia viso valgomo
paprastesniais tai negadinsiu Jums čia vaizdo
Olesta,tai bent tortu paradas! visi labai labai su obelu sakelem toks naturalus...jau vien jusu plikyti lapeliai kiek suteikia gyvumo p.s.kazkaip daugiau nelabai pas ka ju ir uzmacius esu,nu dar pas Kirbe o man asmeniskai jie laaabai grazus!....paskutinio,valgomo taip ir norisi atsikasti
Ech, Olesta
tikrai labai graziai su obelu sakelem atrodo
--------------------------------------------
aciu visoms
--------------------------------------------
aciu visoms
Sveikos,
Aciu uz atsakymus del drugeliu
Kazkaip as buvau kazkur uzfiksavus,kad ant tortuko buvo deti rudi (juodi) drugeliai, tai man susisviete, kad jie is sokolado....
Aciu dar karta
Gelytes padaryt su formelem moku, gal ir drugeliai iseis, jei nusipirksiu
Aciu uz atsakymus del drugeliu
Kazkaip as buvau kazkur uzfiksavus,kad ant tortuko buvo deti rudi (juodi) drugeliai, tai man susisviete, kad jie is sokolado....
Aciu dar karta
Gelytes padaryt su formelem moku, gal ir drugeliai iseis, jei nusipirksiu
Olesta, superiniai darbai!
del drugeliu formeliu tai jauciu lietuvems nera nieko neimanoma
Ing. tie drugeliai, kurie tau istrigo ir buvo sokoladiniai (cia tu tikriausiai apie torta, kur kaciuku pedutes dar buvo). man jie irgi patiko:) galvoju pati kada pabandyti pazaisti su sokoladu
del drugeliu formeliu tai jauciu lietuvems nera nieko neimanoma
Ing. tie drugeliai, kurie tau istrigo ir buvo sokoladiniai (cia tu tikriausiai apie torta, kur kaciuku pedutes dar buvo). man jie irgi patiko:) galvoju pati kada pabandyti pazaisti su sokoladu