Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Visu tortukai labai labai grazus wub.gif
Net nezinau kuris ir graziausias unsure.gif
Visos saunuoles tokius grozius kepdamos 4u.gif

O as noriu paklausti kaip jus dirbat su sitom formytem:
http://www.ebay.co.u...=item232301c4ea
raso,kad pradedanciajam netinka, negi taip sunku su jomis? g.gif
ir ka jos daro? ar ispjausto is sokolado, ar sokolada i jas reikia ilieti ar ka, nes nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 05 31, 16:24)

O as noriu paklausti kaip jus dirbat su sitom formytem:
http://www.ebay.co.u...=item232301c4ea
raso,kad pradedanciajam netinka, negi taip sunku su jomis? g.gif
ir ka jos daro? ar ispjausto is sokolado, ar sokolada i jas reikia ilieti ar ka, nes nelabai suprantu blush2.gif

cia ne sokoladui,o darbui su mase.mano tortuke su traukinuku yra tokie drugeliai.
Atsakyti
Jūsų visų tortai tokie... žodžių trūksta wub.gif wub.gif wub.gif
Parodau ir aš savo pirmą rimtą blyną. Neprilygsta jūsiškiems, bet stengiausi blush2.gif
user posted image
user posted image
Dengta saldainių mase ir gėlytės iš to paties lipinta.
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau, kad rasau cia, bet tortu temoje nieko nera siuo metu biggrin.gif norejau patarimo, ar gerai butu padaryti siandien jogurtini- vaisini torta, o valgyti sekmadieni?
Atsakyti
QUOTE(Murciux @ 2013 05 31, 20:07)
Sveikos, atsiprasau, kad rasau cia, bet tortu temoje nieko nera siuo metu biggrin.gif  norejau patarimo, ar gerai butu padaryti siandien jogurtini- vaisini torta, o valgyti sekmadieni?

gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 05 31, 11:31)
Sveikos,

Man taip buvo su IKI sviestu.
Poto paemiau Dvaro ir viskas pasiseke puikiai...
manau sviestas kaltas.
Dejau i saldymo kamera, kad kiek apstingtu, poto dar trupinuku pridejau ir aptepe MB siaip ne taip, nes man kaip kazkuri forumiete sako su abiem kairem rankom (man netgi ir kojom manau,o ne rankom), lygiai aptepti sonus misija neimanoma schmoll.gif

As dejau Saulutes sviesta. Bet nebepuosiau as jo su ta mase, bet tortas puse velnio, gavosi valgomas biggrin.gif daugiau niekad nebekepsiu, tokie dalykai ne man tikrai doh.gif
Atsakyti
Dėl drugelių nu jau kurgi netinka pradedančiajam, ot jau mokslo čia didelio reikia, lietuvės ne tokios žioplos, kaip gamintojui atrodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif išsikočiojat pastiliažo gabaliuką, truputį pasikrakmoluojat formytę, lengvai atspaudžiat drugelį, apiplešiat aplink formytę, išimat drugelį, padailinat kraštelius, jei nelygiai atrodo ir dedat džiovinti į kruopas ar į spec stovelį, kaip kam patogu...nieko čia nepadaromo nėra smile.gif štampukas ir tiek, tik kruopštumo truputį ir viskas smile.gif

SZ, žaviuosi Tavo darbeliais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

keletas mano doh.gif
jubiliejinis, prašytas nukopijuoti nuo kitos autorės, snikersas, pastiliažas...čia irgi yra drugelių darytų su tom „netinkančiom“ formelėm biggrin.gif
user posted image

kuklus vieno aukštelio tortas, bet labai aukštas, gyvenime daugiau nedarysiu tokio...žiauriai sunku apdengti, tortas minkštas, statūs kampai nuėjo šaibom, žodžiu nervai vieni...
user posted image

šis pakankamai kuklus, tačiau atliktas pagal nuotakos pageidavimą, kriaušinis karamelinis ir mascarponės su bananais tortai, pastiliažas, aisingas, šakelė gėlyčių, pora širdelių su balandėliais...

user posted image

čia nuotakos tortas - auksas, šampanas, koralas, rožinė - spalvų gama...snikersas, mascarponinis ir jogurtinis vaisinis tortai, pastiliažas...
user posted image

labiausiai patikės man pačiai nuotakos tortas su obelų žiedeliais ir pakalnučių šakelėmis, nėra 100 % tobulas, bet gyvai tai neblogai atrodė, žiedeliai turi blizgesio, turtingas kavos, rikota su vyšniomis ir ....ir apelsininis suflė...
user posted image

šis turėjo būti nupūstas auksu...bet gi mano galva atrado sprendimą auksui išgauti ir neperkant flakono už 35 lt...įdėjau į pastiliažą daugiau IVory spalvos, o padengtą tortą plačiu teptuku pertepiau amareto ir Gold sparkle miltelių mišiniu, yra tekę dirbti su flakonu, efektas beveik identiškas...sąnaudos kelis kart pigesnės smile.gif visas tortas snikersas, karūna iš DENGIAMOJO pastiliažo
user posted image
darželio išleistuvėms tortas, kai reikia viso valgomo smile.gif
user posted image

paprastesniais tai negadinsiu Jums čia vaizdo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Olesta,tai bent tortu paradas! bigsmile.gif bigsmile.gif visi labai labai thumbup.gif su obelu sakelem toks naturalus...jau vien jusu plikyti lapeliai kiek suteikia gyvumo 4u.gif p.s.kazkaip daugiau nelabai pas ka ju ir uzmacius esu,nu dar pas Kirbe ax.gif o man asmeniskai jie laaabai grazus!....paskutinio,valgomo taip ir norisi atsikasti biggrin.gif
Atsakyti
Ech, Olesta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tikrai labai graziai su obelu sakelem atrodo
--------------------------------------------
aciu visoms
Atsakyti
Sveikos,
Aciu uz atsakymus del drugeliu 4u.gif
Kazkaip as buvau kazkur uzfiksavus,kad ant tortuko buvo deti rudi (juodi) drugeliai, tai man susisviete, kad jie is sokolado....
Aciu dar karta 4u.gif

Gelytes padaryt su formelem moku, gal ir drugeliai iseis, jei nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
Olesta, superiniai darbai!
del drugeliu formeliu tai jauciu lietuvems nera nieko neimanoma biggrin.gif
Ing. tie drugeliai, kurie tau istrigo ir buvo sokoladiniai (cia tu tikriausiai apie torta, kur kaciuku pedutes dar buvo). man jie irgi patiko:) galvoju pati kada pabandyti pazaisti su sokoladu smile.gif
Atsakyti