Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Taip nesąžininga, tiek prikomentavau visų mergaičių darbus, o čia vienu mostu ėmė ir dingo sad.gif bet visų labai šaunūs trotukai, ypač Keilos, Nevutes stilius ir spalvų derinaii fantastiški, kopūstas su asiliuku labai labai.Mingailiux, gal Turkijoj kepei tortus, nes tik grįžai ir bac ant stalo dviaukštis tortas biggrin.gif O Rasa_zyk niekaip neina patikėt, kad čia netikri ragai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(okmantes @ 2013 06 12, 20:06)
ir dar...nelabai cia seniai buvo ideta boruzyte tokia fainulka, labai raudonai abdzibuota  smile.gif . tai vat noriu zinoti kuo? aisingu?gal atsakys puoseja, kuri dariusi  4u.gif

Aš esu dariusi raudoną boružę. Dzibavau plakta dažyta grietinėle
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 12 birželio 2013 - 22:25
QUOTE(*Linele* @ 2013 06 12, 23:25)
Taip nesąžininga, tiek prikomentavau visų mergaičių darbus, o čia vienu mostu ėmė ir dingo sad.gif bet visų labai šaunūs trotukai, ypač Keilos, Nevutes stilius ir spalvų derinaii fantastiški, kopūstas su asiliuku labai labai.Mingailiux, gal Turkijoj kepei tortus, nes tik grįžai ir bac ant stalo dviaukštis tortas biggrin.gif O Rasa_zyk niekaip neina patikėt, kad čia netikri ragai  schmoll.gif
Papildyta:

aciu jums 4u.gif
o jusu boruzele mielybe, bet kaip graziai spalva atrodo. kokias dazais dazete? nesuskystejo grietinele?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 06 12, 22:31)
aciu jums 4u.gif
o jusu boruzele mielybe, bet kaip graziai spalva atrodo. kokias dazais dazete? nesuskystejo grietinele?

Dėkui smile.gif Šis tortukas buvo darytas prieš metus, tai jei gerai atgaminu buvo dažytas americolor red red atrodo geliniais dažais. Grietinėlė man visada skystėja, nes bedzibuojant sušyla nuo rankų. Nedraugajam mes su ja, todėl dabar kai jau moku šlapią beze daryti tai su grietinėle rišau reikalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 06 12, 23:52)
Dėkui smile.gif Šis tortukas buvo darytas prieš metus, tai jei gerai atgaminu buvo dažytas americolor red red atrodo geliniais dažais. Grietinėlė man visada skystėja, nes bedzibuojant sušyla nuo rankų. Nedraugajam mes su ja, todėl dabar  kai jau moku šlapią beze daryti tai su grietinėle rišau reikalus biggrin.gif

aiskus, aciu
Atsakyti
smile.gif taip, sita boruzele wub.gif aciu, *Linele* 4u.gif nu labai graziai nudaze ir dar grietinele smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms pastebėjusiems mano tortą biggrin.gif
Ragai-jega 4u.gif
O man taip ryškiai dažyta grietinėlė apetito nekelia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 06 13, 05:14)

O man taip ryškiai dažyta grietinėlė  apetito nekelia  schmoll.gif

Man ar mažai ar daug dažytas vienodai apetito nekelia, nes sintetika yra sintetika. Bet gi ne viską reikia suvalgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 06 13, 11:13)
Man ar mažai ar daug dažytas vienodai apetito nekelia, nes sintetika yra sintetika. Bet gi ne viską reikia suvalgyt  smile.gif

biggrin.gif paskutinis sakinys TIESIOG TOBULAS biggrin.gif ir ne tik kalbant apie dazus, bet ir placiau apie maista biggrin.gif
grazus tortukas mirksiukas.gif

---
likta, Rasa_zyk, *Keila* - kaip visad super smile.gif
punkis - grazu 4u.gif
okmantes - labai patiko asiliukas ir kopustas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 13 birželio 2013 - 11:49
Maskarone su persikais, 3,7kg

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, kepejėlės mirksiukas.gif

Kaip visada, visų tortukai labai šaunūs ir wub.gif
Mano paskutiniai darbeliai: Šokoladinis su riešutais (2,8 kg/ 24 cm sk.) ir Persikėlis (3,1 kg/ 26 cm sk.)ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 06 13, 18:20)

Koks švelnus tortukas 4u.gif
QUOTE(MAMARŽ @ 2013 06 13, 23:37)

Ppaprasta, kuklu

Rusnei

user posted image

Šviesūs biskvitai, karamelinis, aviečių, persikų kremai, 2,4 kg
Atsakyti
Kadangi klausiau patarimo, tai turiu parodyti rezultata smile.gif