Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(okmantes @ 2013 06 11, 23:45)
1. ar jums vandeniu aptepus torta dengta mase taip ir lieka blizgeti? man po kurio laiko siek tiek lyg isigeria ir taip neblizga kaip tik nutepus...
2. man niekaip nesigauna islyginti torto...(sviestiniu tepu pagal visas instrukcijas  smile.gif  )manau, kad gal per plonai mase iskocioju (vis bijau,kad neuzteks  ax.gif) klausimas: kaip iskocioti storiau,bet lygiai, ta prasme, lygiai storiau per visa mases "blyna" (gal kuri naudojat tokius "ziedelius" ant kocelo ar kokiu savo gudrybiu turit?) ?
3. pasidalinkit smulkmenom bokalu ir backuciu dazymo: kokios spalvos mase dengiat (geltona,rusva,ruda ir pan.), teptuku ar kempinele dazot (sudrekinta vandeniu/degtine ar sausai), kokius dazus naudojat tam reikalui (gelinius,miltelinius...rudus,juodus...)ir t.t.
labai tikiuosi,kad kas supras ka as cia norejau paklausti  smile.gif

1.kazkiek nugaruoja
2.as tai turiu iiiilga kocela be jokiu ziedeliu.kocioju tiesiog visom rankom biggrin.gif na,kai blynas didelis,tai kociojant tenka panaudoti rankos dali iki pat alkuniu biggrin.gif o kad butu storiau ir kad uztektu mases,tai tiesiog pasigaminkit jos daugiau smile.gif
3.mase buna sviesiai ruda.tada ja nutepu vandenuku,tada i lekstute isilasinu geliniu dazu lasa,imu dregna tetuka,vis ikisu i dazus ir braukiu juo nuo apacios,virsaus link.taip vietom gaunasi ryskiau,vietomis sviesiau...
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 06 11, 21:31)

Gražūs tortai, be abejo yra kur tobulėti
Keila, labai gražu, savitas braižas, minimalistiniai papuošimai. Žavu

Piratų sala

user posted image

Marcipaniniai, šokoladiniai biskvitai, karamelinis, aviečių, abrikosų kremai,2,5 kg
Atsakyti
likta irgi minimalistiniu tortu savininke smile.gif visada kukliai grazu
Atsakyti
okmantes aciu,bandau tobuleti nes yra i ka paziureti sioje temuteje wub.gif
Man laaaaabai patiko asiliukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 06 12, 06:58)
QUOTE(okmantes @ 2013 06 11, 21:31)

Gražūs tortai, be abejo yra kur tobulėti
Keila, labai gražu, savitas braižas, minimalistiniai papuošimai. Žavu

Aciu 4u.gif taip ir niekaip neismusi is manes to biggrin.gif

tavo sala pasakiska, o sudetis torto net nebandzius skamba nuostabiai ir tikiu, kad skonis dieviskas wub.gif
Atsakyti
visu labai grazus tortukai smile.gif Kopustas patiko, sala, ir saguciu arkliukas wub.gif tik virsuj kazko lyg truktu man.. bet jei tuscia turi but tai ka jau ax.gif smile.gif
Atsakyti
Asilas nerealus blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif , Katinas dėžutėje labai patiko ir tortukas su drambliuku ir balioniuku laaaabai mielas wub.gif man tokie labai patinka ax.gif
Atnešu saviškį įdomesnį , labai daug klausimų sulaukiau ar ragai kartais ne kauliniai biggrin.gif , cukriniai jei ale valgomi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pasirodau ir aš savo pirmą įdomesnį tortuką, kurio ne gėda rodyt smile.gif .
Laukiu komentarų ir pastabų.
Šviesus biskvitas +grietinėlė su vyšniom.
user posted image
Atsakyti
blink.gif wow, kokie ragai, kokia zuvis bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jo,Rasa,sitie ''tavo''ragai tai nerealus smile.gif

zuvis irgi nebloga,tik man spalvos gal kiek perryskios(jei tai buvo mintis pavaizduoti tikra zuvi)
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 06 11, 23:45)

ir dar... toms mergaitems, kurios vis klausiat koki sviestini naudoti geriausia. nepatingekit pameginkit pasidaryti Sarlot kremuka. vis atideliojau, o kai emiau ir pasidariau, kito ne nenoriu :lengvai ir greitai pasidaro, labai lengvai tepasi, labai mazai reikia ir dar lieka i saldymo kamera kitam kartui pasideti  smile.gif

as ir maniau,jog kam ten terliotis su virimais to sviestinio kremo ir t.t.,bet kaip vistiktai pabandziau,tai kito tikriausiai ir nebegaminsiu ax.gif tik Sarlot thumbup.gif nesunkiai pasigamina,skanus,pigiau iseina uz kitus,o ir dar lieka! thumbup.gif thumbup.gif

Patiko kopustas labai-toks tikroviskas,ir tas leliukas toks nematytas dar 4u.gif Tik noretusi didesnes foto.. blush2.gif

Ragai ohoho... thumbup.gif thumbup.gif
Grazi zuvis 4u.gif
Piratu sala-kuklu,paprasta,grazu 4u.gif
Mingailiux kriksto tortukas ,po jusu atostogu ,ispudingas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu dideliausias visoms komentavusioms,pastebejusioms mano tortus ir uz atsakymus *saules_zuikuciui* 4u.gif 4u.gif 4u.gif .kopusto didesnes nuotraukos nebedesiu jau-nenoriu gadinti temos tais paciais tortais blush2.gif jei kazka norit paziureti is arciau (koki "broka" biggrin.gif ),gal i AZ gautusi atsiusti. jau ragai kokie tikri blink.gif ir grazi zuvis is labai spalvotos pasakos smile.gif
mergaites, kas turit raidziu komplektukus, kokio dydzio raides pas jus?-pirkausi,rodos buvo nemazos,bet kai reikejo daryti,tai ziuriu,kad jos labai plonytes, nedidukes gaunasi (o dar per maiseli spaudziant).
ir dar...nelabai cia seniai buvo ideta boruzyte tokia fainulka, labai raudonai abdzibuota smile.gif . tai vat noriu zinoti kuo? aisingu?gal atsakys puoseja, kuri dariusi 4u.gif
Atsakyti