QUOTE(okmantes @ 2013 06 11, 23:45)
1. ar jums vandeniu aptepus torta dengta mase taip ir lieka blizgeti? man po kurio laiko siek tiek lyg isigeria ir taip neblizga kaip tik nutepus...
2. man niekaip nesigauna islyginti torto...(sviestiniu tepu pagal visas instrukcijas )manau, kad gal per plonai mase iskocioju (vis bijau,kad neuzteks ) klausimas: kaip iskocioti storiau,bet lygiai, ta prasme, lygiai storiau per visa mases "blyna" (gal kuri naudojat tokius "ziedelius" ant kocelo ar kokiu savo gudrybiu turit?) ?
3. pasidalinkit smulkmenom bokalu ir backuciu dazymo: kokios spalvos mase dengiat (geltona,rusva,ruda ir pan.), teptuku ar kempinele dazot (sudrekinta vandeniu/degtine ar sausai), kokius dazus naudojat tam reikalui (gelinius,miltelinius...rudus,juodus...)ir t.t.
labai tikiuosi,kad kas supras ka as cia norejau paklausti
2. man niekaip nesigauna islyginti torto...(sviestiniu tepu pagal visas instrukcijas )manau, kad gal per plonai mase iskocioju (vis bijau,kad neuzteks ) klausimas: kaip iskocioti storiau,bet lygiai, ta prasme, lygiai storiau per visa mases "blyna" (gal kuri naudojat tokius "ziedelius" ant kocelo ar kokiu savo gudrybiu turit?) ?
3. pasidalinkit smulkmenom bokalu ir backuciu dazymo: kokios spalvos mase dengiat (geltona,rusva,ruda ir pan.), teptuku ar kempinele dazot (sudrekinta vandeniu/degtine ar sausai), kokius dazus naudojat tam reikalui (gelinius,miltelinius...rudus,juodus...)ir t.t.
labai tikiuosi,kad kas supras ka as cia norejau paklausti
1.kazkiek nugaruoja
2.as tai turiu iiiilga kocela be jokiu ziedeliu.kocioju tiesiog visom rankom na,kai blynas didelis,tai kociojant tenka panaudoti rankos dali iki pat alkuniu o kad butu storiau ir kad uztektu mases,tai tiesiog pasigaminkit jos daugiau
3.mase buna sviesiai ruda.tada ja nutepu vandenuku,tada i lekstute isilasinu geliniu dazu lasa,imu dregna tetuka,vis ikisu i dazus ir braukiu juo nuo apacios,virsaus link.taip vietom gaunasi ryskiau,vietomis sviesiau...