Mingaliuxxx labai laukiau jusu tortuku
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 06 11, 14:45)
keksiukai kokie grazus!
QUOTE(ramune.v @ 2013 06 11, 15:54)
jo vidus turtingas kavos be riesutu
ismatavima... na as biskvita kitoki, pagal save kepu tai svoris neatitiks tikro turtingo kavos recepto.
Kepiausi skardoje ir po to pjausciau tai turejau 8 biskvitukus 9x20 (ar 22cm) ir 7 pertepimai daryti. Sutepiau gulinti ant sono nes kitaip sviro ir spaudesi lauk kremai, po nakties pastaciau stabilumo atzvilgiu tai... bet apsitepe sviestiniu vos (nes as mazai jo tepu ), uzsidejo pastilazas ir tada normaliai. Padekliukas ten 30cm tai is foto matosi kokio dydzio tortukas, svere 2,6kg
ismatavima... na as biskvita kitoki, pagal save kepu tai svoris neatitiks tikro turtingo kavos recepto.
Kepiausi skardoje ir po to pjausciau tai turejau 8 biskvitukus 9x20 (ar 22cm) ir 7 pertepimai daryti. Sutepiau gulinti ant sono nes kitaip sviro ir spaudesi lauk kremai, po nakties pastaciau stabilumo atzvilgiu tai... bet apsitepe sviestiniu vos (nes as mazai jo tepu ), uzsidejo pastilazas ir tada normaliai. Padekliukas ten 30cm tai is foto matosi kokio dydzio tortukas, svere 2,6kg
Dekui. As darysiu meduti, tai turbut nereiks tept ant sono. Plius gausis didesnis, nes tame "krepseli" darysiu skyle sampanui. Pergyvenu, nes labai svarbiai progai, negaliu pagadinti
QUOTE(Bossi @ 2013 06 11, 16:54)
Dekui. As darysiu meduti, tai turbut nereiks tept ant sono. Plius gausis didesnis, nes tame "krepseli" darysiu skyle sampanui. Pergyvenu, nes labai svarbiai progai, negaliu pagadinti
aaa, tai su meduciu manau jokiu bedu sekmes ir lauksim rezultatu
Laba diena,
Esu itin retas svečias SM, tad gal nemoku tinkamai ieškoti informacijos: nerandu, kur Lietuvoje galima nusipirkti valgomojo popieriaus (ryžių popieriaus) spalvingų drugelių dekoracijoms? Mačiau ir SM narių gamintus tortus jais dekoruotus, tačiau nerandu informacijos, kur galiu jų įsigyti. Reikia būtent valgomo popieriaus drugių, o ne cukrinės ar kt. masės drugelių dekoravimui.
Esu itin retas svečias SM, tad gal nemoku tinkamai ieškoti informacijos: nerandu, kur Lietuvoje galima nusipirkti valgomojo popieriaus (ryžių popieriaus) spalvingų drugelių dekoracijoms? Mačiau ir SM narių gamintus tortus jais dekoruotus, tačiau nerandu informacijos, kur galiu jų įsigyti. Reikia būtent valgomo popieriaus drugių, o ne cukrinės ar kt. masės drugelių dekoravimui.
QUOTE(sindrė @ 2013 06 11, 18:35)
Laba diena,
O Jums skubiai reikia?nes galima is UK uzsisakyti.
popieriniu dekoraciju regis cakedeko turi
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 06 11, 17:42)
O Jums skubiai reikia?nes galima is UK uzsisakyti.
Skubiai - po savaitės turiu turėt rankose... Atkrito "rimčiau" papuošto torto planai, tad tie drugeliai būtų išsigelbėjimas Cake-deco turi, bet tokie... nelabai gražūs...
Sveikinuosi su visom kepejom ir puosejom kelis menesius trukes kraustymasis ir kurimasis naujuose namuose visai priverte atsitraukti nuo puosimu temos. kelias savaites jus vijausi,skaiciau,ziurejau...ir galu gale pasivijau kiek grozio prisiziurejau,kaip sirdis dziaugiasi labai dziaugiuosi, kad esate Azalija-777 , as ne profe ir mano zodis nieko nereiskia sioj srity, bet labai dziugu matyti kaip jusu tortukai pagrazejo, pasidare lygesni ir puosnesni. gerbiu Erikiuxxx uz pozicija :"geriau tik viena i savaite,bet tobulai" as irgi ilgai krapstausi, bet man dar toli iki tokiu sedevru... zaviuosi daugelio mergaiciu darbais/kuriniais, bet bijodama, kurios nepamineti, nevardinsiu
bandau ir as vis koki sumeistrauti progai pasitaikius. tai vat ir pasirodysiu
Rafaelo biskvitai su sokoladiniu pertepimu, 2kg, Moshi Monsters
Snikeris, 3kg. tik jau uzrasas siaubingas,bet prase palikti,tai ir palikau
Juodasis miskas, 3kg
laukiu pastebejimu,pamokymu,komentaru
bandau ir as vis koki sumeistrauti progai pasitaikius. tai vat ir pasirodysiu
Rafaelo biskvitai su sokoladiniu pertepimu, 2kg, Moshi Monsters
Snikeris, 3kg. tik jau uzrasas siaubingas,bet prase palikti,tai ir palikau
Juodasis miskas, 3kg
QUOTE(okmantes @ 2013 06 11, 21:31)
grazus darbai, ner prie ko prikibti. tik man to kopuste vaikiuko akys nepatinka, nors net nzn kuom, nes realiai jei jis ziuri i boruze tai taip ir turi buti, bet man kazkas ne taip, nors pats kopustas lb liuks
prei to pacio mano keli
snikers
snikers
nzn ar sita rodziau, jei taip, sorry j. miskas
QUOTE(okmantes @ 2013 06 11, 21:31)
neturiu ka pamokyti-visi tortai grazus(leliukas irgi )QUOTE(*Keila* @ 2013 06 11, 21:41)
grazus tortukai,tik pacios foto mane kazkodel kaskart erzina.ar perdaug nufotosopinta visada buna,ar kas...nesuprantu
aciu *Keila* ir *saules_zuikutis* SZ kaip visada su jumoro gaidele turiu kelis klausimus:
1. ar jums vandeniu aptepus torta dengta mase taip ir lieka blizgeti? man po kurio laiko siek tiek lyg isigeria ir taip neblizga kaip tik nutepus...
2. man niekaip nesigauna islyginti torto...(sviestiniu tepu pagal visas instrukcijas )manau, kad gal per plonai mase iskocioju (vis bijau,kad neuzteks ) klausimas: kaip iskocioti storiau,bet lygiai, ta prasme, lygiai storiau per visa mases "blyna" (gal kuri naudojat tokius "ziedelius" ant kocelo ar kokiu savo gudrybiu turit?) ?
3. pasidalinkit smulkmenom bokalu ir backuciu dazymo: kokios spalvos mase dengiat (geltona,rusva,ruda ir pan.), teptuku ar kempinele dazot (sudrekinta vandeniu/degtine ar sausai), kokius dazus naudojat tam reikalui (gelinius,miltelinius...rudus,juodus...)ir t.t.
labai tikiuosi,kad kas supras ka as cia norejau paklausti
ir dar... toms mergaitems, kurios vis klausiat koki sviestini naudoti geriausia. nepatingekit pameginkit pasidaryti Sarlot kremuka. vis atideliojau, o kai emiau ir pasidariau, kito ne nenoriu :lengvai ir greitai pasidaro, labai lengvai tepasi, labai mazai reikia ir dar lieka i saldymo kamera kitam kartui pasideti
1. ar jums vandeniu aptepus torta dengta mase taip ir lieka blizgeti? man po kurio laiko siek tiek lyg isigeria ir taip neblizga kaip tik nutepus...
2. man niekaip nesigauna islyginti torto...(sviestiniu tepu pagal visas instrukcijas )manau, kad gal per plonai mase iskocioju (vis bijau,kad neuzteks ) klausimas: kaip iskocioti storiau,bet lygiai, ta prasme, lygiai storiau per visa mases "blyna" (gal kuri naudojat tokius "ziedelius" ant kocelo ar kokiu savo gudrybiu turit?) ?
3. pasidalinkit smulkmenom bokalu ir backuciu dazymo: kokios spalvos mase dengiat (geltona,rusva,ruda ir pan.), teptuku ar kempinele dazot (sudrekinta vandeniu/degtine ar sausai), kokius dazus naudojat tam reikalui (gelinius,miltelinius...rudus,juodus...)ir t.t.
labai tikiuosi,kad kas supras ka as cia norejau paklausti
ir dar... toms mergaitems, kurios vis klausiat koki sviestini naudoti geriausia. nepatingekit pameginkit pasidaryti Sarlot kremuka. vis atideliojau, o kai emiau ir pasidariau, kito ne nenoriu :lengvai ir greitai pasidaro, labai lengvai tepasi, labai mazai reikia ir dar lieka i saldymo kamera kitam kartui pasideti