O-RE-AR labai nuotraukos grazios, tokios ryskios aisku ir tortas
*Linele* labai grazu
*saules_zuikutis* na ir paradas, vieni uz kitus grazesni, labai patiko paskutinis su daaaug gelyciu
Maniskiai
*Linele* labai grazu
*saules_zuikutis* na ir paradas, vieni uz kitus grazesni, labai patiko paskutinis su daaaug gelyciu
Maniskiai
Nevute pasakiski tortai.
sveiki turiu toki klausimele. jei nori torta puosti slapia beze tai reikia pirma torta aptepti sviestiniu kremu, tada beze ir tik tada puosti ta beze???
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 09, 11:50)
grazus tortukai
Ačiukas
QUOTE(Nevute @ 2013 06 09, 19:44)
O-RE-AR labai nuotraukos grazios, tokios ryskios aisku ir tortas
Maniskiai
Maniskiai
Aciu,kol nufotkinu,tai ojojoj
Paradas nuostabus
QUOTE(dorme @ 2013 06 09, 20:19)
sveiki turiu toki klausimele. jei nori torta puosti slapia beze tai reikia pirma torta aptepti sviestiniu kremu, tada beze ir tik tada puosti ta beze???
Jei skaitot idemiai visa tema,tai tikrai susidarytumet vaizda,kad butent taip ir darom o aptept beze vien delto,kad nesimatytu tarpeliu,jei kur padarytut dzibuojant tortuka
mergickos puikus sedevrai
Zuiki,zaviuosi Jusu mases "pliuonumu" fantastika
QUOTE(Nevute @ 2013 06 09, 21:44)
vienas uz kita grazesni
QUOTE(keno @ 2013 06 09, 22:47)
koks keistai netiketas komplimentas
ACIU visoms
S_Z, Nevute, kokie groooziai Nevutes sena zalia su nauja zalia lb graziai dera ant traukinuko
Lineles labai siltas, ai visu grazus, spalvingi
Lineles labai siltas, ai visu grazus, spalvingi
QUOTE(AsPeleda @ 2013 06 09, 23:00)
prasau, patarkite, koks sviestinis kremas standziausias, geriausiai tinkamas zolytei?
as tai sviestini krema(sarlot) naudoju tik torto aptepimui(apspakliavimui).puosimam(zolytei,rozytem ir pan)visada naudoju slapia beze.sviestinis man nepatinka,nes perriebu gaunasi su juo-viena karta pabandziau,daugiau nenoriu tokios riebybes
Aš pati neseniai klausiau patarimo, tai gerai formą laiko sviestinis morenginis kremas, bet sako jo skonis gryn sviesto.. Aš irgi pamaniau, kad su sviestiniu kremu apdzibuoti visą tortą bus laabai riebu.. nebent reikia tik gražios išvaizdos O beziukas tai manau visai nusidažys, juk žolytė gražiai pas mergaites nusidažo ir ryškiai Dar kitos su ganašu daro apdzibavimą, bet čia jau brangesnis variantas.