Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mergicos, saukiuosi pagalbos. esU maciusi, kad kazkuri dare kriaukliu ispaudus is senukuose purkto silikono (?). Gal gali kuri paprotinti koki butent naudoti, gal darbo eiga nupasakotu? Svajoju apue neriniu juosteles ispaudo padaryma, tad laukiu visu jusu patarimu.
Atsakyti
[quote=Fainika,2013 06 08, 16:37]
kaip smagu akis paganyti į gražius tortukus 4u.gif
mano persikinis-vyšninis karamelinis 3,5kg pastilažas

Labai grazios rozes...
Atsakyti
LINELE,aciu uz dzibukus mirksiukas.gif
Kas liecia slapia beze,tai rodos ir viska gerai padaret,tik itariu pati uzkisat antgaliuka darydama zolyte,tiesiog per daug prilieciat paciu galiuku ir torta,ir tuo paciu uzkisat skylutes.Tiesiog torta aptepki beze,ir tada nedalieciant paciu antgaliu,o tik isspaudziama beze,darot dzibuka-zolyte.
Atsakyti
Saules zuikuti, labai grazus torciukai.

O-RE-AR, matosi pas tave pazanga torciuku gamyboj thumbup.gif . Saunuole.
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 06 08, 20:45)
SZ labai dailūs spalvingi. Bet tas krepšelis paskutinis tai verčiantis iš koto, negaliu atsižiūrėt, labai gražios spalvos ir jų deriniai ir formos  thumbup.gif

aciu labai
bet tai mases cia kiek suejo!nebudinga man tai biggrin.gif bet labai jau kazko tokio norejo smile.gif

mielas katukas,tik kailiukas kaip po lietaus smile.gif nezinau kame reikalas.gal cukrus nebuvo gerai isplaktas pries statant virs garu,todel eme kistis g.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakymus dėl beze, bandysiu kitą kart koreguotis su jūsų patarimais. 4u.gif

Šokoladinis-karamelinis 2.7kg

user posted image

Man vis po kiekvieno torto kyla neiškuma, taip ir mokaus smile.gif . Šįkart noriu paklausti padariusios tortus kaip nuo jų pašalinate pudrą?TArkim man vien šepeteliu nuvalyti neužtenka, vistiek lieka balti trupinėliai. Tai aš su vandenuku ir teptukų visą tortą valau. Bet tada tortas blizga. Kaip darote jūs?

Ir dar noriu paklausti iš kur gaunat kartono padėkliukams? Ar yra pirkt kokie standūs kartonai, ar dėžes iš kur nors gaunat ir karpot ar dar kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 09 birželio 2013 - 09:11
Sveikos mamytės,

Darysiu ir aš ryt savo pirmąjį tortuką, tokį "mandresnį", jei žinoma pavyks biggrin.gif Prisiskaičiau prisiskaičiau visko... Planavau daryti baltos spalvos tortą, o dabar prireikė spalvų. Kur perkate dažus ir kokius? Nes labai jau gražios spalvos pas jus - man ypatingai mėlyna.... wub.gif Ir kada reikia (kokiu momentu ir kaip) dažyti apdengimo masę,kažkaip to neradau blush2.gif Arba pražiopsojau ax.gif
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(berlin @ 2013 06 09, 09:23)
Sveikos mamytės,

Darysiu ir aš ryt savo pirmąjį tortuką, tokį "mandresnį", jei žinoma pavyks biggrin.gif  Prisiskaičiau prisiskaičiau visko... Planavau daryti baltos spalvos tortą, o dabar prireikė spalvų. Kur perkate dažus ir kokius? Nes labai jau gražios spalvos pas jus - man ypatingai mėlyna.... wub.gif Ir kada reikia (kokiu momentu ir kaip) dažyti apdengimo masę,kažkaip to neradau blush2.gif Arba pražiopsojau ax.gif
Ačiū už atsakymą 4u.gif

Aš perku iš sald2 taškas elte americolor gelinius dažus. Dedu dažus į paruoštą pastilažą ir įminkau. Jei riekia intenstyvesnės spalvos, reikia dažus pilti brinkinant želatiną, taip pataria mergaitės - pati dar to nebandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2013 06 08, 22:07)

O-RE-AR, matosi pas tave pazanga torciuku gamyboj thumbup.gif . Saunuole.

Aciu blush2.gif Na dar toks metas,kad kazkaip pavyksta ka planuoju padaryt,pati zinai,koks tai metas mirksiukas.gif

Cia siandieninis 3.5kg.''Varškės gaivumėlis'',dengta pastilazu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 06 09, 10:05)

QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 09, 12:43)

grazus tortukai
Atsakyti
Prasau pagalbos 4u.gif noriu papuosti kaip zemiau esancioje nuotraukoje torta ir nezinau, ar cia tiktu slapia beze, ar sviestinis koks kremas, ar dar kas? bijau, kad nesilaikys ir links zemyn tie plaukai g.gif be to, kokio cia antgalio reiketu, zinau, kad panasus butu zolytes ir makaronu/plaukuciu antgaliai? aciu 4u.gif

http://3.bp.blogspot...cookies 071.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsPeleda: 09 birželio 2013 - 19:28
QUOTE(AsPeleda @ 2013 06 09, 20:26)
Prasau pagalbos  4u.gif  noriu papuosti kaip zemiau esancioje nuotraukoje torta ir nezinau, ar cia tiktu slapia beze, ar sviestinis koks kremas, ar dar kas? bijau, kad nesilaikys ir links zemyn tie plaukai  g.gif be to, kokio cia antgalio reiketu, zinau, kad panasus butu zolytes ir makaronu/plaukuciu antgaliai? aciu  4u.gif

http://3.bp.blogspot...cookies 071.JPG

Slapia beze padarytumet tokius, bet sios foto labiau gal sviestiniu daryti g.gif siaip beze gerai suplakta forma laikytu, reik zoles antgalio user posted image bet del spalvos ... jei reik tokios ryskios tai nezinau smile.gif nes beziukas sunkiau dazosi.
Papildyta:
smile.gif+2013 06 08, 21:41-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2013 06 08, 21:41)
mergicos, saukiuosi pagalbos. esU  maciusi, kad kazkuri dare kriaukliu ispaudus is senukuose purkto silikono (?). Gal gali kuri paprotinti koki butent naudoti, gal darbo eiga nupasakotu? Svajoju apue neriniu juosteles ispaudo padaryma, tad laukiu visu jusu patarimu.

siaip silikono kiek atsimenu LT nelabai naudojo, jei kalbat apie SM naudotus savadarbius ispaudelius ir kriaukles pirktas is senuku tai tam naudojo mases gabala ir i ja ispaustas paprastas kriauklytes, kai mase isdziuna lieka kietas ispaudukas/moldukas, tada vos krakmolinat ar tepat aliejumi ar klojat maistine plevele ir dedat savo minksta mase/ispaudziat, isimat ir turit.
Atsakyti