Aciu SZ,ale atejai ir nusluoi mum nosis su tokiu paradu liuksiski
Jau vien Saules zuikucio bantai ko verti! super tortu paradas
SZ kaip visada-nepakartojama labai laukiu jusu neeiliniu,netradiciniu tortuku
Ingridasir grazu noretusi tik didesnes foto
OREAR-simpatiskas meskutis
Ingridasir grazu noretusi tik didesnes foto
OREAR-simpatiskas meskutis
aciu labai
jusu tortai.. kazkokie sedevrai
keli extra klausimukai:
1. padarius pastiliaza dabar ir jei vakare puosiu - ji 'brandinti' reikia saldytuve ar kambario temperaturoj?
2. Ir sutepus torta sviestine mase ( tiesa, o sviestine mase tepti ant virsutinio biskvito sauso, ar dar ant to biskvito sutepti tarkim rafaelo mase ir tik ant tos mases tepti sviestini krema?), ar reikia, kad suteptas tortas kazkiek pastovetu saltytuve ar sutepus sviestine mase is karto galiu puosti pasitiliazu?
Pirma karta gaminu su pastiliazo puosimu, tai daug klausimu kyla, is anksto aciu uz pagalba
keli extra klausimukai:
1. padarius pastiliaza dabar ir jei vakare puosiu - ji 'brandinti' reikia saldytuve ar kambario temperaturoj?
2. Ir sutepus torta sviestine mase ( tiesa, o sviestine mase tepti ant virsutinio biskvito sauso, ar dar ant to biskvito sutepti tarkim rafaelo mase ir tik ant tos mases tepti sviestini krema?), ar reikia, kad suteptas tortas kazkiek pastovetu saltytuve ar sutepus sviestine mase is karto galiu puosti pasitiliazu?
Pirma karta gaminu su pastiliazo puosimu, tai daug klausimu kyla, is anksto aciu uz pagalba
QUOTE(Sandrutia @ 2013 06 08, 13:33)
jusu tortai.. kazkokie sedevrai
keli extra klausimukai:
1. padarius pastiliaza dabar ir jei vakare puosiu - ji 'brandinti' reikia saldytuve ar kambario temperaturoj?
2. Ir sutepus torta sviestine mase ( tiesa, o sviestine mase tepti ant virsutinio biskvito sauso, ar dar ant to biskvito sutepti tarkim rafaelo mase ir tik ant tos mases tepti sviestini krema?), ar reikia, kad suteptas tortas kazkiek pastovetu saltytuve ar sutepus sviestine mase is karto galiu puosti pasitiliazu?
Pirma karta gaminu su pastiliazo puosimu, tai daug klausimu kyla, is anksto aciu uz pagalba
keli extra klausimukai:
1. padarius pastiliaza dabar ir jei vakare puosiu - ji 'brandinti' reikia saldytuve ar kambario temperaturoj?
2. Ir sutepus torta sviestine mase ( tiesa, o sviestine mase tepti ant virsutinio biskvito sauso, ar dar ant to biskvito sutepti tarkim rafaelo mase ir tik ant tos mases tepti sviestini krema?), ar reikia, kad suteptas tortas kazkiek pastovetu saltytuve ar sutepus sviestine mase is karto galiu puosti pasitiliazu?
Pirma karta gaminu su pastiliazo puosimu, tai daug klausimu kyla, is anksto aciu uz pagalba
as ne profesionale, bet jau teko padirbti su pastiliazu siek tiek, tad pasisakysiu.
As brandinau saldytuve per nakti, taciau tau reikia trumpai, tai net nzn ka ir pasakyti... Kitos merginos dirba su juo iskart, net nebrandinusios.
as tepai ant rafaelo virsutinio biskvito su kremu sviestini krema. tada butina ji ikisti i saldytuva! kad sustingtu. tada vel plonai uztepi sviestinio, t.y. palygini paskutini karta visus nelygumus ir tada jau gali dengti pastiliazu be saldymo (tikiuos,kad patarineju teisingai, jei klystu-pataisykit)
QUOTE(egzotikaa @ 2013 06 08, 14:17)
o tas su rozemis kaip tas rozes darote , gal turite nuoroda
aciu,bet nuorodos jokios neturiu,o ir paaiskinti nezinau kaip tiesiog issikocioju juostele ir ja suku kiek ''palamdant'' ties apacia
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 08, 11:23)
aciu,bet nuorodos jokios neturiu,o ir paaiskinti nezinau kaip tiesiog issikocioju juostele ir ja suku kiek ''palamdant'' ties apacia
taip ir maniau, bet atrodo
QUOTE(ing. @ 2013 06 08, 13:17)
as ne profesionale, bet jau teko padirbti su pastiliazu siek tiek, tad pasisakysiu.
As brandinau saldytuve per nakti, taciau tau reikia trumpai, tai net nzn ka ir pasakyti... Kitos merginos dirba su juo iskart, net nebrandinusios.
as tepai ant rafaelo virsutinio biskvito su kremu sviestini krema. tada butina ji ikisti i saldytuva! kad sustingtu. tada vel plonai uztepi sviestinio, t.y. palygini paskutini karta visus nelygumus ir tada jau gali dengti pastiliazu be saldymo (tikiuos,kad patarineju teisingai, jei klystu-pataisykit)
As brandinau saldytuve per nakti, taciau tau reikia trumpai, tai net nzn ka ir pasakyti... Kitos merginos dirba su juo iskart, net nebrandinusios.
as tepai ant rafaelo virsutinio biskvito su kremu sviestini krema. tada butina ji ikisti i saldytuva! kad sustingtu. tada vel plonai uztepi sviestinio, t.y. palygini paskutini karta visus nelygumus ir tada jau gali dengti pastiliazu be saldymo (tikiuos,kad patarineju teisingai, jei klystu-pataisykit)
aciu, kad nepatingejai atrasyt nu jo, ziuriu cia yra reikalu su tais tepliojimais!!! o laiko truksta! Bandysiu kazka, dar kar ta diekui!
O-RE-AR tobuli dzibukai
Ingridasir koks gražus asiliukas ir visas tortukas dailus
SZ labai dailūs spalvingi. Bet tas krepšelis paskutinis tai verčiantis iš koto, negaliu atsižiūrėt, labai gražios spalvos ir jų deriniai ir formos
Fainika, atrodo, kad gyvų rožių pridėta
Papildyta:
Mano kuklus derlius
Varškiniai keksiukai, pastilažas
ir kacius, šokoladinis-vyšninis-karamelinis ir šokoladinis su karamele ir grietinėlė su šokolado drožlėmis
Ta proga ir klausimas apie šlapią beze. Gal kas pakomentuosit kas turit įdirbį su šia beze ir žolytės antgaliu. Beze išplakiau, gavosi standi standi puta, visa masė vos ne vienas gabalas putos ir stovinti kaip įbesta. Tačiau kaip pradėjau dzibuoti iš pradžių labai trumpai buvo stati aiški graži žolytė, o po to , visų pirma labai užsikišinėjo antgalis (labai dažnai reikėjo plovinėt), dėl ko kentėjo dzibuku grožis, visų antra bestovint ta masė ar rankose sušilo ar kas, pradėjo skystėt ir dzibukais nebe tokie standūs ėjo, vos ne kaip puta lindo. Pas kitas žolytė stati stovi, o pas mane linkt pradėjo. Ar šlapia bezė nemėgsta karščio, ar per daug rankose sušilo, ar ją perplakiau ar nedaplakiau? Patarkit
Ingridasir koks gražus asiliukas ir visas tortukas dailus
SZ labai dailūs spalvingi. Bet tas krepšelis paskutinis tai verčiantis iš koto, negaliu atsižiūrėt, labai gražios spalvos ir jų deriniai ir formos
Fainika, atrodo, kad gyvų rožių pridėta
Papildyta:
Mano kuklus derlius
Varškiniai keksiukai, pastilažas
ir kacius, šokoladinis-vyšninis-karamelinis ir šokoladinis su karamele ir grietinėlė su šokolado drožlėmis
Ta proga ir klausimas apie šlapią beze. Gal kas pakomentuosit kas turit įdirbį su šia beze ir žolytės antgaliu. Beze išplakiau, gavosi standi standi puta, visa masė vos ne vienas gabalas putos ir stovinti kaip įbesta. Tačiau kaip pradėjau dzibuoti iš pradžių labai trumpai buvo stati aiški graži žolytė, o po to , visų pirma labai užsikišinėjo antgalis (labai dažnai reikėjo plovinėt), dėl ko kentėjo dzibuku grožis, visų antra bestovint ta masė ar rankose sušilo ar kas, pradėjo skystėt ir dzibukais nebe tokie standūs ėjo, vos ne kaip puta lindo. Pas kitas žolytė stati stovi, o pas mane linkt pradėjo. Ar šlapia bezė nemėgsta karščio, ar per daug rankose sušilo, ar ją perplakiau ar nedaplakiau? Patarkit