Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu SZ,ale atejai ir nusluoi mum nosis su tokiu paradu bigsmile.gif liuksiski
Atsakyti
Jau vien Saules zuikucio bantai ko verti! smile.gif super tortu paradas smile.gif
Atsakyti
SZ kaip visada-nepakartojama 4u.gif labai laukiu jusu neeiliniu,netradiciniu tortuku mirksiukas.gif
Ingridasir grazu 4u.gif noretusi tik didesnes foto ax.gif
OREAR-simpatiskas meskutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 06 08, 07:26)
:
OREAR-simpatiskas meskutis  4u.gif

Aciukas
Atsakyti
aciu labai
Atsakyti
jusu tortai.. blink.gif kazkokie sedevrai g.gif

keli extra klausimukai:

1. padarius pastiliaza dabar ir jei vakare puosiu - ji 'brandinti' reikia saldytuve ar kambario temperaturoj?
2. Ir sutepus torta sviestine mase ( tiesa, o sviestine mase tepti ant virsutinio biskvito sauso, ar dar ant to biskvito sutepti tarkim rafaelo mase ir tik ant tos mases tepti sviestini krema?), ar reikia, kad suteptas tortas kazkiek pastovetu saltytuve ar sutepus sviestine mase is karto galiu puosti pasitiliazu?

Pirma karta gaminu su pastiliazo puosimu, tai daug klausimu kyla, is anksto aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2013 06 08, 13:33)
jusu tortai..  blink.gif kazkokie sedevrai  g.gif

keli extra klausimukai:

1. padarius pastiliaza dabar ir jei vakare puosiu - ji 'brandinti' reikia saldytuve ar kambario temperaturoj?
2. Ir sutepus torta sviestine mase ( tiesa, o sviestine mase tepti ant virsutinio biskvito sauso, ar dar ant to biskvito sutepti tarkim rafaelo mase ir tik ant tos mases tepti sviestini krema?), ar reikia, kad suteptas tortas kazkiek pastovetu saltytuve ar sutepus sviestine mase is karto galiu puosti pasitiliazu?

Pirma karta gaminu su pastiliazo puosimu, tai daug klausimu kyla, is anksto aciu uz pagalba  4u.gif

as ne profesionale, bet jau teko padirbti su pastiliazu siek tiek, tad pasisakysiu.
As brandinau saldytuve per nakti, taciau tau reikia trumpai, tai net nzn ka ir pasakyti... Kitos merginos dirba su juo iskart, net nebrandinusios.
as tepai ant rafaelo virsutinio biskvito su kremu sviestini krema. tada butina ji ikisti i saldytuva! kad sustingtu. tada vel plonai uztepi sviestinio, t.y. palygini paskutini karta visus nelygumus ir tada jau gali dengti pastiliazu be saldymo (tikiuos,kad patarineju teisingai, jei klystu-pataisykit) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 06 08, 14:17)
o tas su rozemis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif kaip tas rozes darote , gal turite nuoroda

aciu,bet nuorodos jokios neturiu,o ir paaiskinti nezinau kaip doh.gif tiesiog issikocioju juostele ir ja suku kiek ''palamdant'' ties apacia
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 06 08, 11:23)
aciu,bet nuorodos jokios neturiu,o ir paaiskinti nezinau kaip    doh.gif  tiesiog issikocioju juostele ir ja suku kiek ''palamdant'' ties apacia


taip ir maniau, bet atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2013 06 08, 13:17)
as ne profesionale, bet jau teko padirbti su pastiliazu siek tiek, tad pasisakysiu.
As brandinau saldytuve per nakti, taciau tau reikia trumpai, tai net nzn ka ir pasakyti... Kitos merginos dirba su juo iskart, net nebrandinusios.
as tepai ant rafaelo virsutinio biskvito su kremu sviestini krema. tada butina ji ikisti i saldytuva! kad sustingtu. tada vel plonai uztepi sviestinio, t.y. palygini paskutini karta visus nelygumus ir tada jau gali dengti pastiliazu be saldymo (tikiuos,kad patarineju teisingai, jei klystu-pataisykit) blush2.gif



aciu, kad nepatingejai atrasyt 4u.gif nu jo, ziuriu cia yra reikalu su tais tepliojimais!!! o laiko truksta! Bandysiu kazka, dar kar ta diekui!
Atsakyti
kaip smagu akis paganyti į gražius tortukus 4u.gif
mano persikinis-vyšninis karamelinis 3,5kg pastilažas
user posted image
Atsakyti
O-RE-AR tobuli dzibukai wub.gif
Ingridasir koks gražus asiliukas ir visas tortukas dailus wub.gif
SZ labai dailūs spalvingi. Bet tas krepšelis paskutinis tai verčiantis iš koto, negaliu atsižiūrėt, labai gražios spalvos ir jų deriniai ir formos thumbup.gif
Fainika, atrodo, kad gyvų rožių pridėta thumbup.gif
Papildyta:
Mano kuklus derlius
Varškiniai keksiukai, pastilažas
user posted image

ir kacius, šokoladinis-vyšninis-karamelinis ir šokoladinis su karamele ir grietinėlė su šokolado drožlėmis

user posted image

Ta proga ir klausimas apie šlapią beze. Gal kas pakomentuosit kas turit įdirbį su šia beze ir žolytės antgaliu. Beze išplakiau, gavosi standi standi puta, visa masė vos ne vienas gabalas putos ir stovinti kaip įbesta. Tačiau kaip pradėjau dzibuoti iš pradžių labai trumpai buvo stati aiški graži žolytė, o po to , visų pirma labai užsikišinėjo antgalis (labai dažnai reikėjo plovinėt), dėl ko kentėjo dzibuku grožis, visų antra bestovint ta masė ar rankose sušilo ar kas, pradėjo skystėt ir dzibukais nebe tokie standūs ėjo, vos ne kaip puta lindo. Pas kitas žolytė stati stovi, o pas mane linkt pradėjo. Ar šlapia bezė nemėgsta karščio, ar per daug rankose sušilo, ar ją perplakiau ar nedaplakiau? Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 08 birželio 2013 - 19:50