Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Azalija-777 @ 2013 06 05, 08:09)
Truputi parodysiu ka as pridirbau  biggrin.gif jau svoriu ir skoniu is tikruju neprisimenu  biggrin.gif

Visi tortukai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 06, 09:06)
Su grietinele graziai baltas nebus,darykit slapia beze,o del ''antgalio'' jau patare Rakele  mirksiukas.gif

o ji taip ir vadinas?? slapia beze, ar spesiu per siandien ir ryt ja ismokti g.gif biggrin.gif beze lyg ''nedraugauja''su gritinele, tai jos iki pat sonu netepti g.gif

na kepti tepti tortus viena, bet jau puosimas doh.gif

aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 06 06, 09:59)
o ji taip ir vadinas?? slapia beze, ar spesiu per siandien ir ryt ja ismokti  g.gif  biggrin.gif  beze lyg ''nedraugauja''su gritinele, tai jos iki pat sonu netepti  g.gif

na kepti tepti tortus viena, bet jau puosimas  doh.gif

aciu uz patarimus  4u.gif

Taip, ji taip ir vadinasi, rasi nekomentuojamoje temoje. Tikrai spėsi, nėra ko mokytis, jis labai paprastas. Tortą geriau aptepk sviestiniu kremu prieš puošdama šlapiu bezu, kad nenučiuožtų 4u.gif
Atsakyti
atsiprasau, kad pritersiu tema 4u.gif
gal kas is mamyciu kaune galetu pagaminti boruzeles torta, su pasiulymais i az smile.gif

Atsakyti
Mano siandieninis,ilgai vargau su smulkiom detalem ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Noriu patarimo, esu visiskai zalia smile.gif sakykit jai su daile nedraugauju, gal yra kokie trafaretai ar dar kas, kad galetu nulipdyti graziu papuosimu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamičiukė: 06 birželio 2013 - 19:49
O-RE-AR , labai grazu ir tikiu,kad darbelio prie tokio belekiek blink.gif

o kliausykit, o cukrine dengimo mase mano tortui irgi tiktu, taip? i grietinele dejau standiklio, pabijojau be jo sikart unsure.gif ar cia ta mase jau butu, t.sakant ni vtiemu g.gif

p.s.na jau kazka randu, kad nedraugaus man grietinele su cukrine mase , nors tos grietineles tik kiek tarp sluoksniu yra, bet vistiek ....yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 06 birželio 2013 - 20:07
QUOTE(Mamičiukė @ 2013 06 06, 18:48)
Sveikos smile.gif
Noriu patarimo, esu visiskai zalia smile.gif sakykit jai su daile nedraugauju, gal yra kokie trafaretai ar dar kas, kad galetu nulipdyti graziu papuosimu? smile.gif

Yra trafaretu,yra moldu,kad palengvintu darba mirksiukas.gif

Ačiū BIŠKIS,tikrai buvo kas veikt rolleyes.gif
O del grietineles,tai jeigu ji tik pertepimuose( o juk visuose tortuose ji dedama),tai aptepat torta sviestiniu kremu ir dengiat cukraus mase-pastilazu mirksiukas.gif mano sis lygiai taip padaryta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 06 birželio 2013 - 20:11
sveikos wink.gif labai aciu uz patarimus 4u.gif bandysiu puost tuomet su pastiliazu. Gal kaip pradedanciai bus paprasciau.

Klausimukas - jei kepu torta rafaelo is keturiu sluoksniu ( kepsiu kiekviena biskvita atskirai) - norint apdengti pastiliazu, kaip reikia daryti su virsutiniu sluoksniu? Deti biskvita, ji sulaistyti ir ant virsaus jau paskui tik tepti sviestini krema? nes jei deciau ant bskvito dar mases rafaelo, ir ant tos mases sviestini krema, tai itariu jau per 'skystas' virsus gautusi?

Planuoju ryt issikepti biskvitus ir pasidaryti pastiliaza, o sestadieni pirmoj pusej sutepti torta, ir sutepti sviestine mase - ideti i saldytuva per diena, o vakare jau paptuosi - nes gimtadieni sekmadieni ryte. Ar gera bus eiga?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 06, 18:35)
Mano siandieninis,ilgai vargau su smulkiom detalem  ax.gif

Labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 06 06, 20:09)
O del grietineles,tai jeigu ji tik pertepimuose( o juk visuose tortuose ji dedama),tai aptepat torta sviestiniu kremu ir dengiat cukraus mase-pastilazu  mirksiukas.gif  mano sis lygiai taip padaryta

o sviestiniu kremu butina patepliot ?
Atsakyti
Itariu temos pradzioj reikia ideti raudonom raidem uzrasa : Mase dengiamus tortus butina aptepti sviestiniu kremu:)
Atsakyti