QUOTE(Viliausmama @ 2013 09 06, 22:33)
Antroji tikrai garantuotai ne Danica.Pirmoji panasesne savo sakeliu issidestymu(taciau ji turi but tanki tanki-netgi jaunute), spalva galbut tik paciose nuotraukose klaidinanti-ji turi but sodriai zalia.
tai vat kad antroji 100% yra Danica

Teisingu tankiu kamuoliuku gana letai auga pas mane jau 5 metai

O vat tos Maximines man i "Globosa" kuo toliau tuo labiau panasios - medelynuose nuziurejau
QUOTE(Astaite1 @ 2013 09 11, 12:58)
Pavasarį pasodinau prie tvoros tujas "Smaragd". Prieš sodindama nepasiskaičiau, kad gyvatvorę nuo tvoros reikia sodinti 1 m ir pasodinau tik 30 cm nuo tvoros, norėjau, kad tujos paslėptų seną, negražią tinklo tvorą. Dabar kaimynams mano tujos užkliuvo ir grąsina jas nupurkšti rondapu. Noriu jas visas iškasti ir patraukti nuo tvoros per metrą, ar galiu jas dabar persodinti, ar laukti pavasario?
kokie pikti kaimynai

ka tos tujos bloga daro... Musu kaimynai ir pasisodino faktiskai 'ant tvoros' tas karpomas ir labai greitai augancias tujas; praaugo tvora tai per visu pradejo lipt musu pusen

Is savo kiemo jie nusikarpo, teks jauciu man ju tujas pakarpyt is savo puses

Uzsiprasysiu vakarienes tada

Vat tik nesuprantu kaip ju samdytas apzeldintojas visai greta tvoros labai greitai auganti kleva (po min 0.5 m per metus) ikiso

vejas lanksto ji, kasmet aplauzo. o jis toks 'dvikamienis', kai sustores jei lus i musu kiema

nezinau net ka sakyt ar ne kaimynams

Ka jau cia bepakeisi, medis jau gal kokie 6 metrai, nors sodintas pries 3 metus
pasibedavojau ne i tema