Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(Lara22 @ 2014 11 19, 10:32)
Kada reikia sodinti tujas?ar dabar jau per velu? cia kalbu apie sodinukus tuju apie 30-40cm
Kuo skiriasi tuju veisles?man reik geros tankios tvoros nuo kaimynu apie 2 metrus aukscio

kol ateis laikas sodinti spėsit šitą temą perskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2014 11 19, 11:32)
Kada reikia sodinti tujas?ar dabar jau per velu? cia kalbu apie sodinukus tuju apie 30-40cm

jeigu labai reikia, tai galima ir dabar, bet tik augintas vazonuose ir nekedenti šaknų sodinant.
Atsakyti
Labutis

Ar normalu kad tujos siuo metu t.y. ziemos laiku truputi pakeite spalva.Sakyciau truputi parudavo,bet tikrai ne zalios spalvos.Labai neramu.Sodintos balandzio gale.vasara viskas buvo su jom gerai,o va dabar man jos visos keistos verysad.gif negi nebeatsigaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2015 01 16, 19:34)
Labutis

Ar normalu kad tujos siuo metu  t.y. ziemos laiku truputi pakeite spalva.Sakyciau truputi parudavo,bet tikrai ne zalios spalvos.Labai neramu.Sodintos balandzio gale.vasara viskas buvo su jom gerai,o va dabar man jos visos keistos  verysad.gif negi nebeatsigaus verysad.gif

Atsigaus atsigaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 16 sausio 2015 - 20:30
QUOTE(zara** @ 2015 01 16, 20:34)
Labutis

Ar normalu kad tujos siuo metu  t.y. ziemos laiku truputi pakeite spalva.Sakyciau truputi parudavo,bet tikrai ne zalios spalvos.Labai neramu.Sodintos balandzio gale.vasara viskas buvo su jom gerai,o va dabar man jos visos keistos  verysad.gif negi nebeatsigaus verysad.gif

viskas gerai, taip turi būti,jos pasiruošė žiemai pakeisdamos spalva, musu kolonijines visad nurunda o kaimynu smaragdai stovi zali..
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2015 01 16, 20:34)
*Ar normalu kad tujos siuo metu  t.y. ziemos laiku truputi pakeite spalva.

QUOTE(RakteliS @ 2015 01 19, 14:54)
** o kaimynu smaragdai stovi zali..

*viskas gerai, juk augalai miega žiemos laiku.
**Jeigu lyginant su kitomis tujomis-taip, atrodo žali, bet ir smaragdinės tujos šiek tiek spalvą pakeičia žiemą. Palyginimui foto:

*lapkričio 21 d.:

user posted image

*šiandien ryte (sausio 19 d.):

user posted image

*jauna smaragdinė tuja, auginama vazone (sausio 19 d.):

user posted image

Atsakyti
diasaja gal Jus auginate tujas pardavimui blush2.gif Parasykite man i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas patars, ar galima aplink tujas det mazus dekoratyvinius akmenukus?Aplink rutulines tujas maciau, o kaip su smaragdais? Ar nekenks joms? Nereiktu ravet ir siaip man grazu.
Atsakyti
Kalba eina apie kazka panasaus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2015 01 30, 15:01)
Gal kas patars, ar galima aplink tujas det mazus dekoratyvinius akmenukus?

Galima, jeigu jūs pasirinksite tinkamą tujų rūšį ir sodinimo atstumą.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2015 01 31, 13:19)
Galima, jeigu jūs pasirinksite tinkamą tujų rūšį ir sodinimo atstumą.

Tai vat mane konkreciai domina smaragdai, jas sodinsiu palei tvora ir noriu apdet akmenukais, o pries terasa kaip foto sodinsiu rutulines ir irgi apdesiu akmenukais, tai rutulines manau galima, o kaip smaragdai?
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2015 01 31, 15:47)
Tai vat mane konkreciai domina smaragdai, jas sodinsiu palei tvora ir noriu apdet akmenukais, o pries terasa kaip foto sodinsiu rutulines ir irgi apdesiu akmenukais, tai rutulines manau galima, o kaip smaragdai?

Kokiais atstumais planuojate sodinti? Jeigu rutulinių ir smaragdų paskirtis bus tik grožis, tai prižiūrėti akmenukus bus patogu. Jeigu smaragdus sodinsite tankiai, tai ateityje tujos suaugs ir priežiūra bus sudėtinga.
Atsakyti