Merginos, pasakykit man nenusimananciai, iki kada lieti tujas? Na nuo kada ju vegetacinis periodas ir jos "miega", kad vidury ziemos nereik tai suprantu, o kaip dabar? Salnu diena ir nakti nera tai vakar dar paliejau gal blogai padariau?
Merginos, pasakykit man nenusimananciai, iki kada lieti tujas? Na nuo kada ju vegetacinis periodas ir jos "miega", kad vidury ziemos nereik tai suprantu, o kaip dabar? Salnu diena ir nakti nera tai vakar dar paliejau gal blogai padariau?
Augančių žemėje aš nelaistau. Geriausias būdas sužinoti ar reikia laistyti, ar ne-patikrinti žemę. Nelabai tikiu, kad tokiu metų laiku būtų perdžiūvusi žemė.
"Yra tik du būdai gyventi. Vienas galvoti, jog stebuklų nebūna. Kitas galvoti, jog viskas yra stebuklas" Albertas Einšteinas
as pries pusantro menesio pasodinau,pasodinusi po savaites gausiai paliejau ir daugiau neliejau,bet mulciavau 4 kartus po truputi ,netresiau ,ziuresiu pavasari
as pries pusantro menesio pasodinau,pasodinusi po savaites gausiai paliejau ir daugiau neliejau,bet mulciavau 4 kartus po truputi ,netresiau ,ziuresiu pavasari
Kada reikia sodinti tujas?ar dabar jau per velu? cia kalbu apie sodinukus tuju apie 30-40cm Kuo skiriasi tuju veisles?man reik geros tankios tvoros nuo kaimynu apie 2 metrus aukscio