Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(Ciocė @ 2014 11 03, 20:05)
Ir jokio ten ruošimosi žiemai - kaip dabar stovi vazonuose, taip ir žiemos vazonuose  tongue.gif

Būtent drinks_cheers.gif Jeigu augintos Lietuvoje, nereikia jokių paruošimų žiemai.
Atsakyti
Merginos, pasakykit man nenusimananciai, iki kada lieti tujas? Na nuo kada ju vegetacinis periodas ir jos "miega", kad vidury ziemos nereik tai suprantu, o kaip dabar? Salnu diena ir nakti nera tai vakar dar paliejau gal blogai padariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 11 06, 12:09)
Merginos, pasakykit man nenusimananciai, iki kada lieti tujas?

auga žemėje ar vazonuose?
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 11 06, 12:09)
Merginos, pasakykit man nenusimananciai, iki kada lieti tujas? Na nuo kada ju vegetacinis periodas ir jos "miega", kad vidury ziemos nereik tai suprantu, o kaip dabar? Salnu diena ir nakti nera tai vakar dar paliejau gal blogai padariau?  g.gif

mes vakar irgi visas paliejom, nes sausra žiauri.
Atsakyti
Augančių žemėje aš nelaistau.
Geriausias būdas sužinoti ar reikia laistyti, ar ne-patikrinti žemę. Nelabai tikiu, kad tokiu metų laiku būtų perdžiūvusi žemė.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 11 06, 20:28)
auga žemėje ar vazonuose?

Zemeje, bet tik siemet pasodintos, metrinukes, tai kiek zinau pirmais metais reikia gausiau lieti, o iki kada ir neismanau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 11 07, 00:16)
Zemeje, bet tik siemet pasodintos, metrinukes, tai kiek zinau pirmais metais reikia gausiau lieti, o iki kada ir neismanau smile.gif

Reikia lieti gausiai, tačiau retai.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 11 07, 07:40)
Reikia lieti gausiai, tačiau retai.

Bet man vistik neaisku iki kada jas lieti, pirma karta auginu tai neaiskumu daug, ar uzbaigt su salnom? Kada pavasari vel pradet liet?
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 11 07, 10:20)
Bet man vistik neaisku iki kada jas lieti, pirma karta auginu tai neaiskumu daug, ar uzbaigt su salnom? Kada pavasari vel pradet liet?

jau nebeliekit,natūralus lietus palies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 11 07, 10:20)

as pries pusantro menesio pasodinau,pasodinusi po savaites gausiai paliejau ir daugiau neliejau,bet mulciavau 4 kartus po truputi ,netresiau ,ziuresiu pavasari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2014 11 07, 19:31)
as pries pusantro menesio pasodinau,pasodinusi po savaites gausiai paliejau ir daugiau neliejau,bet mulciavau 4 kartus po truputi ,netresiau ,ziuresiu pavasari  ax.gif

protingas sprendimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kada reikia sodinti tujas?ar dabar jau per velu? cia kalbu apie sodinukus tuju apie 30-40cm
Kuo skiriasi tuju veisles?man reik geros tankios tvoros nuo kaimynu apie 2 metrus aukscio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 19 lapkričio 2014 - 10:36