Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(diasaja @ 2014 09 20, 15:05)
Kažkas anksčiau klausė apie pirmųjų metų tujas. Pas mus jos atrodo štai taip:

oho kokie kiekiai blink.gif Super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2014 09 21, 18:02)
oho kokie kiekiai blink.gif  Super 4u.gif

čia dar ne visos didis.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 04 25, 23:12)
aš sodinau kas 60-70cm:

2009 metai, Smaragdas kairėje pusėje:

user posted image

šių metų foto:

user posted image

QUOTE(sobieska @ 2013 05 20, 15:12)
Mano žalieji brangakmeniai-smaragdai biggrin.gif

user posted image

Kas per gražumas tų smaragdų wub.gif

Noriu paklausti, o sodinant kas 60 cm jos susilieja vėliau, ar jau matosi atskiri augalai. Turiu omeny nelieka tarpų, ar lieka? Norisi tik kokio2-3 cm tarpelio tongue.gif , kad ir grožis liktų ir vistik nebūtų labai reta 4u.gif Nu gal ne 2- 3, o kokių 6-7 cm tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 25 rugsėjo 2014 - 09:49
Parduodami 7 vnt.1,5 metrų tujų ir viena 2,5 m.

user posted image
Tujos auga šalia balkono, tačiau issikraustau ir jas noriu parduoti.
[color=red]Kaina derybos

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2014 09 25, 10:22)
Noriu paklausti, o sodinant kas 60 cm jos susilieja vėliau, ar jau matosi atskiri augalai.

mano smaragdai gal kokio 2,5 m aukščio, tai maždaug iki 1,40-1,60 m nėra jokio tarpo, aklina gyvatvorė. Sodinome kas 65 cm.
Atsakyti
QUOTE(Čipolina @ 2014 09 19, 07:52)
Skelbimams skirta skelbimų tema!

Moderatorė

QUOTE(Čipolina @ 2014 09 25, 12:27)

Jūs skaitote ką jums rašo moderatoriai g.gif
Atsakyti
Labukas.
Pirma padariau, o tik paskui galvoju doh.gif ar gerai, ar negerai. Birželį daugintas tujas šiandien persodinau į šiltnamį. Lauke susodintos buvo į laaabai molingą žemę ( tuo metu kitur vietos neradau). Prigijo puikiai. Tik 3 neprigijo iš 50. Šaknys geros. Tai dabar galvoju, ar nepridirbau bėdos jas persodindama ? blink.gif Gaila būtų

Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 09 25, 20:43)
mano smaragdai gal kokio 2,5 m aukščio, tai maždaug iki 1,40-1,60 m nėra jokio tarpo, aklina gyvatvorė. Sodinome kas 65 cm.

Ačiū, Diasaja , už atsakymą 4u.gif Tada sodinsiu kas 70 cm . smile.gif O iki kokio aukščio aplamai auga Smaragdai? Jei nepakirpt. Kažkaip galvojau, kad šitos tujos auga žemesnės, negu kitos vakarinės g.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2014 05 08, 07:43)
na as tai tik vandeniu laistau  smile.gif
o pries smeigdama zemen i miltelius "Augink saknis" kiekviena pakaisiojau smile.gif
daugiau nieko nezadu daryt.

o jei as tokiu laiku i lovelius prikisciau sakeliu ? ir i rusi ,per ziema kas nors gautusi ,nes man labai daug reikia maziausiai 100 unsure.gif ar ne verta ?
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 09 28, 11:47)
o  jei as tokiu  laiku  i  lovelius  prikisciau  sakeliu ? ir i rusi  ,per ziema  kas nors  gautusi  ,nes  man  labai  daug reikia  maziausiai  100  unsure.gif ar  ne  verta ?

nerekomenduočiau. Palaukit pavasario.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2014 09 27, 17:55)
O iki kokio aukščio aplamai  auga Smaragdai?  Jei nepakirpt.  Kažkaip galvojau, kad šitos tujos auga žemesnės, negu kitos vakarinės  g.gif

Iki 5-8 metrų
Atsakyti
si pavasari susodinom tris sklypo krastines kas 1,5 metro eglem ,bet sunkiai prigijo , nemazai nudziuvo blush2.gif tai suku galva gal reikia po viena krastine kas metai sodint tujom ,egles ismesciau g.gif vienkiemis , reikia ir vaizdo ir uzuovejos ,leisciau aukstai augti ,tik zeme tokia labiau slapia ten g.gif sienos nenoreciau tai taip ir sodinciau kas 1,5 metro kazkur blush2.gif kaip jums atrodo ?
Atsakyti