Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(zz_aiza @ 2014 09 14, 10:12)
paskutinį kartą lapkričio mėn. pjoviau  doh.gif

esam ir gruodžio 1 šienavę dar, kažkaip taip išėjo-tai susirinko visi lapai, žolytė graži patapo prieš žiemą, bet tada ruduo toks ilgas buvo. o dabar kepa viskas, net žolė, ypač kur neseniai sėta.
apdėjau dar eilę riebią augaliukus- tegul sliekai kaukši dantimis dar kol šilta
Atsakyti
Sveikos
jau daug metu turiu tujas, bet kazkaip man siemet itartinai pageltonavo mano smaragdu vidus g.gif ir pajudinus labai krenta tos sakeles, ar taip turi but?
Atsakyti
mūsų tai labai konkorežiukais apėjo doh.gif ir nurudo kažkaip įdomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 09 14, 15:22)
mūsų tai labai konkorežiukais apėjo  doh.gif ir nurudo kažkaip įdomiai  g.gif

vat ir as kazkaip dar nemacius kad taip butu anais metais nurudavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 09 14, 16:22)
mūsų tai labai konkorežiukais apėjo  doh.gif ir nurudo kažkaip įdomiai  g.gif

o konkorėžiukai yra blogis? unsure.gif
Atsakyti
va kaip šiai dienai atrodo mūsiškės,tik jos ne smaragdinės,kažkokios vakarinės lyg g.gif bet 3iš jų visai be konkorežiukų,o iš to pačio žmogaus to pačio dauginimo g.gif
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
o kaip pajudinus byra sėklos iš jų doh.gif
Atsakyti
Mūsiškės irgi visos su konkorėžiukais , šeši metai jau kaip auga ir pirmi metai šitaip , tai buvo kilus mintis kad gal nuo mulčio, nes ši pirma vasara mulčiavau , bet aplėkiau kaimą tai visur kur mačiau ir didelės ir mažos visos su konkorėžiukais, tai matyt kažkuom joms šita vasara nepatiko g.gif

Aš galvoju kad nieko čia blogo jos čia šitaip žydi , bet ryškiai žalios gražiau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2014 09 14, 21:17)
Mūsiškės irgi visos su konkorėžiukais , šeši metai jau kaip auga ir pirmi metai šitaip , tai buvo kilus mintis kad gal nuo mulčio, nes ši pirma vasara mulčiavau , bet aplėkiau kaimą tai visur  kur mačiau ir didelės ir mažos visos su konkorėžiukais, tai matyt kažkuom joms šita vasara nepatiko  g.gif

Aš galvoju kad nieko čia blogo jos čia šitaip žydi , bet ryškiai žalios gražiau  biggrin.gif  wub.gif

mūsų kaimynų gražios,yra konkorežiukų,bet jų net nesimato g.gif

na bus matyt kaip kitais metais bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2014 09 14, 14:14)
jau daug metu turiu tujas, bet kazkaip man siemet itartinai pageltonavo mano smaragdu vidus  g.gif ir pajudinus labai krenta tos sakeles, ar taip turi but?

jeigu viduje šakelės ruduoja ir krenta, tai normalu. Negauna saulės ir gaunasi natūralus metimas.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 09 14, 21:36)
mūsų kaimynų gražios,yra konkorežiukų,bet jų net nesimato  g.gif

pas mane ant didžiųjų smaragdų taip pat nesimato (tik priėjus iš arti), pirmi metai taip. Nepalyginsi su paprastomis vakarinėmis-kiek daug sėkliukių.
Atsakyti
Monami, tikrai negražiai tie konkorėžiukai atrodo, bet tas darželis išravėtas aplink tujas pavydėtinas thumbup.gif pas mus irgi yra tų konkorėžių, bet tokie pavieniai tik, buvau sumasčiusi juos nuskabyti, bet vyras liepė nekišti nagų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 09 14, 21:58)
pas mane ant didžiųjų smaragdų taip pat nesimato (tik priėjus iš arti), pirmi metai taip. Nepalyginsi su paprastomis vakarinėmis-kiek daug sėkliukių.

ryt nufotkinsiu kaimynų,bet man rodos pas juos ne smaragdai g.gif nors irgi gražiai žalios wub.gif

QUOTE(zz_aiza @ 2014 09 14, 21:58)
*Monami, tikrai negražiai tie konkorėžiukai atrodo,
**bet tas darželis išravėtas aplink tujas pavydėtinas  thumbup.gif

* drinks_cheers.gif
**nesityčiokit,vien piktžolės,bet neprieinu iki jų blush2.gif
Atsakyti