Merginos, gal žinot, kokios čia tujos?
specės, gal turite idėjų kaip patręšti tujas,kurios pamulčiuotos smulkinta žole? ta prasme ją pakelti, ar ant viršaus tas granules uždėti, ar tirpinti vandenyje ir laistyti?
QUOTE(zz_aiza @ 2014 05 07, 12:56)
specės, gal turite idėjų kaip patręšti tujas,kurios pamulčiuotos smulkinta žole? ta prasme ją pakelti, ar ant viršaus tas granules uždėti, ar tirpinti vandenyje ir laistyti?
Aš maišau su žeme. Žoles patraukiu į šoną ir granules truputį sumaišau paviršutiniškai su žeme (arba bent jau granules įspaudžiu į žemę), po to vėl žolę uždedu.
QUOTE(ssmm202 @ 2014 05 07, 14:10)
Aš maišau su žeme. Žoles patraukiu į šoną ir granules truputį sumaišau paviršutiniškai su žeme (arba bent jau granules įspaudžiu į žemę), po to vėl žolę uždedu.
o tas granules atsisveri su svarstyklėmis? nes pvz. pas mane parašyta, kad 1 tujai reikia berti 70-120g
QUOTE(zz_aiza @ 2014 05 07, 13:56)
pamatytų kas pas mane padaryta tai nugriūtų normalus žmogus uztiesem plevele ant jos akmenukus ir prie kiekvienos tujos ant akmenuku pabėriau granulių ana diena vyras sako kas ten pašiko prie tos tujos jaučiu sugadinau tik trasas, bet jei palis tai ištirps jos per plėvelę persigeria galvoju nu gal kažko gaus ir augalas, ane?
QUOTE(BevardeX @ 2014 05 07, 08:20)
Grazuoles. jauciu ir mano tokios, tik dar nepriaugusios. Kai pirkom, sake, kad kolonines, bet kokios tai ir nepaklausem Sake, kad greiciausiai augancios ir placios.
QUOTE(zz_aiza @ 2014 05 07, 13:56)
specės, gal turite idėjų kaip patręšti tujas,kurios pamulčiuotos smulkinta žole?
aš, augančias grunte, tujas netręšiu, auga puikiai, nes mulčiuoju pjauta žole.
QUOTE(diasaja @ 2014 05 07, 17:51)
aš, augančias grunte, tujas netręšiu, auga puikiai, nes mulčiuoju pjauta žole.
aš ir neplanavau tręšti, tik mulčiuoti, bet baisios jos pas mane, bijau, kad nenusibaigtų
QUOTE(RakteliS @ 2014 05 07, 15:27)
pamatytų kas pas mane padaryta tai nugriūtų normalus žmogus uztiesem plevele ant jos akmenukus ir prie kiekvienos tujos ant akmenuku pabėriau granulių ana diena vyras sako kas ten pašiko prie tos tujos jaučiu sugadinau tik trasas, bet jei palis tai ištirps jos per plėvelę persigeria galvoju nu gal kažko gaus ir augalas, ane?
Net nusijuokiau , o jeigu rimtai, tai jeigu agro plevele, tai po truputi su lietumi trąšas įsisavins tujos jūsų. Taciau jeigu plastikas, tuomet - amen....
Aš noriu pasidauginti pati tujų iš šaelių. Prikišau jų daug į žemę. Bet turiu tokį klausimą, ar nereikia jų dabar kuo nors patręšti ar palaistyti kokiu aktyvatoriumi, kad jos geriau įsišaknytų?
QUOTE(zilkonas @ 2014 05 08, 06:53)
Aš noriu pasidauginti pati tujų iš šaelių. Prikišau jų daug į žemę. Bet turiu tokį klausimą, ar nereikia jų dabar kuo nors patręšti ar palaistyti kokiu aktyvatoriumi, kad jos geriau įsišaknytų?
na as tai tik vandeniu laistau
o pries smeigdama zemen i miltelius "Augink saknis" kiekviena pakaisiojau
daugiau nieko nezadu daryt.
Na tikrai nereikia tresti tik pasodinus, juolab norint pasidauginti Trasa ir pekenkti gali. Gal isisaknijimo milteliai ir neblogai.
O siaip ir pirmaisiais pasodinimo metais nereiktu tresti.
O siaip ir pirmaisiais pasodinimo metais nereiktu tresti.