Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(ra @ 2014 05 02, 16:36)
kasmetinis atsakymas klausiančioms "o kaip greitai auga Smaragdai?":

thumbup.gif
Atsakyti
Atliko mums trys smaragdinės tujos vazonuose apie 1-1,20m. Gal kas susigundys? Tujos tikrai neblogos wink.gif 35lt/vnt, esam Vilniaus raj.
tel. 868652736
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 05 02, 15:54)
Fotografuota visada panašiu metu, pavasarį?

Mano nuo pernai visai nepaaugo (vizualiai) cool.gif

aga, pavasariais smile.gif))

o Tu nupaveiksluok, būsi apakus.. jei ne nuotraukos, maatyt man irgi atrodytų, kad ni velnio jos neauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2014 05 04, 08:39)

o Tu nupaveiksluok, būsi apakus.. jei ne nuotraukos, maatyt man irgi atrodytų, kad ni velnio jos neauga biggrin.gif

Bet vistik ir fotkėse auga lėtai... JUk visi sodinom kaip tvorą , o saugs per kokį 10 metų taip įsivaizduoju...o jeigu dar numirs dėl kokių tai priežasčių... gerai kad bent nepataupiau ir pirkau didesnes virš metro.
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2014 05 04, 11:39)

labai gera mintis, aš irgi bandysiu fotkinti thumbup.gif
Atsakyti
Ar galima vakarais laistyti neseniai pasodintas tujas kai naktimis šalnos??? g.gif
nenušals? ar geriau tada nelaistyti??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivix: 05 gegužės 2014 - 11:46
QUOTE(zz_aiza @ 2014 04 30, 14:34)
aš prikišau prieš kelias dienas į gėlių darželį smile.gif pernai kišau ten pat rugpjūtį, tai iš 10/10 prigijo  thumbup.gif

thumbup.gif
as padariau eksperimentą smile.gif ir į žemę ir į vazonėlius smile.gif

QUOTE(diasaja @ 2014 04 30, 18:56)
*tinkamas.
**jeigu daiginsit vazonuose, tai turite prižiūrėti, kad neišsausėtų žemė. O kodėl žiemą rūsyje?  g.gif Mano visos daigintos tujos sėkmingai peržiemoja lauke pirmaisiais metais.
***aš sodinu po metų.

thumbup.gif
dėkui už atsakymus

QUOTE(Jolanaa @ 2014 05 02, 09:34)
Darysiu ir as eksperimenta, pabandysiu keleta tuju sakeliu pasodinti, tik toks klausimas, o kokia sakele tinkama? virsune pvz gal negerai, gal nuo kamieno labiau reikia nukirpti?

mūsų draugai viršūnes karpė - tai gavau viršūnių 40 vnt smile.gif jas dar į Augink šaknis miltelius apvoliojau ir į žemę.
o nuplėšytas šakeles į vazonėlius sukaišiau smile.gif
skaičiau kažkur kad turi būti ne kirpta, o plėšta šakelė mirksiukas.gif

QUOTE(BevardeX @ 2014 05 02, 15:32)
Kaip laukiau tokio atsakymo, nes labai tingiu laistyt biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(ra @ 2014 05 02, 15:36)
kasmetinis atsakymas klausiančioms "o kaip greitai auga Smaragdai?":

user posted image
Veikiausia paskutinė ataskaita, nes kitamet tujos išvis nebetilps į ekraną smile.gif)))

tobulai thumbup.gif

o aš va taip padariau smile.gif

user posted image
Atsakyti
kokiu atstumu nuo tvoros sodinate smaragdines tujas?
Atsakyti
~lullaby~ kokia žemę pylėt į vazonus? kas kiek laiko laistot ir kur juos laikysit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 05 05, 15:30)
~lullaby~ kokia žemę pylėt į vazonus? kas kiek laiko laistot ir kur juos laikysit?  ax.gif

durpiu substratas. laistau kas antra diena. kol kas siltnamyje gyvena. nesiu i lauka. del ziemos - galvoju i rusi.
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2014 05 06, 09:48)
durpiu substratas. laistau kas antra diena. kol kas siltnamyje gyvena. nesiu i lauka. del ziemos - galvoju i rusi.

na daug vargo bet jei prigyja tai verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 05 06, 11:34)
na daug vargo bet jei prigyja tai verta  smile.gif

as irgi tikiuosi kad prigis, plius daug draugu ir artimuju taip pat prisidaugino pries n metu - o dabar ohoho kokios tujos thumbup.gif
(gailiuos kad pries 5 metus to nepadariau hihihi.gif bet tada dar gelytes ir pan. ne pirmoj vietoj buvo smile.gif )
Atsakyti