Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(~lullaby~ @ 2014 04 30, 15:08)
*o as noriu paklausti, ar daiginimui jau geras laikas?
**zadu daigint i vazonus. nes ner zemes kur galeciau sukaisiot. ir per ziema rusyje laikyt (su langu).
***beje, po kiek metų jas jau galima sodint ? smile.gif

*tinkamas.
**jeigu daiginsit vazonuose, tai turite prižiūrėti, kad neišsausėtų žemė. O kodėl žiemą rūsyje? g.gif Mano visos daigintos tujos sėkmingai peržiemoja lauke pirmaisiais metais.
***aš sodinu po metų.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2014 04 02, 15:45)
dar neravėjau, bet planuoju apmulčiuoti žole, tai manau nereikės ravėti smile.gif
mums pardavėjas sakė, kad per metus ~15-20 cm paauga.

Teisybe per metus paaugo pas mus virs 15 cm.
Atsakyti
Darysiu ir as eksperimenta, pabandysiu keleta tuju sakeliu pasodinti, tik toks klausimas, o kokia sakele tinkama? virsune pvz gal negerai, gal nuo kamieno labiau reikia nukirpti?
Atsakyti
Merginos, patarkit 4u.gif Ar reikia šiuo metu, kaip tokie sausi orai, laistyti prieš metus sodintus smaragdus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 02 gegužės 2014 - 09:43
QUOTE(BevardeX @ 2014 05 02, 09:42)
Merginos, patarkit 4u.gif Ar reikia šiuo metu, kaip tokie sausi orai, laistyti prieš metus sodintus smaragdus?

Jei porą savaičių nelijo, tai aš palaistau vieną kartą ir daug pilu, kad žemė gerai pramirkų.
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 05 02, 13:54)
Jei porą savaičių nelijo, tai aš palaistau vieną kartą ir daug pilu, kad žemė gerai pramirkų.

o kiek tas daug? blush2.gif aš ant trijų tujų (~1,5m) išlieju tą didelį laistytuvą, tai čia daug ar mažai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2014 05 02, 14:11)
o kiek tas daug?  blush2.gif aš ant trijų tujų (~1,5m) išlieju tą didelį laistytuvą, tai čia daug ar mažai?  smile.gif

Aš kai lieju, tai ant vienos tiek sunaudoju. Irgi nežinau, per daug, ar mažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 05 02, 10:42)

aš nelaistau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 05 02, 16:14)
aš nelaistau.

Kaip laukiau tokio atsakymo, nes labai tingiu laistyt biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
kasmetinis atsakymas klausiančioms "o kaip greitai auga Smaragdai?":

user posted image

Veikiausia paskutinė ataskaita, nes kitamet tujos išvis nebetilps į ekraną smile.gif)))

Atsakyti
QUOTE(ra @ 2014 05 02, 16:36)

user posted image
Veikiausia paskutinė ataskaita, nes kitamet tujos išvis nebetilps į ekraną smile.gif)))

Fotografuota visada panašiu metu, pavasarį?

Mano nuo pernai visai nepaaugo (vizualiai) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2014 05 02, 13:11)
o kiek tas daug?  blush2.gif aš ant trijų tujų (~1,5m) išlieju tą didelį laistytuvą, tai čia daug ar mažai?  smile.gif

Aš ant tokių 3 tujų išpilčiau du laistytuvus, bet jei stovi jos ten bent kokius trejus metus - tikrai pačios išgyvens.
Papildyta:
QUOTE(ra @ 2014 05 02, 15:36)

user posted image

Tvoros visai nebesimato thumbup.gif
Atsakyti