Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(diasaja @ 2014 03 26, 08:59)
nežinau. Pardavėjas (tik ar jis ir augintojas?) turėtų atsakyti.
Pas mane ant paprastų vakarinių rudų sėklyčių kiekvienais metais milijonas, o ant smaragdinių nėra.
Aš mąstau taip: jeigu pasėjai agurko sėklą, tai ir išauga agurkas, o ne pomidoras  biggrin.gif  Nebent buvo sumaišytos gyvašakės arba sėklos.

aišku

o jūs smaragdus gal jau siunčiat per paštomatus ar autobusus ax.gif
Atsakyti
Ka manote apie 2 metru auscio Smaragdu persodinima? Turiu visa eile, bet netinka, noriu iskelti i kita vieta, prisibijau, AR PRIGIS? Gal kas galite pakonsultuoti?Auga jos grunte, staigiai sodinciau vel i grunta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 26, 09:56)
o jūs smaragdus gal jau siunčiat per paštomatus ar autobusus  ax.gif

dar nesiunčiau. Įdomu, ar dėžes saugiai transportuoja? O jeigu apsilaužytų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 03 26, 11:12)
Ka manote apie 2 metru auscio Smaragdu persodinima?

savo kolonines atidaviau giminaičiams panašaus aukščio. Kasėme su dideliu kiekiu žemių ir sodino tą pačią dieną naujoje vietoje ir sėkmingai prigijo visos. Tik darbas sunkus, kai kurių aš nepakėliau, reikėjo vyriškos jėgos.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 03 26, 08:36)

*būna ir pigiau ax.gif
**galima sodinti. Iš žemės kasamų kainos mažesnės, sodinimo laikas ribotas, kasant gali būti pažeidžiamos šaknys. Perkant vazonuose galima neskubant sodinti visą vegetacijos sezoną ir prigijimas 100 proc.

Patarkit, kur pigiau rast biggrin.gif

Tai jau turbūt ir mes ant balandžio pradžios sodinsim..
Atsakyti
O gal galit pasakyt žiniuonės,kokis čia tujos? Ar man taip tik atrodo,ar jos tikrai dar siauresnės nei Smaragdai g.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki, as irgi ieskau is kur geriau nusipirkti smaragdiniu tuju, paaugintu, bet ne paciu brangiausiu. Patarkit, prasau.
Atsakyti
ot ir as noriu smaragdo tuju,turguje ziurejau buvo ,bet pries keliu metus turguje vietoje dekorativines egles ,nusipirkau paprasta lotuliukas.gif ,nors mokejau kaip uz gera doh.gif ,tad prisibijau turgaus.gal cia kuri geras parduotu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, 4u.gif
noriu pasisodinti Smaragd tujų...
bet nežinau kokiais atstumais sodinti: kad tarpusavy susiglaustų ir kad į tvorą nesulystų...vienur rašo, kad kas 50cm sodinti, kitur kas 60cm - 70cm, dar kitur ir kas 1m... g.gif
kai nežinau atstumų tai nežinau ir kiek jų reikia 45m tvoros apsodinti......gal patars kas jau pasisodino... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivix @ 2014 04 01, 16:37)
Laba diena, 4u.gif
bet nežinau kokiais atstumais sodinti: kad tarpusavy susiglaustų ir kad į tvorą nesulystų...vienur rašo, kad kas 50cm sodinti, kitur kas 60cm - 70cm, dar kitur ir kas 1m... g.gif
kai nežinau atstumų tai nežinau ir kiek jų reikia 45m tvoros apsodinti......gal patars kas jau pasisodino... ax.gif

sveiki, mes smaragdines tujas gyvatvorei sodinom kas 70cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivix @ 2014 04 01, 16:37)

Priklauso nuo jūsų norų:
*jeigu norit aklinos sienos, tai sodinkit kas 50 cm,
*jeigu norit, kad tujos parodytų savo gražią formą-kas 65-70 cm.

Mano sodintos kas 65 cm:

user posted image

maždaug iki metro yra aklina siena, o aukščiau-siaurėja į viršūnę.
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 03 26, 14:23)
O gal galit pasakyt žiniuonės,kokis čia tujos? Ar man taip tik atrodo,ar jos tikrai dar siauresnės nei Smaragdai  g.gif
user posted image

Man jos į kolonines labiau panašios negu smaragdą.
Atsakyti
merginos, o jus apravite aplink tujas pievute?
Atsakyti