Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

žinau,kad buvo kalbėta,gal kuri trumpai primintų ax.gif (jei ne ryt versiu temas blush2.gif )
kodėl vakarinės tujos auginasi konkorežiukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 23, 18:56)
žinau,kad buvo kalbėta,gal kuri trumpai primintų  ax.gif (jei ne ryt versiu temas  blush2.gif )
kodėl vakarinės tujos auginasi konkorežiukus  g.gif

Pirkom 250 tujų koloninių. Galėjom rinktis smaragdines, būtų buvę mažesnės už tokią kaina, tik mums reikėjo kad greitai augtų į tvorą. Irgi buvau paskaičiusi apie konkorėžiuks, sakė visos turi konkorėžiuku-spygliuotis. Vat nuo sąlygų priklauso kiek.
Bėda kita pas mus , vėjas praietą savaitę išguldė visas, vyras "suskėlė", panašu visos gyvos. O kaip sustvirtint kad neišguldytų, laukuose.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 03 24, 08:31)
Pirkom 250 tujų koloninių. Galėjom rinktis smaragdines, būtų buvę mažesnės už tokią  kaina, tik mums reikėjo kad greitai augtų į tvorą. Irgi buvau paskaičiusi apie konkorėžiuks, sakė visos turi konkorėžiuku-spygliuotis. Vat nuo sąlygų priklauso kiek.
Bėda kita pas mus , vėjas praietą savaitę išguldė visas, vyras "suskėlė", panašu visos gyvos. O kaip sustvirtint kad neišguldytų, laukuose.

vat ir norėčiau tas sąlygas sužinoti ko joms trūksta,nes iš to pačio pardavėjo tik mūsiškės su konkorežiukais g.gif

gal kokius kuoliukus rišti ,bet toks kiekis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 03 24, 09:31)

Bėda kita pas mus , vėjas praietą savaitę išguldė visas

o kokio jos aukščio g.gif neisivaizduoju kaip gali išguldyti blush2.gif tūrėjo būti uraganinis vėjas smile.gif gal kietai neapmynėt šaknų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 03 24, 09:31)
Pirkom 250 tujų koloninių. Galėjom rinktis smaragdines, būtų buvę mažesnės už tokią  kaina, tik mums reikėjo kad greitai augtų į tvorą. Irgi buvau paskaičiusi apie konkorėžiuks, sakė visos turi konkorėžiuku-spygliuotis. Vat nuo sąlygų priklauso kiek.

mūsiškės irgi pasvyra po gero vėjo, ypač jei būna žemė šlapia, tai einam vis taisyti, o kad pakrypsta, tai manau normalu, nes mūsiškės sodintos rudenį, dar normaliai neįsišakniję, nėra velėnos po jomis.
Negaliu atsidžiaugti, kad spalva atsigauna po truputį, reiškias gyvos thumbup.gif kaimynai gėlininkai patarė kompostu jas palepinti, tai visas apipylėme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 24 kovo 2014 - 09:42
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2014 03 24, 07:18)
o kokio jos aukščio  g.gif neisivaizduoju kaip gali išguldyti  blush2.gif tūrėjo būti uraganinis vėjas  smile.gif gal kietai neapmynėt šaknų  g.gif

pirkom apie 1 m, bet yra ir 1,5 m. Vyras sako visų šaknys gyvos, nors dažniausiaiiki 20 proc numiršta(statistiškai) ,matysim kas nerigijo gegužę. irgi lyg pradeda mažėti tas rudumas. O vėjas ir buvo uraganinis. Suprantu kad įsitvirtins ir negrius, taip?per metus įsitvirtins ?Mes dar galvojom gal kad kad juodžemį į duuobes pylėm išvirto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajd: 24 kovo 2014 - 14:41
QUOTE(ajd @ 2014 03 24, 14:40)
Suprantu kad įsitvirtins ir negrius, taip?per metus įsitvirtins ?

pas mane tvirtesnės yra Smaragdinės (aukštis apie 2,5 m.), o vėjo labiau linguojamos yra paprastosios vakarinės (aukštis apie 3-3,5 m.), o sodintos į tą pačią žemę.
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2014 03 24, 14:40)
nors dažniausiaiiki 20 proc numiršta(statistiškai)

nelabai supratau šio teiginio g.gif Pasodintų į žemę 20 proc. numiršta? blink.gif
Atsakyti
Diasaja,gal tu žinai kodėl mano vakarinės tujos augina konkorežiukus?
perverčiau senesnes temas,bet paieška nieko nerado g.gif
pardavėja nustebusi,nes nėra tokių turėjusi,o ir pas ją augančios negaugina,pas kitą pirkėją tos pačios irgi neaugina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 24 kovo 2014 - 19:18
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 24, 19:17)
Diasaja,gal tu žinai kodėl mano vakarinės tujos augina konkorežiukus?

kankorėžiukai-sėklos rudos? O kokias pirkai tujas?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 03 24, 15:40)
nors dažniausiaiiki 20 proc numiršta(statistiškai)

per metus įsitvirtins ?

nesamoninga statistika biggrin.gif vienais metais sodinom vieną pusę gyvatvorės ,kitais kitą pusę, prigijo visos 100 proc 4u.gif

jau per pusmetį stipriai isitvirtins 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 03 24, 08:31)
Pirkom 250 tujų koloninių.

Kur pirkot? Kokio dydžio? Kiek kainavo? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ieškom pirkt 100 kol kas radom po 10 lt apie metrą dydžio, nors gal per gerai noriu dar pigiau :-)
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 03 24, 19:41)
kankorėžiukai-sėklos rudos? O kokias pirkai tujas?

paprastos vakarinės
Atsakyti