Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(amarrile @ 2014 03 11, 12:04)
Rudenį sodintos gyvatvorines tujos patamsėjusios,ne žalios,o rusvos.

įdėkit foto.
Atsakyti
GAL pavasarėjant kuri suvalkiete tures tuju?
Atsakyti
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2014 03 11, 19:57)
GAL pavasarėjant kuri suvalkiete tures tuju?

aš suvalkietė biggrin.gif , tiksliau zanavykė ax.gif turėsiu smaragdinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 11, 13:04)
Rudenį sodintos gyvatvorines tujos patamsėjusios,ne žalios,o rusvos. Ar tai reiškia,kad molingoje žemėje jos užmirko,ar nedėkinga žiema buvo,ar tai nieko neįprasta? Tie patys sodinukai nepersodinti ir labiau vakariniame Lietuvos krašte žalios spalvos. Suabejojau,ar ne geriau būtų buvę sodinti dabar,o ne rudenį   doh.gif Būsiu dėkinga už pasvarstymus  ax.gif

kokios tujos?kolonines? pas mus taip pat ir pardaveja sake kad viskas gerai jos keicia spalva ziemai..ir taip bus visada..pas mus zeme tokia pati o vienas galas tvoros parudes o kitas zaliasenis sake ta moteris kur pardave dar geros trys savaites ir visos bus vienodai graziai žalios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RakteliS: 12 kovo 2014 - 09:14
O kada tinkamiausias laikas tujoms virsunes pakirpt?
Kaimynai vieni jau kerpa, kiti pirsta ties smilkiniu sukioja biggrin.gif nezinau , ka daryt man:)
Atsakyti
QUOTE(une @ 2014 03 12, 16:45)
O kada tinkamiausias laikas tujoms virsunes pakirpt?
Kaimynai vieni jau kerpa, kiti pirsta ties smilkiniu sukioja biggrin.gif  nezinau , ka daryt man:)

Geras klausimas ir man idomu
Atsakyti
Sveikos,
prašau patarimo iš išmanančių smile.gif nes interneto platybėse informacija skiriasi...
ar dabar sodinti tujas dar per anksti? ar laukti balandžio pabaigos? kada tas tinkamas laikas sodinant pavasarį? ir dar - parekomenduokit kokių gerų vietų aplink Vilnių, kur būtų galima įsigyti sodinukų smile.gif ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona sraige @ 2014 03 13, 14:26)
ar dabar sodinti tujas dar per anksti? ar laukti balandžio pabaigos? kada tas tinkamas laikas sodinant pavasarį?

taip, patarimai įvairūs. Aš dabar nesodinčiau. Laukčiau balandžio. Jeigu pirksit su vazonėliais, tai galit sodinti iki rudens.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 03 13, 16:37)
taip, patarimai įvairūs. Aš dabar nesodinčiau. Laukčiau balandžio. Jeigu pirksit su vazonėliais, tai galit sodinti iki rudens.

ačiū labai, aš tos pačios nuomonės smile.gif
Atsakyti
Laba diena, kur Kaune ar Kauno rajone būtų galima nusipirkti tujų? (vakarinių), pigesnių, nes per visas muges būna kainos labai jau užkeltos....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2014 03 12, 15:45)
nezinau , ka daryt man:)

pasirinkti aukso viduriuką bigsmile.gif Kai kieme ir taip pavasarį darbų turiu, tai kolonines tujas pakerpu paskiausiai, tik kokią gegužę. Šiemet ankstesnis pavasaris, anksčiau darbus nudirbsiu, vadinasi ir viršūnes anksčiau pakirpsiu, gal balandžio vidury, pabaigoje ax.gif
Atsakyti
Aciu, Gaudvile;)
Atsakyti