Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

kada planuotis tręšti tujas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 26, 09:41)
kada planuotis tręšti tujas  ax.gif

Prisidedu prie klausimo 4u.gif
Sodinom 2013m. gegužę, šiemet jau kaip ir nepamaišytų patręšti?
Atsakyti
gegužę tręščiau. Tačiau pati mulčiuoju jau daug metų ir nebėra reikalo tai daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 26, 09:06)
gegužę tręščiau. Tačiau pati mulčiuoju jau daug metų ir nebėra reikalo tai daryt  4u.gif

aš irgi mulčiuoju,bet pastebėjau,kad po patręšimo akyse pagražėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 26, 10:14)
aš irgi mulčiuoju,bet pastebėjau,kad po patręšimo akyse pagražėjo  wub.gif

pasidalinkite nuoroda kokiomis trąšomis tręšiate, gal kažkur pigiau galima tų trąšų įsigyti, nes nemažai jų ir reikės.
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 26, 10:14)

o mulčiuojate kuo, kaip dažnai?

klausimų milijonas, tik kažin ar bus man ką tręšti, nes vaizdas tragiškas, visos tujos rudos, net per langą stengiuosi nebežiūrėti, nes jei man jos bus neprigiję, tai nusišausiu šitiek pinigų sukišus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 26 vasario 2014 - 09:29
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 26, 09:14)

RS forume pasijuoktų iš tręšimo biggrin.gif . Pagal juos spygliuočiams trąšos - pinigų mėtymas, nes jos tiesiog jų nepasisavina. O tasai mulčiavimas daugiau dėl drėgmės palaikymo. Tujos gi nors ir nemėgsta pelkių, bet dirva turi būti nuolat drėgna.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 26, 10:44)
RS forume pasijuoktų iš tręšimo  biggrin.gif . Pagal juos spygliuočiams trąšos - pinigų mėtymas, nes jos tiesiog jų nepasisavina. O tasai mulčiavimas daugiau dėl drėgmės palaikymo. Tujos gi nors ir nemėgsta pelkių, bet dirva turi būti nuolat drėgna.

ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 02 26, 09:44)
Prisidedu prie klausimo 4u.gif
Sodinom 2013m. gegužę, šiemet jau kaip ir nepamaišytų patręšti?

sveikutės,gal galit imesti kuri foto savo tuju,maniskes irgi pernai sodintos tai ta spalva ne zalia ju doh.gif biggrin.gif bet suprantu taip kad jos turėjo spalva keisti cia nieko baisuas..man pardaveja sake kad taip bus...ir ji patare vieninteli trešimo buda i 10 l kibirą šaukštas salietros ištirpintas balandžio, gegužės mėnesi laistyti pilnat ant sakuciu nesauleta diena.. ir viskas.. cia ji turi daugemete auginimo patirti ir sake neverta metyti kitokiom trasom pinigus..
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 26, 08:41)
kada planuotis tręšti tujas  ax.gif

augančias natūraliai grunte-netręšiu, tik mulčiuoju pjauta žole. Tręšiu tik augančias vazonėliuose.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 02 28, 01:38)
augančias natūraliai grunte-netręšiu, tik mulčiuoju pjauta žole. Tręšiu tik augančias vazonėliuose.

prieš mulčiavimą kiek cm aplink augalą apravite žoles?
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 02 28, 06:31)
prieš mulčiavimą kiek cm aplink augalą apravite žoles?

Aš tokios bobutė kalsuiau(senos tojos medžiai),kaip prižiūrėti, sakė neikada nieko nedariau. Tai taip suprast kad mulčiuot reikia tik kol jaunos, o jei nemulčiuosiu? 250 tujų...O tik patręšiu. Nu aišku jeigu vistik bus pavasrį prigiję.
Atsakyti
Sveikos, gal yra mamyciu parduodanciu tuju, noretusi BRABANT ir tik Kaune. Lauksiu ziniu i AZ 4u.gif
Atsakyti