Vakar kaip tik Iškedenau gyvatvorę.Pavasarį erdvesniame,labiau apšviestame augale mielai augs naujos šakutės
QUOTE(Viliausmama @ 2013 10 19, 12:19)
Pamatysit ,kai gamta pabus.Buna juk akivaizdus pabudimas jau ir kovo menesi.O buna,kad dar po sniega balandzio menesi braidome.Nors siemet net esant sniegui matesi gamtos pabudimas.Kai kas pabudima mato tik ,kai pumpurai sprogsta.O kai tarp augalu buni kasdien net beesant paskutiniam sniegui matai augalo pabudima,ir tai vyksta su kiekviena diena .
Trest pavasari galima jau nuo kovo menesio kompleksinem pavasarinem trasom skirtom dek.augalams.Idealu ,kad trasu sudetyje nebutu chloro(daznai jau net ant pakuociu buna akcentuotas zodis- be chloro).
Trest pavasari galima jau nuo kovo menesio kompleksinem pavasarinem trasom skirtom dek.augalams.Idealu ,kad trasu sudetyje nebutu chloro(daznai jau net ant pakuociu buna akcentuotas zodis- be chloro).
Net iškasėm pažiūrėti ar šaknys plečiasi-plečiasi į šonus, parskleidus irgi žali, paviršius rudas pilnai. Nu lauksim pavasrio, ir iškart įšalui išėjus patrešim-laistomom trąšom. bus matyt .kad 20 neprigytu tai suprantu, normalu, plius didesnes sodinom. bet kad tik ne visos numirtų...Ačiū
už patarimus.
QUOTE(Lutpede @ 2013 10 19, 22:54)
Ačiū. Šiek tiek nuraminot. Taip tankokai susodintos
Kvaila tada buvau, o paskui jau nenorėjau draskyti ir dar buvo didelis noras kuo greičiau atsitverti nuo kaimyno
Kvaila tada buvau, o paskui jau nenorėjau draskyti ir dar buvo didelis noras kuo greičiau atsitverti nuo kaimyno
Visi norim greitesnio vaizdo,todel ir sodiname tankiau.Bet tas salygoja,kad tokiu atveju dazniau puola ligos(grybeliai ir t.t.).Juolab su laiku, kada praskleisit tujos sonus (tarpa tarp pvz.dvieju tuju)ten bus tuscia.O juk jos gali augt sveikai visa laja salia viena kitos.O ir finansiskai neapsimoka...
Bet...gyveni ir mokaisi .Jus sitoje srityje,as kitose .......Nors ka as cia kalbu..... ir sioje dar mokausi ir mokausi
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2013 10 20, 13:31)
Net iškasėm pažiūrėti ar šaknys plečiasi-plečiasi į šonus, parskleidus irgi žali, paviršius rudas pilnai. Nu lauksim pavasrio, ir iškart įšalui išėjus patrešim-laistomom trąšom. bus matyt .kad 20 neprigytu tai suprantu, normalu, plius didesnes sodinom. bet kad tik ne visos numirtų...Ačiū
už patarimus.
už patarimus.
Siulau pavasari patresti anksti granulinem trasom.Paaugusiam augalui mazdaug saukstas trasu.Sumaisykit su zemem,esancio aplink augala,atokiau truputi nuo kamieno)idealu jai dar pamulciuotumet ant ju).Jos tirpsa visa sezona.O paskui ,po kiek laiko patrestumet jau per lapus,purksdami,skystomis trasomis.
QUOTE(amarrile @ 2013 10 20, 10:21)
Vakar kaip tik Iškedenau gyvatvorę.Pavasarį erdvesniame,labiau apšviestame augale mielai augs naujos šakutės
o as galvojau, kad tik pavasari jas galima kedenti...
reiks ir man savas papurtyti...
Mes irgi taip norejom kuo greiciau uzsiauginti nepermatoma tvora nuo ikyriu smalsiu akiu, kad per tankiai susodinom. Tikiuosi, kad apacios del to neprades plikti..
QUOTE(sm2002 @ 2013 10 21, 12:18)
Pas mane vakarinės tujos taip ir atrodo. Žiemai juk ruošiasi
Smaragd'ai taip pat vakarinėms priklauso ir dar turima Dumosa. Toli gražu nėra tokio nurudimo. Prie kamieno - taip, bet ten iki jo jau reikia specialiai lįsti ir ieškoti šliekų
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 21, 14:58)
Smaragd'ai taip pat vakarinėms priklauso ir dar turima Dumosa. Toli gražu nėra tokio nurudimo. Prie kamieno - taip, bet ten iki jo jau reikia specialiai lįsti ir ieškoti šliekų
Suklydau, omeny turėjau Brabant. Smaragd ir koloninės pas mane neruduoja.
Pasakykit kas nors, kad mano tujoms, sodintoms rugsėjo 22d. ne aleliuja, kodėl jos taip nurudo?
Na mano tikrai taip atrode pernai ir visai ne amen buvo is 200 pasodintu amen 15-17 numiro... o gyvatvore visa tokios spalvos buvo... taip jos ruosiasi ziemai ir dar gali but soko padariniai sureguota i perkelima... Apie Amen bus galima sakyt tik po ziemos ir tai geguzes menesi va jau tada pasimatys kad be gyvybes pozymiu nurudusios... tiesa patarimas neskubet raut dar kartais parodo zenkliuka isleidzia zalia sakele taip kad kantrybes
QUOTE(Muka @ 2013 10 29, 12:11)
Na mano tikrai taip atrode pernai ir visai ne amen buvo is 200 pasodintu amen 15-17 numiro... o gyvatvore visa tokios spalvos buvo... taip jos ruosiasi ziemai ir dar gali but soko padariniai sureguota i perkelima... Apie Amen bus galima sakyt tik po ziemos ir tai geguzes menesi va jau tada pasimatys kad be gyvybes pozymiu nurudusios... tiesa patarimas neskubet raut dar kartais parodo zenkliuka isleidzia zalia sakele taip kad kantrybes
uchhh, ačiū už suteiktą viltį, nes sumokėjus tookius pinigus man lengvai silpna pasidarė o pavasarį duoti joms trąšų?
QUOTE(zz_aiza @ 2013 10 29, 14:27)
uchhh, ačiū už suteiktą viltį, nes sumokėjus tookius pinigus man lengvai silpna pasidarė o pavasarį duoti joms trąšų?
pas mus lygiai toks pat vaizdelis dar gal rudesnes visos,mus ta moteris is kurios pirkome ji namuose augina jas tai ir sake kad cia jos ale ziemai ruosiasi ir tikrai liks gyvos nieko baisaus nors kai ziurai tai nepanasu kad ten kas gyvo gali but zodziu abi lauksim pavasario
QUOTE(zz_aiza @ 2013 10 29, 14:27)
na pries visai uzsalima man pasiule uzdet durpiu nerugsciu ir paskui kaip jau susals tai tas durpes praskleisti kad issaltu visas brudas... na as uzberiau bet neprasklaidziau ( pamirsau) na nieko neatsitiko blogo... tiesa pavasary purskiau magnio sulfato tirpalu kaina nebrangi o spygliuociam labai gerai nuo nurudavimo... ka cia dar dariau... ai ir laisciau laisciau laisciau... nes jos labai megsta vandeny kol isissaknyja... dar uzberiau hidrokomplekso trasu, kadangi kitu neperku tik sias ir pomidorams ir darzovems ir t.t. tai ju po mazute sauja... viskas daugiau jokios prieziuros.. tiesa vyras seveliuras patvarko iki birzelio pabaigos ir viskas ... na musu viena tvora jau labai didele o va salia sklypuke tai keliu metu tai tikiuos uzaugs