Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

SEBas pasiule man 1.87
Atsakyti
QUOTE(angel5 @ 2013 06 26, 14:39)
Neziurejo cia nieko, tiesiog viska papasakojo, atsake i mano klausimus, paskaiciavo pagal mano sumas, pasake tokias palukanas ir viskas, tipo pasiskambinkit, jei turesit kokiu klausimu. Mes buvom eme kredita pries kelis metus, bet is swedo, jokiu problemu del kredito grazinimo neturejome.
Matau, kad dabar kitiems siulo ir 1,7 marza, tai ziuresiu, ka swedas pasakys, ir bandysiu deretis smile.gif

Man swede nepatiko, kad pas juos yra du kitamieji- Prime ir Vilibor/Euribor. Bet bendravimas pas juos man labiau patiko, viskas aisku, greita ir paprasta.. thumbup.gif

mums irgi DNB skaiciavo vienokiamarza o kai atejom su konkreciu numatomu pirkiniu- perskaiciavo marza .. doh.gif ir pasikeite viskas..

sekmes jums issiderint mazesne marza 4u.gif sakyciau 1.7 marza tai jau geriau nei gerai, kai pasiulo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 26 birželio 2013 - 15:15
QUOTE(Kadija @ 2013 06 26, 16:14)
Man swede nepatiko, kad pas juos yra du kitamieji- Prime ir Vilibor/Euribor. Bet bendravimas pas juos man labiau patiko, viskas aisku, greita ir paprasta..  thumbup.gif

mums irgi DNB skaiciavo vienokiamarza o kai atejom su konkreciu numatomu pirkiniu- perskaiciavo marza ..  doh.gif ir pasikeite viskas..

sekmes jums issiderint mazesne marza  4u.gif sakyciau 1.7 marza tai jau geriau nei gerai, kai pasiulo  smile.gif

aciu, tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
tongue.gif gal kam baiginejasi 5 metu fiksas SEB? g.gif IDOMU, ka siulo jei po fikso kintamas imt nor? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 17, 21:31)
man skaiciuoja panasiai  4u.gif  taciau atsiminkite, kad nuejus i banka bankas vertins jusu rizika- jusu kredio istorija, isipareigojimus, atlyginima, islaikytinius ir pan. visa tai gali pakoreguoti i kakzuria puse jusu kredito salygas  4u.gif

o jei neturime jokiu finansiniu isipareigojimu, esame dviese, o oficialios pajamos yra 3500lt kazi duotu 200tukst g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel5 @ 2013 06 26, 11:43)
manau, kad palūkanos labai geros, jei daugiau nieko nereikalauja, nes man tai vien maržą pasiūlė 2,5 proc ir dar + vilibor, tai netoli 4proc bendras gaunasi (nors kintamos palūkanos), bet gal čia dėl to, kad ne pirmam būstui įsigyti  g.gif

As tai sakyciau del antro busto sitokios salygos. Gal mas lt susidures su tuo pakomentuos. Bet as tokiame banko sprendime logikos matau - jei isgalit pirkti antra busta, ar net galvojate is jo jzsidirbti, tai bankas automatiskai nori daugiau uzsidirbti.
Atsakyti
QUOTE(angel5 @ 2013 06 26, 09:36)
Sveiki,

gal kas paskutinėmis dienomis ėmėte paskolą būstui iš Swedbanko? Kokią maržą jie dabar siūlo? Kokias bendras palūkanas nustato (paskola litais)?

Labuka

Mes ką tik pasiėmėm tai marža 1,20 viso litais gavosi 2,50.
Atsakyti
QUOTE(Weronika24 @ 2013 06 26, 19:34)
Labuka

Mes ką tik pasiėmėm tai marža 1,20 viso litais gavosi 2,50.

jus dabar itariu euro ivedimo labai nelauksit smile.gif
o jus zinote banko argumentus del tokios marzos? nes tikrai maza marza.. butu idomu isgirsti argumentus, kuriais jie remesi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 26, 18:24)
jus dabar itariu euro ivedimo labai nelauksit  smile.gif
o jus zinote banko argumentus del tokios marzos? nes tikrai maza marza.. butu idomu isgirsti argumentus, kuriais jie remesi..  g.gif

nu padiskutuokim biggrin.gif jus kelintam poste teigiate, kad ivedus eura, zmonems, pasiemusiems litais, gali kazkas "tokio" nutikt. Destykit argumentus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 06 26, 20:31)
nu padiskutuokim  biggrin.gif  jus kelintam poste teigiate, kad ivedus eura, zmonems, pasiemusiems litais, gali kazkas "tokio" nutikt.  Destykit argumentus wink.gif

biggrin.gif As ne apskritai apie eura isdesciau nuomone, o apie paskolas eurais swdbanke mirksiukas.gif panasia nuomone anksciau ir dar kazkas isdeste. Ir beje labai aiskiai ivardinau savo poziurio priezastis, o ne, kad gali nutikti "kazkas tokio" tongue.gif . Viena pagrindiniu, asmenikai man, PRIME kintamasis.
Jei ne si priezastis butume eme paskola tame paciame banke kaip ir jus, nes sio banko vadybininkas dirbo tikrai puikiai, poziuris i klienta mums ten buvo priimtiniausias, beeeeet..
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 26, 19:34)
biggrin.gif As ne apskritai apie eura isdesciau nuomone, o apie paskolas eurais swdbanke  mirksiukas.gif panasia nuomone anksciau ir dar kazkas isdeste. Ir beje labai aiskiai ivardinau savo poziurio priezastis, o ne, kad gali nutikti "kazkas tokio"  tongue.gif . Viena pagrindiniu, asmenikai man, PRIME kintamasis.
Jei ne si priezastis butume eme paskola tame paciame banke kaip ir jus, nes sio banko vadybininkas dirbo tikrai puikiai, poziuris i klienta mums ten buvo priimtiniausias, beeeeet..

hm, ne taip gal supratau. Nes Del SER (salies ekonominio rodiklio) tuomet taip jis dar vadinosi, neemiau ir as swedbanke biggrin.gif Man kazkaip uzstrigo, kad imantys Litais turi bijoti euro ivedimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 06 26, 22:22)
hm, ne taip gal supratau. Nes Del SER (salies ekonominio rodiklio) tuomet taip jis dar vadinosi, neemiau ir as swedbanke  biggrin.gif  Man kazkaip uzstrigo, kad imantys Litais turi bijoti euro ivedimo  ax.gif

Gali buti, kad pavadinimas keitesi, kiek zinau PRIME ivestas nuo 2009 berods metu tik (bent jau jo kitimo istorija tik nuo tada rodoma)..Bet cia tikrai tas pats thumbup.gif Nesakau, kad euro turi bijoti imantys litais schmoll.gif , bet jei imant swedbanke, tai PRIME suvelia viska, nes pvz.: litais jis palankus kol kas, bet imant eurais- iskelia palukanas i aukstumas (+ 1.670% siai dienai). Todel perejus prie euru, laikantis tos pacios tendencijos, palukanos siame banke greiciausiai isliks didesnes, nei kituose...

skaiciau, kad emete fiksa SEB'e, ar apsimokejo? Ir ar seb taiko sutarties pakeitimo mokksti fixui pasikeitus? g.gif
Atsakyti