Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(Romyytis @ 2013 10 30, 20:08)
Tai cia jum pasiseke net nelabai tikisi:))
tai kokia db bendra suma kiek palukanu su marza?

taip man ir pačiai nesitiki, nes kaip ir sakau buvau prisiskaičius ir prisiklausius visokiu atveju, ir jau buvau pasiruošus deribom su banku lotuliukas.gif šiuo metu turim 0,953% bendro (3 men) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliukas25: 30 spalio 2013 - 19:19
QUOTE(juliukas25 @ 2013 10 30, 20:17)
taip man ir pačiai nesitiki, nes kaip ir sakau buvau prisiskaičius ir prisiklausius visokiu atveju, ir jau buvau pasiruošus deribom su banku  lotuliukas.gif  šiuo metu turim 0,953% bendro (3 men)  smile.gif

Nu jau cia rekordas is mano pazystamu:)) laikykit isikande tokia marza:)
Atsakyti
QUOTE(Romyytis @ 2013 10 30, 21:43)
Nu jau cia rekordas is mano pazystamu:)) laikykit isikande tokia marza:)

ačiū ax.gif , na jau tikrai stengsimės neprarast, nes jei norėtume vėl fiksuoti, tai jau sąlygos būtų kaip jau jie sugalvos lotuliukas.gif bankas niekad savęs nenuskriaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 10 30, 11:29)
paskola 70000 lt, 10 m. šeimos pajamos nemažos (apie 5000 lt), vaikų nėra, banko klientai visiški (atlyginimas, pensija, draudimas), kredito istorija nepriekaištinga (niekada nebuvo jokių vėlavimų). Būstas įvertintas net didesne suma nei pirkimo kaina. ir pasiūlė maržą 2. man atrodo nerealu...  mad.gif  doh.gif

Nezinau, kokia politika vykdoma Lietuvoje, bet uzsienio bankuose kuo mazesne suma, tuo didesnes palukanos. Priesingu atveju bankas maziau pelno susirenka.

QUOTE(pumilija @ 2013 10 30, 16:20)
Aš kaip suprantu, tai po 5 metų iš fiksuotų galima pereiti ir į kinatmas  smile.gif

dėl to kas būtų po 5 metų jeigu būtu, tai čia amžinas klausimas.. manau negalima teigti kad blogai yra fiksuotos ar labai gerai kintamos, ir taip ir taip nežinai kas laukia  schmoll.gif

Niekas nesako, kad fiksas - blogis, bet jei jau taip rupinamasi saugumu, tai reiketu ir uzsitikrinti, kad po 5 metu jums nepasiulys SEB uzfiksuoti su kokiais 8%, arba pasiimti kintamas su 4% marza, nes ale marzos isaugo smile.gif Visada yra rizika, kai bankas neisskiria marzos. Neaisku, kokiais kriterijais remdamiesi paskui ja nustatys. Cia pries pusmeti visi laikrasciai apie SEB mirgejo butent del ju marzos nenustatymo politikos pries 5 metus.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 10 31, 08:21)
Nezinau, kokia politika vykdoma Lietuvoje, bet uzsienio bankuose kuo mazesne suma, tuo didesnes palukanos. Priesingu atveju bankas maziau pelno susirenka.

Atsiprašau, jog lendu ax.gif
Mūsų situacija ta pati ėmėme nedidelę paskolą t.y. 90t., tai nuo to ką žadėjo jog max marža bus 1,7-1,8, o galutiniam variante ką pasiūlė 2,1 sad.gif Tikrai jei imi nedidelę paskolą, per mažai pelno jiems tada. Nu nusivylusi aš visiškai tokia situacija. Paskolą ėmėm swed prieš mėnesiuka.
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2013 10 31, 13:21)
Atsiprašau, jog lendu ax.gif
Mūsų situacija ta pati ėmėme nedidelę paskolą t.y. 90t., tai nuo to ką žadėjo jog max marža bus 1,7-1,8, o galutiniam variante ką pasiūlė 2,1 sad.gif Tikrai jei imi nedidelę paskolą, per mažai pelno jiems tada. Nu nusivylusi aš visiškai tokia situacija. Paskolą ėmėm swed prieš mėnesiuka.

o ką kiti bankai siūlė?
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 10 31, 14:55)
o ką kiti bankai siūlė?

kadangi norėjome imti lengvatine tai tik swed ir buvo, o siap tai kituose kiek buvom konsultacijose plius minus tas pats ka ir swed siule iki paraiskos. Bet po paraiskos išaiskėjo kad net nepanašu į tai kas buvo kalbama apie max marža verysad.gif taip kad kai kitu skaitau tokios mazos tai ne pavydu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2013 10 31, 16:26)
kadangi norėjome imti lengvatine tai tik swed ir buvo, o siap tai kituose kiek buvom konsultacijose plius minus tas pats ka ir swed siule iki paraiskos. Bet po paraiskos išaiskėjo kad net nepanašu į tai kas buvo kalbama apie max marža verysad.gif taip kad kai kitu skaitau tokios mazos tai ne pavydu blush2.gif

Cia swed tokia taktika. Man tas pats buvo, todel visus zodinius pasiulymus reikia rasytis.
Mes labai jais nusivileme. Atejome i Nord, pasakeme, duosit mazesne pas jus imsime. Ir dave. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki klausimas ne i tema, gal kuri zinote ar turint busto paskola galima issimoketinai pirkti buitine technika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ola Bergman @ 2013 10 28, 13:59)
ne, sklandžiai viską daryti ir pasirūpinti klientu yra vadybininko darbas, už kurį jis gauna atlygį. Esu tikra, yra tam tikri komisiniai nuo kiekvienos sutarties, kurie ir būna kaip priedas.

Labai klystate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 11 03, 15:09)
Sveiki klausimas ne i tema, gal kuri zinote ar turint busto paskola galima issimoketinai pirkti buitine technika? smile.gif

Zinoma galima, jei isnesa pajamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Papildyta:
turiu dar vieną klausimą (atsiprašau jei nuskambės kvailokai, bet pirmą kartą imu paskolą) - kaip pasiimate pinigus (paskolą) iš banko, t.y. su kortele išsigryninate, ar banke išsigryninate (ar yra mokestis), na juk ne visur galima sumokėti kortele

Jeigu greitai pinigų nereikia, galima juos (arba turbūt tik dalį jų) padėti į banką terminuot. indėliu ir, tarkim, po mėnesio juos pasiimti nemokamai.

Bet jeigu norėsite pratęsti tą terminuot. indėlį, dar tuos pinigėlius palaikyti, tai bent jau DNB mums aiškino, kad vėliau teks mokėti tam tikrą mokestį, norint juos išsigryninti.

Mes patys sukame galvą, kaip ir kur dabar saugiau paskolą laikyti, kaip pigiau išsigryninti, nes žiemą tikrai daug tų pinigėlių mums neprireiks...
Viliuosi, kad ir kortele bus galima dažnai atsiskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renule: 05 lapkričio 2013 - 02:43