QUOTE(Kadija @ 2013 06 05, 14:06)
tai, Jums kita tvarka, nei paprastiems indelininkams buvo
aš manau, kad jinai ne indėlį dėjo, o tiesiog įnešė į sąskaitą ir tiek.
kai ėmiau SEB banke paskolą, tai irgi turėjau nešt išrašą iš kito banko, kad pervedžiau 15 proc pradinio įnašo buto pardavėjui.
Papildyta:
QUOTE(Sabalyte @ 2013 06 06, 10:25)
Sveikos, skaitinėju pastoviai temutę, nusprendėm ir mes pirkti būstą, radom patinkantį variantą, žinom, kad tai sumai tikrai gausim paskolą. Kuriems bankams verta darytis turto vertinimą: imam nedidelę sumą (52 tūkstančius) ir norim neilgam laikotarpiui su galimu išankstiniu įnešimu. Duosim paraiškas DNB, Swedbank, dar svarstau apie Danske banką. Kaip supratau iš ankstesnių pasisakymų, Šiaulių banko kosminės palūkanos ir Nordea nemažos.
QUOTE(Kadija @ 2013 06 06, 21:02)
turto vertinima darydami paklauskite ar po to nemokamai pakeis banko pavadinima vertinime, jei keisite banka.. nes jie dabar reikalauja nurodyti viena, mums perejus i kita- keiteme 3 lapus, nors realiai niekas nepasikeite turto vertinime, tai tas malonumas dar kainavo papildomus 50 litu

kiek dabar girdejau kitur vertintojai tuos lapus uz dyka pakeicia
aš kai dariau vertinimą, tai prašiau kad jį man pdf formatu atsiųstu el.paštu. tada persiunčiau į kelis bankus - jiems taip tinka. o vėliau kai jau pasirinkau banką, tada nuėjau pas vertintojus kad atspausdintų originalą su pasirinktu banku. taip išvengiau mokėjimo už lapų keitimą