Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

Sveiki 4u.gif
gal kas galėtų patarti, litais ar eurais paskolą imti????? Planuoju sąlyginai nedidelę - 40000 Lt, kokiems 15kai metų.
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 05, 14:06)
tai, Jums kita tvarka, nei paprastiems indelininkams buvo  thumbup.gif

aš manau, kad jinai ne indėlį dėjo, o tiesiog įnešė į sąskaitą ir tiek.
kai ėmiau SEB banke paskolą, tai irgi turėjau nešt išrašą iš kito banko, kad pervedžiau 15 proc pradinio įnašo buto pardavėjui.
Papildyta:
QUOTE(Sabalyte @ 2013 06 06, 10:25)
Sveikos, skaitinėju pastoviai temutę, nusprendėm ir mes pirkti būstą, radom patinkantį variantą, žinom, kad tai sumai tikrai gausim paskolą. Kuriems bankams verta darytis turto vertinimą: imam nedidelę sumą (52 tūkstančius) ir norim neilgam laikotarpiui su galimu išankstiniu įnešimu. Duosim paraiškas DNB, Swedbank, dar svarstau apie Danske banką. Kaip supratau iš ankstesnių pasisakymų, Šiaulių banko kosminės palūkanos ir Nordea nemažos.

QUOTE(Kadija @ 2013 06 06, 21:02)
turto vertinima darydami paklauskite ar po to nemokamai pakeis banko pavadinima vertinime, jei keisite banka.. nes jie dabar reikalauja nurodyti viena, mums perejus i kita- keiteme 3 lapus, nors realiai niekas nepasikeite turto vertinime, tai tas malonumas dar kainavo papildomus 50 litu doh.gif kiek dabar girdejau kitur vertintojai tuos lapus uz dyka pakeicia

aš kai dariau vertinimą, tai prašiau kad jį man pdf formatu atsiųstu el.paštu. tada persiunčiau į kelis bankus - jiems taip tinka. o vėliau kai jau pasirinkau banką, tada nuėjau pas vertintojus kad atspausdintų originalą su pasirinktu banku. taip išvengiau mokėjimo už lapų keitimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2013 06 14, 13:11)
aš manau, kad jinai ne indėlį dėjo, o tiesiog įnešė į sąskaitą ir tiek.
kai ėmiau SEB banke paskolą, tai irgi turėjau nešt išrašą iš kito banko, kad pervedžiau 15 proc pradinio įnašo buto pardavėjui.

lotuliukas.gif tikrai dejau terminuota indeli, dar su vadybininke pasitarem, kad jei tiesiog inesinesiu pinigelius i saskaita tai teks moketi ir uz padejima, ir uz nuemima, o indeli ir pasidedi, ir nusiimti moketi nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2013 06 14, 09:35)
Sveiki  4u.gif
gal kas galėtų patarti, litais ar eurais paskolą imti????? Planuoju sąlyginai nedidelę - 40000 Lt, kokiems 15kai metų.

arba gal galit kas pakomentuoti iš paskolas ėmusių, kodėl būtent nusprendėte litais ar eurais imti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2013 06 14, 12:11)
aš kai dariau vertinimą, tai prašiau kad jį man pdf formatu atsiųstu el.paštu. tada persiunčiau į kelis bankus - jiems taip tinka. o vėliau kai jau pasirinkau banką, tada nuėjau pas vertintojus kad atspausdintų originalą su pasirinktu banku. taip išvengiau mokėjimo už lapų keitimą smile.gif

Jums pasiseke, as uzsakydama vertinima nepaklausiau ar galima kaip nors gauti vertinima be banko pavadinio ar pan. O kai susitikome daryti vertinimo jokiu pdf'u daryti nesutiko, nerasyti pavadinimo banko jokio taip pat nesutiko. Akivaizdziai norejo, kad keistume lapus. Bet netureome kur detis, del laiko stokos.. doh.gif

QUOTE(sagrarija @ 2013 06 14, 14:29)
arba gal galit kas pakomentuoti iš paskolas ėmusių, kodėl būtent nusprendėte litais ar eurais imti 4u.gif

Mes ememe eurais, nes mums taip paprasciausiai iseina pigiau, euriboras yra stabilesnis nei viliboras, ir asmeniskai man jo kitimas yra aiskesnis ir lengviau prognozuojamas, nei viliboro..
Be to, jei greitai paskola nebus ismoketa, ir Lietuvoje bus ivestas euras, paskola automatiskai virs i paskola eurais. Mes pabijojome, dar ir to, kad tada bankai gali pradeti manipuliuoti salygomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 16 birželio 2013 - 18:22
Ka dabar Nordea bankas siulo del marzos?
Atsakyti
o kazi didele paklaida paskolu skaiciuoklese internetinese?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2013 06 17, 16:39)
o kazi didele paklaida paskolu skaiciuoklese internetinese?

man skaiciuoja panasiai 4u.gif taciau atsiminkite, kad nuejus i banka bankas vertins jusu rizika- jusu kredio istorija, isipareigojimus, atlyginima, islaikytinius ir pan. visa tai gali pakoreguoti i kakzuria puse jusu kredito salygas 4u.gif
Atsakyti
o banko prasoma tureti 20% paskolos pradini inasa reikia tik parodyti, kad turime saskaitoje , ji is ten pats bankas ir perves pardavejui ?

ar kas su juo vyksta ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 06 19, 17:18)
o banko prasoma tureti 20% paskolos pradini  inasa reikia tik parodyti, kad turime saskaitoje , ji is ten pats bankas ir perves pardavejui ?

ar kas su juo vyksta ? smile.gif

mums nereikejo nieko parodyti ar irodyti, kad ji turime.
ji sumokate patys pervesdami i pardavejo saskaita ar sumokedami grynais pas notara 4u.gif
Atsakyti
padaviau prasyma del paskolos i banka. laukiu atsakymo. bet as jau persigalvojau ir noriu imti mazesne paskola. Ar as galiu perrasyti prasyma?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2013 06 21, 07:22)
padaviau prasyma del paskolos i banka. laukiu atsakymo. bet as jau persigalvojau ir noriu imti mazesne paskola. Ar as galiu perrasyti prasyma?

galit galvoti pergalvoti ir keisti viska, ko nepasirasete sutarties su banku. O net ir ja pasirasius, galima keisti, tik tada keitimas kainuos ir bus traktuojamas kaip salygu pakeitimas (o tada jie gali keisti marza ir vel prasideda derybos is naujo) doh.gif
Atsakyti