Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(-bonbons- @ 2013 07 26, 11:02)
Sveikinu  4u.gif

Ačiū 4u.gif Kaip Jūsų reikalai?
Atsakyti
sveikinu, kas jau gavot rakciukus 4u.gif
As pirmadieni gaunu raktus ax.gif jau antradienui buvo pervestas kreditas, bet seimininkas isvaziaves... Kaip laukiu "nuosavu" namuciu
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2013 07 26, 11:36)
sveikinu, kas jau gavot rakciukus  4u.gif
As pirmadieni gaunu raktus  ax.gif  jau antradienui buvo pervestas kreditas, bet seimininkas isvaziaves... Kaip laukiu "nuosavu" namuciu

Smagūs rūpesčiai ax.gif
Po kiek laiko nuo garantinio rašto gavimo pervedė pinigėlius?
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2013 07 26, 11:53)
Smagūs rūpesčiai  ax.gif
Po kiek laiko nuo garantinio rašto gavimo pervedė pinigėlius?

man uztruko apie 3.5 savaites....
siaip visas procesas (nuo preliminarios sut pasirasymo) uztruks bendrai 6 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 24, 15:02)
oi, kiek mes pasiaiskinimu raseme DNB uz kiekviena lita... istrauke net mano studiju laiku skola uz interneta irgi keliasdesimt litu.. nors ji pries kokius 6-8  metus buvo  doh.gif man jausmas kaip mokykloje buvo, pas direktoriu, kaip tik nueidavome, taip ir pasiaiskinima prasydavo parasyt  lotuliukas.gif

Kaip cia suprast su tais pasiaiskinimais? randa kokia buvusia skola ir praso ja apipasakoti, atseit kodel tas skola buvo? blush2.gif
Atsakyti
Jau turiu raktus, esu laminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-bonbons- @ 2013 07 29, 15:08)
Jau turiu raktus, esu laminga  smile.gif

sveikinu, taip greitai apsisukot. mirksiukas.gif (mes jau daugiau negu savaite laukiam skambucio is notaro doh.gif )

Atsakyti
Viskas dėl to, kad pas notarą užsiregistravome nors dar neturėjau paskolos sutarties. Žinojau, kad teks laukti. Bet dar atsiskaitymas nepadarytas pardavėjai. Tačiau jau galiu tvarkytis, remontuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-bonbons- @ 2013 07 29, 16:43)
Viskas dėl to, kad pas notarą užsiregistravome nors dar neturėjau paskolos sutarties. Žinojau, kad teks laukti. Bet dar atsiskaitymas nepadarytas pardavėjai. Tačiau jau galiu tvarkytis, remontuotis  smile.gif

taip, ir aš taip pat... Laukiu žinių iš banko... smile.gif
Atsakyti
Gal kas atsakys 4u.gif perkamas su daline įranga būstas ir norima už paskolą baigti sienas, lubas ir grindis (100 proc. baigtumas). Jei būstas įvertinamas daugiau ir kaip banke aiškino, tai vėliau baigti įrengimą jie suteikia tam tikrą sumą, vėliau, jei dar reikia vėl suteiks. Ar reikia kiekvieną kartą mokėti pradinį įnašą nuo tos sumos?
Atsakyti
Sveiki,

gal kas turite patirties ir galite pasakyti savo nuomone - imame 270 000 Lt paskola litais ir gavome is banko pasiulyma 30 metu: 0.95% marza + 6 men. Vilibor + PRIME palukanos, sumoj - 1.7%. Noriu suzinoti, ar siai dienai imanoma gauti panasia marza kitame banke, bet be PRIME? Ar tuomet marza bus atitinkamai didesne?
Del perejimo prie euru po poros metu, tai pasikeis ir PRIME skaiciavimas pagal dabartine litu formule, todel PRIME turetu mazeti...
Atsakyti
sweiki, kazkaip pasigendu procenteliu, kokius gaunat is banku? g.gif
Atsakyti