Mergaitės, junkites dar prie ASDA, tik tris megaičiukus turiu
šiaip kiek iš savo patirties žinau - atitiko man 38- M dydis... pirkau megztukus, sukneles medvilnines, visai patiko kokybė
šiandien tikrai ne
manau kokį pirmad jie bus norinčių
amazon perku kievienai asmeniškai nes ten skirtingi pardavėjai ir skirtingi shipukai
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 06 06, 10:57)
Valentina, o gal zinot ar siunta dabar ateis HM geguzes 22d tik ar ir 29d kartu?
QUOTE(brunetė @ 2013 06 06, 11:50)
Sveikos,
O bohoo dydžiai atitinka, pvz., 36 d. tai S ar M... Ir kaip kokybė rūbų?... Parašykit, prašau, kurios žinot... dėkui.
O bohoo dydžiai atitinka, pvz., 36 d. tai S ar M... Ir kaip kokybė rūbų?... Parašykit, prašau, kurios žinot... dėkui.
šiaip kiek iš savo patirties žinau - atitiko man 38- M dydis... pirkau megztukus, sukneles medvilnines, visai patiko kokybė
QUOTE(Barrabella @ 2013 06 06, 13:10)
Labas, ar siandien jau nebeuzsakinesite HM? Atsirado mano dydis seniai nuzsiziuretu kelnyciu, hmmmm?
šiandien tikrai ne
manau kokį pirmad jie bus norinčių
QUOTE(LaiLaa @ 2013 06 06, 20:50)
amazon perku kievienai asmeniškai nes ten skirtingi pardavėjai ir skirtingi shipukai
Sveikos. Esu visiška ,,tundra" tuose int. apsipirkinėjimuose. Labai neturiu kada gilintis į tuos aprašymus kaip ką daryti, todėl tikiuosi, kad kas nors atsakys man trumpai. Ar butu įmanoma atsisiusti veterinarinius papildus katinui (kaip vaistu dėžutė) už 8 svarus? Ar į Klp siunčiate ir kiek galėtu man viskas kainuoti? Prekė iš Amazon. Ačiū.
Ar užsakėte jau ASDA, žiūriu liktai vėl atsirado reikiamas dydis
QUOTE(bordo @ 2013 06 07, 15:06)
Ar užsakėte jau ASDA, žiūriu liktai vėl atsirado reikiamas dydis
siųskite, užsakysiu
Labai reikia next,gal kartais uzsakinėjat šiom dienom?
Labai noriu lasenzos prekes uzsakyti. Ar uzsakinesit?
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 06 07, 22:03)
Labai reikia next,gal kartais uzsakinėjat šiom dienom?
pirmad
QUOTE(Liljan @ 2013 06 07, 22:16)
Labai noriu lasenzos prekes uzsakyti. Ar uzsakinesit?
galim parinkti
Valentina, aciu uz siuntinuka Viskas tiko idealiai galiu pasakyti, kad boohoo dydziai bent jau man atitiko gal dar renkate boohoo? geru nuolaideliu suknelem yra
QUOTE(elze1 @ 2013 06 08, 16:48)
Valentina, aciu uz siuntinuka Viskas tiko idealiai galiu pasakyti, kad boohoo dydziai bent jau man atitiko gal dar renkate boohoo? geru nuolaideliu suknelem yra
Labai dziaugiuosi! Gero nešiojimo !
Kaip tik renku, junkites
QUOTE(Valentinka @ 2013 06 09, 10:30)
kada planuojate uzsakinet boohoo? galvoju apie suknele - negaliu apsiprest reikia man jos ar ne ir per kiek laiko mazdaug ateina is boohoo?