Įkraunama...
Įkraunama...

UK Online Shops

Labas, ar siandien jau nebeuzsakinesite HM? Atsirado mano dydis seniai nuzsiziuretu kelnyciu, hmmmm? smile.gif
Atsakyti
Laba diena.
gal planuojamas rinkti užsakymas iš
Amazon
Atsakyti
Mergaitės, junkites dar prie ASDA, tik tris megaičiukus turiu unsure.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2013 06 06, 10:57)
Valentina, o gal zinot ar siunta dabar ateis HM geguzes 22d tik ar ir 29d kartu? smile.gif

QUOTE(brunetė @ 2013 06 06, 11:50)
Sveikos,

O bohoo dydžiai atitinka, pvz., 36 d. tai S ar M...  Ir kaip kokybė rūbų?...  g.gif Parašykit, prašau, kurios žinot... dėkui.

šiaip kiek iš savo patirties žinau - atitiko man 4u.gif 38- M dydis... pirkau megztukus, sukneles medvilnines, visai patiko kokybė 4u.gif

QUOTE(Barrabella @ 2013 06 06, 13:10)
Labas, ar siandien jau nebeuzsakinesite HM? Atsirado mano dydis seniai nuzsiziuretu kelnyciu, hmmmm? smile.gif

šiandien tikrai ne biggrin.gif
manau kokį pirmad jie bus norinčių 4u.gif

QUOTE(LaiLaa @ 2013 06 06, 20:50)
Laba diena.
gal planuojamas rinkti užsakymas iš
Amazon

amazon perku kievienai asmeniškai nes ten skirtingi pardavėjai ir skirtingi shipukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Esu visiška ,,tundra" tuose int. apsipirkinėjimuose. Labai neturiu kada gilintis į tuos aprašymus kaip ką daryti, todėl tikiuosi, kad kas nors atsakys man trumpai. Ar butu įmanoma atsisiusti veterinarinius papildus katinui (kaip vaistu dėžutė) už 8 svarus? Ar į Klp siunčiate ir kiek galėtu man viskas kainuoti? Prekė iš Amazon. Ačiū.
Atsakyti
Ar užsakėte jau ASDA, žiūriu liktai vėl atsirado reikiamas dydis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2013 06 07, 15:06)
Ar užsakėte jau ASDA, žiūriu liktai vėl atsirado reikiamas dydis  rolleyes.gif

siųskite, užsakysiu 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia next,gal kartais uzsakinėjat šiom dienom?
Atsakyti
Labai noriu lasenzos prekes uzsakyti. Ar uzsakinesit?
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2013 06 07, 22:03)
Labai reikia next,gal kartais uzsakinėjat šiom dienom?

pirmad 4u.gif

QUOTE(Liljan @ 2013 06 07, 22:16)
Labai noriu lasenzos prekes uzsakyti. Ar uzsakinesit?

galim parinkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Valentina, aciu uz siuntinuka 4u.gif Viskas tiko idealiai thumbup.gif galiu pasakyti, kad boohoo dydziai bent jau man atitiko smile.gif gal dar renkate boohoo? geru nuolaideliu suknelem yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2013 06 08, 16:48)
Valentina, aciu uz siuntinuka 4u.gif  Viskas tiko idealiai  thumbup.gif  galiu pasakyti, kad boohoo dydziai bent jau man atitiko  smile.gif  gal dar renkate boohoo? geru nuolaideliu suknelem yra  thumbup.gif

Labai dziaugiuosi! Gero nešiojimo ! 4u.gif
Kaip tik renku, junkites drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2013 06 09, 10:30)
Labai dziaugiuosi! Gero nešiojimo !  4u.gif
Kaip tik renku, junkites  drinks_cheers.gif

kada planuojate uzsakinet boohoo? g.gif galvoju apie suknele - negaliu apsiprest reikia man jos ar ne blush2.gif lotuliukas.gif ir per kiek laiko mazdaug ateina is boohoo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tangi: 09 birželio 2013 - 11:00