Sveiki,
Ar galėtumėte užsakyti homeopatinį vaistą iš helios.co.uk?
Ačiū,
Sveiki,
uz poros dienu 5 savaites kaip H&M dar negavau... Tikiuosi ateis jau ateinancia savaite, nes jusu parasiuke yra rasoma -> Užsakymai į LT keliauja apie 2-3 (retai 4) savaites. Gaila, kad tiek tenka laukti...
uz poros dienu 5 savaites kaip H&M dar negavau... Tikiuosi ateis jau ateinancia savaite, nes jusu parasiuke yra rasoma -> Užsakymai į LT keliauja apie 2-3 (retai 4) savaites. Gaila, kad tiek tenka laukti...
Ar perkate iš http://www.pharmacyathand.co.uk?
QUOTE(Aš mama @ 2013 08 18, 17:00)
Sveiki,
čia HM fintai, o ne Valentinos kaltė
BOOHOO duoda 20 proc sale prekems
nuoroda
Renkami užsakymai:
HM - ketvirtad 4u.gif
TESCO
boohoo.co.uk
Sportsdirect
www.akomaskincare.co.uk
www.outdoorclearance.co.uk - vaikiški columbia kombinezonai - pirmad
NEXT - jei susirenka, kiekv darbo dieną perku iki 11 val
Amazon (deliveri nurodo pardavejas), Asos, ESPRIT, Lookfantastic, Hqhair - kiekvienai asmeniškai
QUOTE(Adeliutė @ 2013 08 16, 01:42)
bandom
QUOTE(Aš mama @ 2013 08 18, 17:00)
Sveiki,
taip, HK ilgai labai siunčia, rekordas buvo 6 savaites
QUOTE(krr @ 2013 08 18, 17:17)
perku
prisijungiau prie boohoo
QUOTE(Adeliutė @ 2013 08 16, 00:42)
QUOTE(Valentinka @ 2013 08 18, 17:22)
bandom
Dėkui, Kada veliausiausiai galiu tiketis ateinant i LT? Ar buna pas Jus perkanciu is Panevezio?
Sveiki, ar šią savaitėlę ASDA užsakinėsite? Jei taip tai kada?
QUOTE(Adeliutė @ 2013 08 18, 22:38)
Dėkui, Kada veliausiausiai galiu tiketis ateinant i LT? Ar buna pas Jus perkanciu is Panevezio?
o 2-3 savaiciu i pnv sunciu pastu asmeniskai
QUOTE(dream85 @ 2013 08 19, 07:51)
Sveiki, ar šią savaitėlę ASDA užsakinėsite? Jei taip tai kada?
galim rinkti tiesiog norinciu nebuvo kol kas
Valentina, ar pirkot boohoo vakar? nes siandien kaip suprantu papildomos nuolaidos sale jau nebera.
Laba,
Ar mano užsakymą iš www.outdoorclearance.co.uk gavote?
Ar pikote?
Ačiū
Ar mano užsakymą iš www.outdoorclearance.co.uk gavote?
Ar pikote?
Ačiū
Valentinka, ačiū už SD prekes. Viskas tiko ir patiko