Įkraunama...
Įkraunama...

UK Online Shops

Valentinka, gal planuojate greitu metu sportsdirect ir HM pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2013 07 26, 20:50)
hm  g.gif  niu aš nepasakyčiau... perku savo 7-metei, 9-10 jau, 7-8 jau ant ribos  g.gif nors ji pas mane standartine  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano šešiamečiui H&M 8-10 kaip tik... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2013 07 26, 21:50)
hm  g.gif  niu aš nepasakyčiau... perku savo 7-metei, 9-10 jau, 7-8 jau ant ribos  g.gif nors ji pas mane standartine  g.gif

g.gif keista nu bet gal mergaitiški rūbai kitaip rolleyes.gif pas mane abu bernai, tai abiem perku mažesnius nes pagal amžių gerokai per dideli doh.gif Mano bernai abu standartiniai biggrin.gif Bet gali būti kad ir rūbai skiriasi aš perku Lenkijoje g.gif Tai prieš pirkdami viską pasimatuojam doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, junkitės prie Lasenza, geras sale wub.gif
Atsakyti
Renkami antradieniui:

Feelunique

Renkami treciadieniui :

Tesco
Asda
Sainburys

Renkami ketvirtadieniui:

Sportsdirect
La senza
Vertbaudet
www.cocooncenter.co.uk
HM

NEXT - jei susirenka, kiekv dieną perku

Amazon (deliveri nurodo pardavejas), Asos, ESPRIT, Lookfantastic, Hqhair - kiekvienai asmeniškai

QUOTE(Ola Bergman @ 2013 07 28, 23:39)
gal perkate UK Aldo? smile.gif

perku 4u.gif

QUOTE(mulka5 @ 2013 07 29, 08:34)
Valentinka, gal planuojate greitu metu sportsdirect ir HM pirkti?  4u.gif

idejau sarasiuka 4u.gif
Atsakyti
Valentina, o kada dabar siuntos laukiat? ax.gif
Atsakyti
Kvieciam atsiimti siuntinukus, prekytes jau atveztos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 07 29, 13:33)
Kvieciam atsiimti siuntinukus, prekytes jau atveztos  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki. Kada bus siunta H&M, kuri buvo uzsakyta 07.17?
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2013 07 29, 08:55)
g.gif keista nu bet gal mergaitiški rūbai kitaip rolleyes.gif pas mane abu bernai, tai abiem perku mažesnius nes pagal amžių gerokai per dideli doh.gif Mano bernai abu standartiniai biggrin.gif  Bet gali būti kad ir rūbai skiriasi aš perku Lenkijoje  g.gif Tai prieš pirkdami viską pasimatuojam doh.gif

Tai žinoma... Rūbas rūbui nelygu, kad ir to paties H&M... Va pati sau bliuskutes imdavau M - tikdavo idealiai, o dabar gavau va S, tai didelė kaip maišas, ir kur dėt... doh.gif
O dėl vaikų rūbų tai, manau, galioja ir tas veiksnys, kad vaikas vaikui nelygus... Juk jei stambesnis, tai rūbas glunda vienaip, o jei kūdas, tai jau kitaip... Maniškis, žinoma, nestandartas, maniškis pagal svorį labai normalus (nei kūdas, nei stambus), bet va be penkių minučių šeši metai, o ūgis kaip aštuonmečio. Ta2iau va gavom džinsinį švarkiuką iš H&M 140 cm, tai jam kaip tik... vat ir suprask kad nori... g.gif Jau pradėjau imt rūbus 9-10 metų, nes per metus tikrai priaugsim, jei ne kaip tik bus, o va jei imu 7-8 metų, tai jau būna maži... tas pats galioja su next... tai didinti, tai mažinti rūbai... nesuprasi... galiu sakyt, nes daug jų turiu.
Atsakyti
As niekad neimu pagal metus, o pagal ugio cm. Nepataikymu labai retai pasitaiko.

Atsakyti
geriausia didesnius imt, vistiek priaugs, jau geriau nei per maza paimt:)
Atsakyti