Valentinka, gal planuojate greitu metu sportsdirect ir HM pirkti?
QUOTE(Valentinka @ 2013 07 26, 20:50)
hm niu aš nepasakyčiau... perku savo 7-metei, 9-10 jau, 7-8 jau ant ribos nors ji pas mane standartine
Mano šešiamečiui H&M 8-10 kaip tik...
QUOTE(Valentinka @ 2013 07 26, 21:50)
hm niu aš nepasakyčiau... perku savo 7-metei, 9-10 jau, 7-8 jau ant ribos nors ji pas mane standartine
keista nu bet gal mergaitiški rūbai kitaip pas mane abu bernai, tai abiem perku mažesnius nes pagal amžių gerokai per dideli Mano bernai abu standartiniai Bet gali būti kad ir rūbai skiriasi aš perku Lenkijoje Tai prieš pirkdami viską pasimatuojam
Mergaitės, junkitės prie Lasenza, geras sale
Renkami antradieniui:
Feelunique
Renkami treciadieniui :
Tesco
Asda
Sainburys
Renkami ketvirtadieniui:
Sportsdirect
La senza
Vertbaudet
www.cocooncenter.co.uk
HM
NEXT - jei susirenka, kiekv dieną perku
Amazon (deliveri nurodo pardavejas), Asos, ESPRIT, Lookfantastic, Hqhair - kiekvienai asmeniškai
perku
idejau sarasiuka
Feelunique
Renkami treciadieniui :
Tesco
Asda
Sainburys
Renkami ketvirtadieniui:
Sportsdirect
La senza
Vertbaudet
www.cocooncenter.co.uk
HM
NEXT - jei susirenka, kiekv dieną perku
Amazon (deliveri nurodo pardavejas), Asos, ESPRIT, Lookfantastic, Hqhair - kiekvienai asmeniškai
QUOTE(Ola Bergman @ 2013 07 28, 23:39)
gal perkate UK Aldo?
perku
QUOTE(mulka5 @ 2013 07 29, 08:34)
Valentinka, gal planuojate greitu metu sportsdirect ir HM pirkti?
idejau sarasiuka
Valentina, o kada dabar siuntos laukiat?
Kvieciam atsiimti siuntinukus, prekytes jau atveztos
QUOTE(Tina* @ 2013 07 29, 13:33)
Kvieciam atsiimti siuntinukus, prekytes jau atveztos
Sveiki. Kada bus siunta H&M, kuri buvo uzsakyta 07.17?
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2013 07 29, 08:55)
keista nu bet gal mergaitiški rūbai kitaip pas mane abu bernai, tai abiem perku mažesnius nes pagal amžių gerokai per dideli Mano bernai abu standartiniai Bet gali būti kad ir rūbai skiriasi aš perku Lenkijoje Tai prieš pirkdami viską pasimatuojam
Tai žinoma... Rūbas rūbui nelygu, kad ir to paties H&M... Va pati sau bliuskutes imdavau M - tikdavo idealiai, o dabar gavau va S, tai didelė kaip maišas, ir kur dėt...
O dėl vaikų rūbų tai, manau, galioja ir tas veiksnys, kad vaikas vaikui nelygus... Juk jei stambesnis, tai rūbas glunda vienaip, o jei kūdas, tai jau kitaip... Maniškis, žinoma, nestandartas, maniškis pagal svorį labai normalus (nei kūdas, nei stambus), bet va be penkių minučių šeši metai, o ūgis kaip aštuonmečio. Ta2iau va gavom džinsinį švarkiuką iš H&M 140 cm, tai jam kaip tik... vat ir suprask kad nori... Jau pradėjau imt rūbus 9-10 metų, nes per metus tikrai priaugsim, jei ne kaip tik bus, o va jei imu 7-8 metų, tai jau būna maži... tas pats galioja su next... tai didinti, tai mažinti rūbai... nesuprasi... galiu sakyt, nes daug jų turiu.
As niekad neimu pagal metus, o pagal ugio cm. Nepataikymu labai retai pasitaiko.
geriausia didesnius imt, vistiek priaugs, jau geriau nei per maza paimt:)