Įkraunama...
Įkraunama...

UK Online Shops

QUOTE(saulytux @ 2013 07 10, 16:21)
bet man viska kartu ismeta, kad ir pasirenku childrenwear wink.gif

Laba, ar pavyko? Man irgi viska kartu metu, kad ir ka pasirinkciau, ta prasme ismeta 1824 psl. ax.gif

QUOTE(AurikaR @ 2013 07 10, 19:57)
ikelusi nuoroda I nedproxy paspausk go ir tada mes o prekiu virsuje pasirink home ir tada kokio nori tipo rusiavima: girlswear ir t.t

Laba, gal pagelbesit? ax.gif Man viska kartu meta, ka bepasirinkciau, be galo stabdo ir vietoj prekiu tik pavadinimai ir iksai g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2013 07 10, 22:34)
Laba, ar pavyko? Man irgi viska kartu metu, kad ir ka pasirinkciau, ta prasme ismeta 1824 psl. ax.gif
Laba, gal pagelbesit? ax.gif Man viska kartu meta, ka bepasirinkciau, be galo stabdo ir vietoj prekiu tik pavadinimai ir iksai g.gif  ax.gif

Taigi kodus nukopijuokit ir per normal tinklalapi pasiiurekit prekes:)
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2013 07 10, 23:34)
Laba, gal pagelbesit? ax.gif Man viska kartu meta, ka bepasirinkciau, be galo stabdo ir vietoj prekiu tik pavadinimai ir iksai g.gif  ax.gif

Faktas , kad puslapis perkrautas. Kita vertus prekes keiciasi minutemis, dingsta akyse verysad.gif Tad kol Valentinka neparasys kada tiksliai darys uzsakyma manau nera prasmes darytis sarasiukus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eosta @ 2013 07 10, 22:40)
Faktas , kad puslapis perkrautas. Kita vertus prekes keiciasi minutemis, dingsta akyse  verysad.gif Tad kol Valentinka neparasys kada tiksliai darys uzsakyma manau nera prasmes darytis sarasiukus... ax.gif

prekes tai tikrai dingsta,bet kiek zinau pakvietimas yra tam tikra diena, tam tikra valanda ir yra laiko limitas jei neklystu
Atsakyti
Ar jūs matote visus paveiksliukus? Aš nuo 14 puslapio vietoj nuotraukų matau tik ikonėles g.gif
Atsakyti
QUOTE(AurikaR @ 2013 07 10, 21:38)
Taigi kodus nukopijuokit ir per normal tinklalapi pasiiurekit prekes:)

Paziureciau, bet kad nuo 5 psl. isvis puslapiu nebevercia ax.gif
Atsakyti
labai mazeja prekiu, ka buvau surasiusi jau nebera ziuriu sad.gif
valentinka kada siusti?

Papildyta:
QUOTE(Altika @ 2013 07 10, 21:34)

kairej pusej vesk boyswear ar ka nori ir spausk search
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytux: 10 liepos 2013 - 22:59
labukas

ar nupirktumet iš Boohoo ir kiek maždaug laukti reiktu.
Atsakyti
be sansu ten kazka paziuret Next:( nebeatidarp foto, stringa viskas
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 10, 23:11)
be sansu ten kazka paziuret Next:( nebeatidarp foto, stringa viskas

jo, praverciau 26 puslapius ir daugiau tik ikoneles rodo, foto neina paziureti
Atsakyti
Man meta visus 1568 puslapius, o kitaip niekaip, nors norisi, kad tiesiog išmestų Boyswear ar Menswear....
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif

NEXT VIP sale užsakymus siųsti nuo 9 val :

Subject dalyje:
nikas, NEXT VIP sale, miestas, tel nr

prekes: kodas, dydis, kaina

pirmenybė kaip visada - esamom klientėm.
paskui peržiūrėsiu visus kitus užsakymus, jei suma bus didesne, prašysiu avanso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 11 liepos 2013 - 06:57