bet man viska kartu ismeta, kad ir pasirenku childrenwear
QUOTE(saulytux @ 2013 07 10, 17:21)
bet man viska kartu ismeta, kad ir pasirenku childrenwear
Ten zemiau yra kur irasyti gurlswear ar boys:)
Mergaitės, dar tokia idėja kilo bešnekant su kliente, kas nemato - pabandykite per chrome naršyklę, ne per explorerį
ir dar prašau nesiųskite užsakymų jau kelis gavau
QUOTE(Valentinka @ 2013 07 10, 14:58)
Mergaitės, dar tokia idėja kilo bešnekant su kliente, kas nemato - pabandykite pre chrome naršyklę, ne per explorerį
o siusti jums jau galima?
QUOTE(Valentinka @ 2013 07 10, 17:58)
Mergaitės, dar tokia idėja kilo bešnekant su kliente, kas nemato - pabandykite per chrome naršyklę, ne per explorerį
kada ir kelinta valanda siusti bus galima? ar rasyti tik koda ir dydi?
Pagaliau rodo NEXT VIP
as niekaip neieinu, kaip jums pavyksta?
Kelinta valanda Valentinka uzsakines NEXT VIP SALE?
QUOTE(AurikaR @ 2013 07 10, 21:32)
Kelinta valanda Valentinka uzsakines NEXT VIP SALE?
Aha, kada?
Gal kuri galite imesti nuoroda mergaitiskiems atskirai? Nes ka berasyciau, man vistiek vyriskus meta..
Ir vietoj paveiksliuku X stovi
QUOTE(Eosta @ 2013 07 10, 20:50)
Aha, kada?
Gal kuri galite imesti nuoroda mergaitiskiems atskirai? Nes ka berasyciau, man vistiek vyriskus meta..
ikelusi nuoroda I nedproxy paspausk go ir tada mes o prekiu virsuje pasirink home ir tada kokio nori tipo rusiavima: girlswear ir t.t
QUOTE(AurikaR @ 2013 07 10, 21:57)
ikelusi nuoroda I nedproxy paspausk go ir tada mes o prekiu virsuje pasirink home ir tada kokio nori tipo rusiavima: girlswear ir t.t
Jau nardau... net chroma suinstaliavau per 2 min Ot smegenis sususka tas sale
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 07 10, 15:43)
Merginos, I ta valentinos duota "vip sale" ivedate jos antraja nuoroda, spaudziat go. Man asmeniskai tada imeta mane I sale bet nieko nerodo tai tada spaudziu home ir pasirenku girlswear ar boyswear
Papildyta:
Valentina, uzsakyme rasyti tik koda ir dydi? Iki kelintos siusti? Reikia gal anksti keltis
Papildyta:
Valentina, uzsakyme rasyti tik koda ir dydi? Iki kelintos siusti? Reikia gal anksti keltis
Nieko nesuprantu vistiek
Man suvedus prašo login ir viskas, ir niekur nematau kad būtų ''menswear''