Tai kaip suprantu is HM kur birzelio pacioj pradzioj uzsakinejom gausim tik po liepos 22 d
Eina sau, o ten mano maudymke, buciau neuzsisakiusi, jei buciau zinojusi kad tiek laiko reikes laukti kam man ji bus reikalinga liepos gale
QUOTE(Valentinka @ 2013 07 09, 12:20)
NEXT VIP sale pirksiu šią savaitę, ketvirtad
Gal galima vip'o nuoroda?
QUOTE(laurita99as @ 2013 07 09, 12:51)
Tai kaip suprantu is HM kur birzelio pacioj pradzioj uzsakinejom gausim tik po liepos 22 d
Eina sau, o ten mano maudymke, buciau neuzsisakiusi, jei buciau zinojusi kad tiek laiko reikes laukti kam man ji bus reikalinga liepos gale
Ir as galiu prisijungti su savo graudziais verksmais. Mano maudymke taip pat turi buti toje siuntoje Nieko nepadarysi, kantriai lauksim. Cia dar nieko, bet mano mazoji laukia nesulaukia "triusikeliu" su princesem
QUOTE(Tina* @ 2013 07 09, 13:06)
Gal galima vip'o nuoroda?
aha butu idomu pasidairyt is anksto noreciau ir as nuorodos...
QUOTE(Lara22 @ 2013 07 09, 14:05)
aha butu idomu pasidairyt is anksto noreciau ir as nuorodos...
Tai jei visoms reikia, tai tada ir as noriu.
QUOTE(Valentinka @ 2013 07 09, 11:20)
noreciau vip'o nuorodos is anksto dekoju
QUOTE(laurita99as @ 2013 07 09, 12:51)
su HM yra tokia sistema , užsakai prekę, prie jos būna data, pvz prie jusu maudimkes buvo - 10-14 Jun
tai reiskiai kad tom dienom atsiras tik sandelyje, prie kitu prekiu buvo - 17-21 Jun, tai jie kooperuoja kelis uzsakymus ir siuncia vienu kartu i paskutine siunta nespejo pristatyti
pasidomejau katik koleges, tik vakar gavo viena didele deze HM... tai su 22 dienos siunta bus nemazai prekiu, jei iseis - suorganizuosim ir anksciau parvezima, gal su kitais vezejais
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hm, del next.. jei duosiu vip nuoroda, tai prisirinksite prekiu dabar ?? o atsiųsite tik ketvirtad ?
QUOTE(Valentinka @ 2013 07 09, 15:49)
su HM yra tokia sistema , užsakai prekę, prie jos būna data, pvz prie jusu maudimkes buvo - 10-14 Jun
tai reiskiai kad tom dienom atsiras tik sandelyje, prie kitu prekiu buvo - 17-21 Jun, tai jie kooperuoja kelis uzsakymus ir siuncia vienu kartu i paskutine siunta nespejo pristatyti
pasidomejau katik koleges, tik vakar gavo viena didele deze HM... tai su 22 dienos siunta bus nemazai prekiu, jei iseis - suorganizuosim ir anksciau parvezima, gal su kitais vezejais
Hm, del next.. jei duosiu vip nuoroda, tai prisirinksite prekiu dabar ?? o atsiųsite tik ketvirtad ?
Laba, duokit duokit nuoroda Pasicekavinimui gi juk labai reikia Nooorim... O ketvirtadieni IS NAUJO rinksim, nesudesim gi siandien rinktu prekiu... juk cia logiska, ane?
taip taip, pasitikrinsim ir lauksim ketvirtadieni starto kelinta valanda siust. Be to turbut reiks per ta programa atsidaryt, kas turi nuoroda programos ir atsimena kur ka nukopint reiks?
Nu vip sale tai labai laukiu:)
QUOTE(Lara22 @ 2013 07 09, 16:52)
taip taip, pasitikrinsim ir lauksim ketvirtadieni starto kelinta valanda siust. Be to turbut reiks per ta programa atsidaryt, kas turi nuoroda programos ir atsimena kur ka nukopint reiks?