Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(kumiko @ 2013 06 05, 20:12)
jums grazu toks nuaugimas?  man jau kai truputi nuauga geda vaiksciot buna, todel einu kas 2 savaites is naujo persilakuoti,o cia tai isvis doh.gif

as nesakau , kad grazu, tik nera bjauru.
taip nuauge,bet tvarkingai , nenutrupeje, nenuplesyti atsilupusio lako gabaliukai (buna megejos pakrapstineti),o tuo labiau po tokio ilgo laiko blink.gif
Atsakyti
user posted image]naguciai[/URL]

Sveikos,bandau ikelti savo pirstukus,nes dar nemoku blush2.gif mano dievinama spalvyte HG Queen of hearts ir blizgus zvyneliai smile.gif tikiuos neatrodo labai jau ne kaip blush2.gif
Papildyta:
user posted image[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 06 05, 20:42)
[
Sveikos,bandau ikelti savo pirstukus,nes dar nemoku blush2.gif  mano dievinama spalvyte HG Queen of hearts ir blizgus zvyneliai smile.gif  tikiuos neatrodo labai jau ne kaip blush2.gif
Papildyta:

thumbup.gif tikrai gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 06 05, 21:42)
user posted image]naguciai[/URL]
Sveikos,bandau ikelti savo pirstukus,nes dar nemoku blush2.gif  mano dievinama spalvyte HG Queen of hearts ir blizgus zvyneliai smile.gif  tikiuos neatrodo labai jau ne kaip blush2.gif
Papildyta:
user posted image[/IMG]

Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Oj as taip bijojau jog sakysit tas negerai,anas negerai blush2.gif forma naguciu aisku nelabai daili ir manau tuos zvynelius gal reikejo ant bazes det,ne ant lako,bet pries saule jie atrodo pasakiskai,taip blizga blizga rolleyes.gif vis ziuriu ir ziuriu biggrin.gif foto tai kokybe nelabai,nes su telefonu fotkinta.
Atsakyti
Merginos ar yra vilniaus akropoli arba oze HG priemoniu? lb reikia nuriebintojo,o gal galetumet kokiu kitu firmu rekomenduot,bet butent kuo prekiaujama siose parduotuvese.Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 05, 16:21)
Rinkis tuomet klasikinius atspalvius, jei bijai.O siaip tokiam reikalui turi kalbetis su klientais,turi juos pazinti, rodyti spalvas,klausti mirksiukas.gif bendrauti.Taip kartu kazka isirinkti.
O cia vo vaizdelis menesio su puse biggrin.gif Dziugina mane Senses laku nesiojimas,kaip privirinti biggrin.gif

na matyt taip ir teks padaryt, pasiklausinesiu parodysiu spalvytes gal kazkaip pades man apsispresti ax.gif

oho... menesis su puse, ir laikosi, nemaniau kad taip ilgai atsilaiko thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri turit ar esat uzmaciusios kaip atrodo ant nagu IBD - SCARLETT OBSESSION ?

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 06 05, 19:54)
... dabar jau ir man knieti isbandyt tuos lakus... o sakiau dar bent menesi jokiu laku...

Galvok galvok Saulute, nes jau paradejom formuoti nauja uzsakyma is beautywests.com tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 06 05, 22:46)
Gal kuri turit ar esat uzmaciusios kaip atrodo ant nagu IBD - SCARLETT OBSESSION
Galvok galvok Saulute, nes jau paradejom formuoti nauja uzsakyma is beautywests.com   tongue.gif

Taigi tik nesenai mergos dejo foto, tiesa ne nageliu, bet bent jau ant paletes mirksiukas.gif http://s020.radikal....872ff5ed1eb.jpg
Per kuria tarpininke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 05 birželio 2013 - 21:51
ups, parzioplinau blush2.gif

rudaplauke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 05 birželio 2013 - 21:57
gal kas bandet siuos lakus? kaina tai gera bet baisus nenusipirkt s.....
http://www.manodrabu...-lakavimo-lakas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teresiukas3: 05 birželio 2013 - 21:56
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 06 05, 22:56)
gal kas bandet siuos lakus? kaina tai gera bet baisus nenusipirkt s.....
http://www.manodrabu...-lakavimo-lakas

Is vaizdelio ir kainos javnai kitaicu shlamstas 4u.gif
Atsakyti