Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Panos ar IBD Purple Paradises panasi kazkiek i HG forbiden love? g.gif
Atsakyti
Rodau siandienos vargeli biggrin.gif nu jau kaip sunku desine ranka buvo lakuotis, tai nezinau kiek as ten prie jos prasikrapsciau doh.gif kaires linijos grazesnes, bet ten vaizda gadina tas vidurinio pirsto nuluzes kamputis. Visumoj rezultatu esu patenkinta smile.gif
IBD Enlightment+IBD whipped cream.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 06 04, 23:06)
Rodau siandienos vargeli  biggrin.gif nu jau kaip sunku desine ranka buvo lakuotis, tai nezinau kiek as ten prie jos prasikrapsciau  doh.gif  kaires linijos grazesnes, bet ten vaizda gadina tas vidurinio pirsto nuluzes kamputis. Visumoj rezultatu esu patenkinta  smile.gif
IBD Enlightment+IBD whipped cream.

Nieko nieko, man patinka pagrindo spalva good.gif
Atsakyti
Labas rytas,
vakar Vitrina Pro parduotuvėj konsultantė pasiūlė 2in1 Orly pagrindą ir viršutinį sluoksnį, mat taip pigiau išeitų, bet nepirkau, galvoju čia paklausiu nuomonės ax.gif
Kaip ši priemonė, ar gera? Ar geriau atskirai pirkti pagrindą ir viršutinį? Yra skirtumas kažkoks?
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2013 06 05, 08:50)
Labas rytas,
vakar Vitrina Pro parduotuvėj konsultantė pasiūlė 2in1 Orly pagrindą ir viršutinį sluoksnį, mat taip pigiau išeitų, bet nepirkau, galvoju čia paklausiu nuomonės ax.gif
Kaip ši priemonė, ar gera? Ar geriau atskirai pirkti pagrindą ir viršutinį? Yra skirtumas kažkoks?

Turejau, man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 06 05, 08:39)
Turejau, man nepatiko  schmoll.gif

O kas nepatiko?
Tai geriau patartumėt pirkti priemones Orly atskirai?
Kadangi žadu pati sau tvarkytis nagus, tai užmačiau tokius mini Orly lakiukus, manau man užteks smile.gif
Atsakyti
Ar esat bandžiusios itališkas gelinio lakavimo priemones:
Roby Nails
gelosophy

?
Prekiauja "Skirgesa", įdomu kokie atsiliepimai, nes yra tokia pat priemonė 2in1 kaip ir Orly-pagrindas+virš.sluoksnis
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2013 06 05, 11:04)
O kas nepatiko?
Tai geriau patartumėt pirkti priemones Orly atskirai?
Kadangi žadu pati sau tvarkytis nagus, tai užmačiau tokius mini Orly lakiukus, manau man užteks smile.gif

Blogai nusiimdavo ir laikesi nepasakyciau kad gerai. Nezinau... kaip viena pazistama sake: 2in1 niekad nebus geriau nei 2 atskirai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2013 06 05, 10:53)
Ar esat bandžiusios itališkas gelinio lakavimo priemones:
Roby Nails
gelosophy

?
Prekiauja "Skirgesa", įdomu kokie atsiliepimai, nes yra tokia pat priemonė 2in1 kaip ir Orly-pagrindas+virš.sluoksnis

Asmeninis patarimas, nepirkit beleko, apie ka net atsakyti jums negali va nares biggrin.gif Nes visi tie roby,karmen, ir t.t neverti demesio smile.gif
Atsakyti
Labukas, jau senokai skaitau jusu tema, noreciau prisijungti i jusu draugiska buri jei priimsit blush2.gif

noreciau paklausti del HG. Ar yra kazkokios einamiausios spalvytes, kurias klientes renkasi dazniausiai, ar naudojat ivairias spalvas. Kol kas turiu tik 3 spalvas, noriu nusipirkt dar ir nelabai noriu ismest pinigu i bala kad neisigyt spalva kuria niekas nesidazys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balleys: 05 birželio 2013 - 14:21
QUOTE(balleys @ 2013 06 05, 15:20)
Labukas, jau senokai skaitau jusu tema, noreciau prisijungti i jusu draugiska buri jei priimsit blush2.gif

noreciau paklausti del HG. Ar yra kazkokios einamiausios spalvytes, kurias klientes renkasi dazniausiai, ar naudojat ivairias spalvas. Kol kas turiu tik 3 spalvas, noriu nusipirkt dar ir nelabai noriu ismest pinigu i bala kad neisigyt spalva kuria niekas nesidazys ax.gif

Rinkis tuomet klasikinius atspalvius, jei bijai.O siaip tokiam reikalui turi kalbetis su klientais,turi juos pazinti, rodyti spalvas,klausti mirksiukas.gif bendrauti.Taip kartu kazka isirinkti.

O cia vo vaizdelis menesio su puse biggrin.gif Dziugina mane Senses laku nesiojimas,kaip privirinti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 05 birželio 2013 - 15:25
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 05, 17:21)
O cia vo vaizdelis menesio su puse biggrin.gif Dziugina mane Senses laku nesiojimas,kaip privirinti biggrin.gif
user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif o jeeee, geras bigsmile.gif o visi senses taip gerai laiko?
Atsakyti