Panos ar IBD Purple Paradises panasi kazkiek i HG forbiden love?
Rodau siandienos vargeli nu jau kaip sunku desine ranka buvo lakuotis, tai nezinau kiek as ten prie jos prasikrapsciau kaires linijos grazesnes, bet ten vaizda gadina tas vidurinio pirsto nuluzes kamputis. Visumoj rezultatu esu patenkinta
IBD Enlightment+IBD whipped cream.
QUOTE(xeditux @ 2013 06 04, 23:06)
Rodau siandienos vargeli nu jau kaip sunku desine ranka buvo lakuotis, tai nezinau kiek as ten prie jos prasikrapsciau kaires linijos grazesnes, bet ten vaizda gadina tas vidurinio pirsto nuluzes kamputis. Visumoj rezultatu esu patenkinta
Nieko nieko, man patinka pagrindo spalva
Labas rytas,
vakar Vitrina Pro parduotuvėj konsultantė pasiūlė 2in1 Orly pagrindą ir viršutinį sluoksnį, mat taip pigiau išeitų, bet nepirkau, galvoju čia paklausiu nuomonės
Kaip ši priemonė, ar gera? Ar geriau atskirai pirkti pagrindą ir viršutinį? Yra skirtumas kažkoks?
vakar Vitrina Pro parduotuvėj konsultantė pasiūlė 2in1 Orly pagrindą ir viršutinį sluoksnį, mat taip pigiau išeitų, bet nepirkau, galvoju čia paklausiu nuomonės
Kaip ši priemonė, ar gera? Ar geriau atskirai pirkti pagrindą ir viršutinį? Yra skirtumas kažkoks?
QUOTE(Amelie* @ 2013 06 05, 08:50)
Labas rytas,
Turejau, man nepatiko
QUOTE(xeditux @ 2013 06 05, 08:39)
Turejau, man nepatiko
O kas nepatiko?
Tai geriau patartumėt pirkti priemones Orly atskirai?
Kadangi žadu pati sau tvarkytis nagus, tai užmačiau tokius mini Orly lakiukus, manau man užteks
Ar esat bandžiusios itališkas gelinio lakavimo priemones:
Roby Nails
gelosophy
?
Prekiauja "Skirgesa", įdomu kokie atsiliepimai, nes yra tokia pat priemonė 2in1 kaip ir Orly-pagrindas+virš.sluoksnis
Roby Nails
gelosophy
?
Prekiauja "Skirgesa", įdomu kokie atsiliepimai, nes yra tokia pat priemonė 2in1 kaip ir Orly-pagrindas+virš.sluoksnis
QUOTE(Amelie* @ 2013 06 05, 11:04)
O kas nepatiko?
Kadangi žadu pati sau tvarkytis nagus, tai užmačiau tokius mini Orly lakiukus, manau man užteks
Blogai nusiimdavo ir laikesi nepasakyciau kad gerai. Nezinau... kaip viena pazistama sake: 2in1 niekad nebus geriau nei 2 atskirai
QUOTE(Amelie* @ 2013 06 05, 10:53)
Ar esat bandžiusios itališkas gelinio lakavimo priemones:
Roby Nails
gelosophy
?
Roby Nails
gelosophy
?
Asmeninis patarimas, nepirkit beleko, apie ka net atsakyti jums negali va nares Nes visi tie roby,karmen, ir t.t neverti demesio
Labukas, jau senokai skaitau jusu tema, noreciau prisijungti i jusu draugiska buri jei priimsit
noreciau paklausti del HG. Ar yra kazkokios einamiausios spalvytes, kurias klientes renkasi dazniausiai, ar naudojat ivairias spalvas. Kol kas turiu tik 3 spalvas, noriu nusipirkt dar ir nelabai noriu ismest pinigu i bala kad neisigyt spalva kuria niekas nesidazys
noreciau paklausti del HG. Ar yra kazkokios einamiausios spalvytes, kurias klientes renkasi dazniausiai, ar naudojat ivairias spalvas. Kol kas turiu tik 3 spalvas, noriu nusipirkt dar ir nelabai noriu ismest pinigu i bala kad neisigyt spalva kuria niekas nesidazys
QUOTE(balleys @ 2013 06 05, 15:20)
Labukas, jau senokai skaitau jusu tema, noreciau prisijungti i jusu draugiska buri jei priimsit
Rinkis tuomet klasikinius atspalvius, jei bijai.O siaip tokiam reikalui turi kalbetis su klientais,turi juos pazinti, rodyti spalvas,klausti bendrauti.Taip kartu kazka isirinkti.
O cia vo vaizdelis menesio su puse Dziugina mane Senses laku nesiojimas,kaip privirinti