Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(freza80 @ 2013 06 02, 20:33)
Turiu abi. Queen labiau vyšninė raudona, o Just in case - ryžai raudona smile.gif Pas mane einamesnė Queen ax.gif

Aciu labai 4u.gif .
Zinoma, butu smagu pamatyt viena salia kitos, nors, man rodos, jau apsisprendziau pirkti queen. Ir seniau apie ja galvojau, bet gi netiketai pamaciau ta just in case doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaunietes, naudokites proga thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 06 03, 14:38)
as tai lekciau ir vilniui ir klaipedoj biggrin.gif pati esu is alytaus, ale kad parskrendu i lietuva tik 6 diena :/ i lechat jau uzsirasiau, bus vilniui birzelio 20  thumbup.gif

o kas kur bus, kas per mokymai? niekur nerandu info g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 03, 16:12)
o kas kur bus, kas per mokymai? niekur nerandu info g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 03, 15:24)
Kaunietes, naudokites proga  thumbup.gif
user posted image

Sakykit is Kur Tokia info gaunate? Gal dar ateiti yra kokiu seminaru?

Kokia is IBD spalva pieno prancuzui yra?
Ir
Geltona citrinine?
Atsakyti
Sveikos,įkeliu savo nenusisekusi prancūzą doh.gif user posted image
user posted image

O kursai tai būtų labai gerai tik va laikas nelabai sad.gif bet manau kad dar jų bus.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 06 04, 10:50)
Sveikos,įkeliu savo nenusisekusi prancūzą  doh.gif [img][/img]

O kursai tai būtų labai gerai tik va laikas nelabai sad.gif bet manau kad dar jų bus.

na prancuzas tai dar dar bet nagu forma tai jau reiktu patvarkyti smile.gif
o kokios cia spalvos?
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 06 04, 10:09)
na prancuzas tai dar dar bet nagu forma tai jau reiktu patvarkyti smile.gif
o kokios cia spalvos?

dėl formos tai teisingai reiktų patvarkyti bet spalva realiai ji tokia gelsva iš IBD tik pamiršau spalvos kodą jei nepamiršiu parašysiu,tik patys galai nepatinka nes tas paprastas lakas labai sunkiai lakavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 06 04, 10:50)
Sveikos,įkeliu savo nenusisekusi prancūzą  doh.gif

nu jo,forma tvrkyti,ilgi suvienodinti reiktu,bet siaip saunuole,kad stengiesi,su laiku bus viskas ciki piki praktika praktika ir dar karta praktika :-)
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 04, 10:37)
nu jo,forma tvrkyti,ilgi suvienodinti reiktu,bet siaip saunuole,kad stengiesi,su laiku bus viskas ciki piki praktika praktika ir dar karta praktika :-)

dėkui 4u.gif mokytis mokytis ir dar kartą mokytis smile.gif

ar yra kuri nors dariusi prancuzą su perfekt nails? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 04 birželio 2013 - 11:42
Merginos, is kur perkat ORLY lakus? (Lietuvoje turiu omeny).
Cia DE galima uz 20 euru nusipirkt, cia normali kaina? visiska tundra, bet nerandu lietuviskoje virtualioje erdveje balto ORLY lako, tai negaliu kainos sulyginti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2013 06 04, 13:48)
Merginos, is kur perkat ORLY lakus? (Lietuvoje turiu omeny).
Cia DE galima uz 20 euru nusipirkt, cia normali kaina? visiska tundra, bet nerandu lietuviskoje virtualioje erdveje balto ORLY lako, tai negaliu kainos sulyginti  doh.gif

vitrinapro.lt 59lt smile.gif aš kiek žiūrėjau siųstis, tai iš amazone, pigiau gaunasi, tiek, kad laukti reikia (o mano išvis neatkeliavo būtent tas lakas) doh.gif tai pirkau LT parduotuvėj Vitrinoj
Atsakyti