Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2013 07 05, 14:32)
jauciu, jei greiciau dirbciau, netureciau problemu su tuo stingimu. Nusipirksiu paprasto balto nagu lako ir mokysiuos piesti ta smile linija, gaila gadinti Gelish'a. Kaip tik laukia trys savaites atostogu pas uosviene, kai grisiu, duosiu vaizdu  biggrin.gif

Paprastas lakas nuo gelinio skirias,juk jis isvis mygom stingsta, na nebent is rankos piesi iskart, o ne su taisymo texnika ax.gif As tau siulyciau labiau su geliniu laku zaisti,ranka igus ....Ir nereik jo gailet,bus tu laku, iperkami ax.gif
Atsakyti
Zinau puikiai,kad tie mano darbai nera geri ir galima kritikuot iki pamelynavimo biggrin.gif bet,kad tai padetu tai butu gerai,nes negraziai nulakuoju prie virsutiniu odeliu nors tu mane imk ir uzmusk doh.gif
Black cherry berry,sluoksniu gal 3 neprisimenu + birus blizguciai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 05, 13:37)
Paprastas lakas nuo gelinio skirias,juk jis isvis mygom stingsta, na nebent is rankos piesi iskart, o ne su taisymo texnika ax.gif As tau siulyciau labiau su geliniu laku zaisti,ranka igus ....Ir nereik jo gailet,bus tu laku, iperkami ax.gif

sakai? g.gif gal ir tiesa... Beda ta, kad as taupau UV laka - savo kaime negaliu nieko padoraus nusipirkti, parduodama tik parodzius manikiurininkes diploma... Isskyrus vietini aukciona, aisku. Kas ka ismeta, tai griebiu. Is ebay siustis po paskutinio prekiu apmuitinimo nebeturiu noro doh.gif na, nebent i LT grisiu, tai Nagavita dziaugtusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 07 05, 13:42)

nematau nieko, ko reiketu cia gedytis, grazu!
Atsakyti
Cia irgi tas pats brokas biggrin.gif
Tiki tiki laranga vel neatsimenu 2 ar 3 sluoksniai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Jurgin@ bigsmile.gif ir ko cia reikejo gedytis?Rimtai nematau nieko tokio,del ko raudonuoti, grazios spalvos ir tvarkinga smile.gif O del Black cherry berry tai man ji irgi kaprizinga,jei viena lakuoti irgi isikapsto tos duobes,tai as ja maisau su OPI vienu savo laku ax.gif

andorinha tai ar neturi lt giminiu,draugu?Gi susirenki netu ko nori,xebra superka ir siuntinuka pasiuncia ir vualia viska turi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 05 liepos 2013 - 14:35
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 05, 14:35)
andorinha tai ar neturi lt giminiu,draugu?Gi susirenki netu ko nori,xebra superka ir siuntinuka pasiuncia ir vualia viska turi thumbup.gif

taigi taip ir padarysiu, netgi bus kas parveza. Dekui, Jolkuce 4u.gif
Atsakyti
Saunus Jolkuces ir Jurgin@ darbeliai thumbup.gif
As parodysiu darbeli, kur tikrai prie odeliu negrazu biggrin.gif IBD Just Gel in Abyss (aisku foto is neto)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 07 05, 15:37)
Saunus Jolkuces ir Jurgin@ darbeliai  thumbup.gif
As parodysiu darbeli, kur tikrai prie odeliu negrazu  biggrin.gif IBD Just Gel in Abyss (aisku foto is neto)

o varge doh.gif nei nagai, nei kvepalai neskanus.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 05, 15:35)
Jurgin@ bigsmile.gif  ir ko cia reikejo gedytis?Rimtai nematau nieko tokio,del ko raudonuoti, grazios spalvos ir tvarkinga smile.gif O del Black cherry berry tai man ji irgi kaprizinga,jei viena lakuoti irgi isikapsto tos duobes,tai as ja maisau su OPI vienu savo laku ax.gif

Tai viena sluoksni dedi vienos spalvos kita kitos?
Nu vat neiissilakuoja man super lygiai,todel ir biesas ima bash.gif

Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 07 05, 16:37)
Saunus Jolkuces ir Jurgin@ darbeliai  thumbup.gif
As parodysiu darbeli, kur tikrai prie odeliu negrazu  biggrin.gif IBD Just Gel in Abyss (aisku foto is neto)

assa.gif aciu smile.gif
o ta foto is neto,tai dar vienas egzemplioriusi i kolekcija kur matem fb gupej imestus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 07 05, 17:10)
Tai viena sluoksni dedi vienos spalvos kita kitos?
Nu vat neiissilakuoja man super lygiai,todel ir biesas ima  bash.gif

Jo dedu sita ir ant virsaus panasios spalvos kitos firmos ax.gif
Atsakyti
Jau,kad taip norejot tai dar viena nelabai vykusi darba tuoj imesiu.Uzmetysiu visa psl savo srotu,o paskui vel rami busiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 05, 17:30)
Jo dedu sita ir ant virsaus panasios spalvos kitos firmos ax.gif

Pas mane dar problema su lakais,kazkur tik 20 spalvu turiu,cia grynu nemaisytu,be blizgiu ir pan tai dar neturesiu su kuo ja maisyt,nieko kaip nors smile.gif
Atsakyti
Idedu ir as savo darbelius biggrin.gif 4u.gif
megstamiausia sio metu spalva Progel POPPY
user posted image

IBD Seashell Pink + birus blizguciai
user posted image

o cia mano megstamiausi mixai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti