Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Zarute @ 2013 07 05, 08:15)
Merginos, gal jums mano klausymas pasirodys kvailas, bet as ne profe, del saves domiuosi - turiu 9 Watt UV lempa, ar ji is vis netinka jokiam geliniam lakavimui? g.gif  Kokia isigyt, kad tiktu ir strukturiniam geliui ir geliniams lakams?  ax.gif

36W lempa arba LED lempa. Kodel neskaitote ankstesniu postu ir temu? Prarandate labai daug naudingos informacijos.
Atsakyti
Merginos, skaičiau senose temose, kad yra pirkusių iš čia, siunčiatės į angliją.
http://www.nailxpresssupply.com/
Bet užsiregistravus, rašo, kad negalimas siuntimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 07 05, 08:59)
36W lempa arba LED lempa. Kodel neskaitote ankstesniu postu ir temu? Prarandate labai daug naudingos informacijos.

drinks_cheers.gif jau uztektu vien i pirmaji posta paziuret rolleyes.gif
Atsakyti
Panos kur jusu nagenos, meskit foto paganyt akims bigsmile.gif
pakelsiu ir as tema su vaizdeliu ax.gif Isbandziau as cia lechiat balta nobility laka ir ka-da kart sakau man nepatiko, tasosi jei ilgiau zaidi, toks jausmas , kad ore apstingtu nieko gero schmoll.gif ir prancuza su juo ilgiau dariau ir ma rodos gerokai jis cia prastesnis man gavosi verysad.gif Geriau busiu istikima Orly baltajam...+1sluoksniuku HG ambience i stampis su akutem.
user posted image
Ir dar metu IBD Camellia petals, nu toookia arbuzine su auksiniu zeruciu jau rodyta ,bet nu laaabai labai einama, baigiu butelka beveik bigsmile.gif 2 sluoksniai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 05, 11:41)
pakelsiu ir as tema su vaizdeliu ax.gif 

na patvirtink, kad neapdirbi nuotrauku fotoshopu rolleyes.gif biggrin.gif eina sau, kaip kruopsciai.
Bandziau daryti sau prancuza su Gelish Sheek White, tai ir man pastingo per pora minuciu, ar taip turi buti? Kai "neatkalta" ranka, tai apsunkina darba.

Isimylejau i IBD Camellia Petals wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 05 liepos 2013 - 12:08
QUOTE(andorinha @ 2013 07 05, 13:07)
na patvirtink, kad neapdirbi nuotrauku fotoshopu  rolleyes.gif  biggrin.gif eina sau, kaip kruopsciai.
Bandziau daryti sau prancuza su Gelish Sheek White, tai ir man pastingo per pora minuciu, ar taip turi buti? Kai "neatkalta" ranka, tai apsunkina darba.

Isimylejau i IBD Camellia Petals  wub.gif

Tvirtinu biggrin.gif , kad jei taisau tai tik seseli arba spalva bandau isgaut realesne, o visa kt nejudinta buna schmoll.gif JO camelia nereali wub.gif
Kaip suprast pastingo?Kol lakavai naga apstingo pats lakas betaisant ar kaip suprast? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 05 liepos 2013 - 12:15
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 05, 12:41)

Įmestumėm, bet vat nėr kuom dažyt, kai atsakys kas nors ar siuntės iš tos pardės, tada ir pasirodysim biggrin.gif
O jūsų darbai nepriekaištingai gražūs. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 07 05, 13:25)
Įmestumėm, bet vat nėr kuom dažyt, kai atsakys kas nors ar siuntės iš tos pardės, tada ir pasirodysim  biggrin.gif
O jūsų darbai nepriekaištingai gražūs. 4u.gif

Nus i anglija as nesiuntus nezinau, kadais per tarpininkes tik uzsisakinejau i LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 05, 12:13)
Kaip suprast pastingo?Kol lakavai naga apstingo pats lakas betaisant ar kaip suprast? unsure.gif

taip, apstingo betaisant. Man juk pasikrapstyti prie smile linijos reikia. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu as gal galeciau bent viena foto imest,nu bet,kad man geda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 07 05, 13:31)
taip, apstingo betaisant. Man juk pasikrapstyti prie smile linijos reikia.  rolleyes.gif

Aa buna buna pasitaiko zinok, man su situ va Lechiat baltu tas pats buvo doh.gif PO viena naga rodos darau, bet irgi mygom apstingsta,sako turi itakos kazkiek staline lempa prie kurios dirbam,keik cia teisybes nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 07 05, 13:57)
Nu as gal galeciau bent viena foto imest,nu bet,kad man geda  blush2.gif

unsure.gif A ko cia gedytis, juk ne pas gine kokia sedim biggrin.gif Mesk , tam juk ir rodom , kad pakritikuot ar pagirt, kad tobulet,kad stengtis poto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 05, 13:25)
Aa buna buna pasitaiko zinok, man su situ va Lechiat baltu tas pats buvo doh.gif PO viena naga rodos darau, bet irgi mygom apstingsta,sako turi itakos kazkiek staline lempa prie kurios dirbam,keik cia teisybes nezinau g.gif
Papildyta:

unsure.gif A ko cia gedytis, juk ne pas gine kokia sedim biggrin.gif Mesk , tam juk ir rodom , kad pakritikuot ar pagirt, kad tobulet,kad stengtis poto mirksiukas.gif

jauciu, jei greiciau dirbciau, netureciau problemu su tuo stingimu. Nusipirksiu paprasto balto nagu lako ir mokysiuos piesti ta smile linija, gaila gadinti Gelish'a. Kaip tik laukia trys savaites atostogu pas uosviene, kai grisiu, duosiu vaizdu biggrin.gif
Atsakyti