Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 03, 22:14)
as dar tik 1 kart lakinau,bet rodos irgi 4 dejau.Bandyk po apacia pirma balta lakint,o ant jo geltona 4u.gif

Tai va kad kai pora nagu nulakavau tada prisiminiau,bet manau tada vistiek butu 3 reikeje biggrin.gif sia sav bandysiu sau,kazkaip itariu,kad man 3 uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 03, 19:45)
Gelish Harmony "He loves me he loves me not" + "Izzy

Labai grazus derinukas, ypac sauleje wub.gif
Man IBD rocco uzteko 3, bet as pirma sluoksni plona, o kitus 2 riebius tepiau 4u.gif
Jolkuce riebiai tept nemoka, jinai tik kruopsciai ir plonai tepa biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 07 03, 23:00)
Labai grazus derinukas, ypac sauleje  wub.gif
Man IBD rocco uzteko 3, bet as pirma sluoksni plona, o kitus 2 riebius tepiau  4u.gif
Jolkuce riebiai tept nemoka, jinai tik kruopsciai ir plonai tepa biggrin.gif  ax.gif

tas tiesa,kai brudo prisipirkus tenka isisiepus lakuot ,kad tik garbanom nagai neapzeltu,tai va su gerom spalvom paranoja jei riebiau uzvarysiu i bus xana:-D:-D:-D
Atsakyti
Gelish Harmony "He loves me he loves me not" + "Izzy wizzi" Labai fains derinukas realiai gavos  kas megsta blizgiai ax.gif

labai grazu, man patinka tokie dalykai su siek tiek blizguciu ax.gif nuotrauka tikrai kaip is reklamos thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, pasiulykit klasikine raudona spalva be jokiu blizguciu ir neinoringa smile.gif turiu HG stand out, bet tai ne tas ko man reikia... Ar pataikyciau IBD bing cheries? Kas atitiktu is HG?
Aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar Jolifin Carbon color ilgalaikis lakas stingsta LED lempoje? Jau taip nusibodo po neta knaisiotis, nerandu atsakymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 07 04, 19:13)
Gal kas zino, ar Jolifin Carbon color ilgalaikis lakas stingsta LED lempoje? Jau taip nusibodo po neta knaisiotis, nerandu atsakymo  doh.gif

O ant sio lako bonkutes neraso sios info?
Atsakyti
Gelish Harmony "He loves me he loves me not" + "Izzy wizzi" Labai fains derinukas realiai gavos 

tobulai nulakuota tongue.gif begalo grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 07 04, 20:23)
O ant sio lako bonkutes neraso sios info?

Neturejau jos rankoje, neisivaizduoju. Nors man Gelish 9G LED lempa net pigiausia geli sustingde, tai gal ir cia bedu nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 07 04, 19:13)
Gal kas zino, ar Jolifin Carbon color ilgalaikis lakas stingsta LED lempoje? Jau taip nusibodo po neta knaisiotis, nerandu atsakymo  doh.gif

O, tai jis vokiskas. Raso, kad stingsta ir led lempoje :-)
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 07 04, 21:03)
O, tai jis vokiskas. Raso, kad stingsta ir led lempoje :-)

dekui, zabala as matyt, nes neradau rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal jums mano klausymas pasirodys kvailas, bet as ne profe, del saves domiuosi - turiu 9 Watt UV lempa, ar ji is vis netinka jokiam geliniam lakavimui? g.gif Kokia isigyt, kad tiktu ir strukturiniam geliui ir geliniams lakams? ax.gif
Atsakyti