Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Princesė. @ 2013 07 02, 14:04)
kokia grazi bigsmile.gif o gal kitu firmu yra kazkas panasaus  rolleyes.gif  ?

Iš ne gelinių yra, bet man paprasti lakai nelaiko, tai aš ieškau iš gelinių, gal kuri mergina žinos 4u.gif Opi gelinis vienas yra tamsios vyšnios atspalvio, bet jis iš pavyzdžio daugiau emalinis atrodo, o man norisi būtent tokio beveik juodo su vyšninių perlamutru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 07 02, 15:50)
Iš ne gelinių yra, bet man paprasti lakai nelaiko, tai aš ieškau iš gelinių, gal kuri mergina žinos 4u.gif Opi gelinis vienas yra tamsios vyšnios atspalvio, bet jis iš pavyzdžio daugiau emalinis atrodo, o man norisi būtent tokio beveik juodo su vyšninių perlamutru ax.gif

http://www.chickette...lection-part-2/ gal sis pirmasis tada kazkiek panasus butu inner vixen 4u.gif As ji turiu tai jis toks juodai rudai blizgus turi raudonai bombordava zeruti,prie tam tikros sviesos isvis beveik juods ax.gif

arba kazkas tokio gal tiktu http://forum.pursebl...ons-735729.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 liepos 2013 - 15:02
turiu klausymeli, niekad su ilgalaikiu nedariau prancuzo, reik dar skaidraus lako? ar uztektu tik baze, balti galiukai ir iskar topas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fainaaa @ 2013 07 02, 16:20)
turiu klausymeli, niekad su ilgalaikiu nedariau prancuzo, reik dar skaidraus  lako? ar uztektu tik baze, balti galiukai ir iskar topas?  blush2.gif

Reikia
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 02, 14:55)
http://www.chickette...lection-part-2/  gal sis pirmasis tada kazkiek panasus butu inner vixen 4u.gif As ji turiu tai jis toks juodai rudai blizgus turi raudonai bombordava zeruti,prie tam tikros sviesos isvis beveik juods ax.gif

Ačiū, rimtai kažkas tokio bigsmile.gif O nėra problematiška spalvytė? Man kažkaip vaidenasi, kad kažkur skaičiau, lyg mėgsta trauktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 07 02, 16:47)
Ačiū, rimtai kažkas tokio bigsmile.gif O nėra problematiška spalvytė? Man kažkaip vaidenasi, kad kažkur skaičiau, lyg mėgsta trauktis g.gif

as ir skaiciau,kad merginom ji kaprizinga,bet as pati turiu..tai plonai lakinant atydziai 2 sluoksniais man su ja viskas okei.Jeigu per skubuma zinoma brukstelsi riebiau,taip bus rauksliu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,turiu klausimėlį ar yra kas dirba su perfect nails priemonėmis norėčiau keleta patarimų smile.gif Šiandiena susipirkau visas priemones ,tame reikale esu naujokė,tiesiog noriu pamėginti,sau namie susitvarkyti nagučius,noriu paklausti eiliškumo tvarka,kuri po kurios priemonės tepasi,ir ar iš po kiekvienos priemonės patepimo,reikia rankyte kišti po UV lempa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mintaute @ 2013 07 02, 18:08)
Sveiki,turiu klausimėlį ar yra kas dirba su perfect nails priemonėmis norėčiau keleta patarimų smile.gif Šiandiena susipirkau visas priemones ,tame reikale esu naujokė,tiesiog noriu pamėginti,sau namie susitvarkyti nagučius,noriu paklausti eiliškumo tvarka,kuri po kurios priemonės tepasi,ir ar iš po kiekvienos priemonės patepimo,reikia rankyte kišti po UV lempa smile.gif

As turejau wink.gif tepasi taip: Prep, ultrabond - palaukti keleta sek kol nudzius, baze-lempa, spalva-lempa, sppalva-lempa, topas-lempa. Dazniausiai tai dedavau 3 sluoksnius spalvos. Ir tada nuvalai su tuo ruzavu slysciu is didelio but su purkstuku.
Atsakyti
Ateinu atsiimti savo zodziu apie Mani Q base. Minejau, kad traukiasi nuo krasteliu, bet siand. lakavau antra karta, pavyko taip kaip ir turi buti. Kazkodel tik pati pirmaji karta lakuojant trauke ir baze, ir spalva g.gif
Bet kuriuo atveju pirkciau dar karta ir daugiau ju spalvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 02 liepos 2013 - 17:49
Sveikos, gal kas nors esate bandę Sally Hansen Diamond Strength lakus, ar geri kažin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(armaliuke @ 2013 07 02, 15:37)
aciu 4u.gif

siandien dvi moteriskes turejau, viena vakar darzus ravejo be pirstiniu doh.gif  tai vargelio buvo paruosiant lakavimui, o kitos nagai sluoksniuojasi . ir abieju nagai gana sudetingos formos. kai kurie iki pat mesu(tokie trumpi)  tai praktika nebloga buvo.  bigsmile.gif

ir dar vienas klausimukas, su kokiu sepetuku dazot, kai yra sumaisomos spalvos? kolkas neturiu pasibaigusiu HG leku, tai atliekamo sepetelio neturiu, paprastu laku sepeteliai kazkokie ne tokie. ar tinka sepetelis skirtas  nagu dailei, tas platesnis lakuoti nagus?

Nelabai tiks, nes nepadengs tolygiai nago, dryzuos:-) pati bandziau:-) geriausia daryti su gelio teptuku, yra papigiaisku kinietisku. Arba su paciu gelio lako teptuku - tik po to svelniai isvalykit, nesudziovindama ir nesudraskydama :-)
Atsakyti
O naudojat prancūzui tokius lipukus?
prancūzui
Atsakyti