Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(inga_ @ 2013 06 01, 20:05)
grazu, aiksu, nu kartais tikrai tie klienciu norai,  verysad.gif  bash.gif
kokios firmos geliu darete su kempinele perejimus darete, taip? mirksiukas.gif

Ta ruzava tai Sun flover lenku firmos gelinis lakas, or padengta HG Vegas nihgt
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 06 01, 22:21)
Saulute, labai grazus naguciai thumbup.gif

lakavai su Trugel bondu?

aciu, stengiuos mokytis 4u.gif
pas mane pagrindai visi HG tik spalvos ivairiu firmu....
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 06 01, 20:51)
Mano siandieninis pedikiuras  biggrin.gif oi oi oi kiek vargau, sakes kaip sunku sau kojas lakuot  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Spalva - IBD "Scarlet obsession" + IBD "Fireworks"

gal galit papasakot kokia ji realiai, raudona/bordo su perlamutru? o gal ir arciau pacia spalva nufotografuotumet, noriu pirkti ja pirkti, bet abejoju 4u.gif
manau, kad ji turetu buti panasi i HG queen of hearts , ar klystu ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 02 birželio 2013 - 12:24
Kai gavau IBD spalvyte ir nulakavau ant tipsu, tai jos man praktiskai viens prie vieno atrode. Bet kai isiziuri, tai HG raudonesne, o IBD turi siek tiek vysninio atspalvio...
Va idedu nuotraukyte - su telefonu fotkinau, tai kokybe nelabai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 06 02, 14:06)
Kai gavau IBD spalvyte ir nulakavau ant tipsu, tai jos man praktiskai viens prie vieno atrode. Bet kai isiziuri, tai HG raudonesne, o IBD turi siek tiek vysninio atspalvio...
Va idedu nuotraukyte - su telefonu fotkinau, tai kokybe nelabai.

vadinasi gerai uzmaciau, kad jos panasios. aciu uz sugaista laika ir foto 4u.gif dedu i krepseli smile.gif

dar gerai butu atrasti HG my forbidden love atitikmeni rolleyes.gif

o gal kas turite IBD Indie Oasis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 02 birželio 2013 - 13:17
O as metausi tarp HG queen of hearts ir HG just in case tomorrow never comes doh.gif . Man jos tokios panasios, bet realiai juk skiriasi unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 06 02, 14:22)
O as metausi tarp HG queen of hearts ir HG just in case tomorrow never comes doh.gif . Man jos tokios panasios, bet realiai juk skiriasi unsure.gif ?

HG just in case tomorrow never comes - skaistesne, raudonesne
Atsakyti
Labas vakaras, gal kas galite patarti kaip nagavitoje įsigyti prekių su nuolaida?smile.gif pati jos neturiu! sad.gif

Kažin jei nueiciau ir pasakyčiau kito asmens vardą ar pritaikytu? O gal galima susitarti su pardavejomis?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 06 02, 14:22)

Turiu abi. Queen labiau vyšninė raudona, o Just in case - ryžai raudona smile.gif Pas mane einamesnė Queen ax.gif
Atsakyti
[quote=inga_,2013 05 29, 12:07]
[quote=Jolkuce,2013 05 29, 10:57]

jo jolkuce atspėjai, čia tokia piemenė nežinau gal kokia 25-28 metų spėju,
[/quote]

Va cia tai saldziai pasijuokiau biggrin.gif "Piemene"29 metu biggrin.gif Man 28, bet tikrai piemene nesijauciu biggrin.gif Kai budavau 18 tai 24 jau tooookios moterys atrodydavo, tai speju jums jau gerokai virs 40, jeigu trisdesimtmetes piemenem vadinat lotuliukas.gif

Tiek priraset, tai skaiciau, skaiciau smile.gif Ryt bandysiu nufotografuoti savo vasarinukus ir ikelti cia Jusu teismui smile.gif
Atsakyti
Sveikos grožio puoselėtojos smile.gif
Noriu paklausti apie prancuziško dailę,kokios tinkamesnės priemonės,vakar prasikankinau su juo doh.gif įsigijau štai tokį parodoje laką nes patarė kad tinkamas prancūzui bet ar tai jis koks pagedęs ar kas su juo čia ? jis toks gelsvos spalvos ir nepamenu tiksliai kuris iš jų pas mane vėliau patikslinsiu ar šis : IBD Just - UV Nagų lakas Just Seashell Pink 56513 arba šis IBD Just - Just Chashmere Blush 56512 ? ir tuos galiukus dažiau paprastu baltu nagu laku bet kažkaip sunku jį buvo teplioti nes jis toks sakyčiau skystokas išsisliejo na vien žodžiu nepavyko gražiai vėliau įkelsiu foto doh.gif
Aš nenoriu to geltonumo ,ką galite patarti ?ir kuom galiukus lakuojate?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 06 03, 09:38)

Aš nenoriu to geltonumo ,ką galite patarti ?ir kuom galiukus lakuojate?

Musu albumelyje mergaites sukelusios daug foto su prancuzisku, po nuotraukom surasyta kuom dare. Geriausias baltas ilgalaikis ORLY ir LeChat
http://public.fotki.com/supernaguciai/
Atsakyti