QUOTE(armaliuke @ 2013 07 02, 08:05)
paskui dariau vyro sesei, jai nepraejus nei savaitei dvieju nagu sonas nusilupo , ir jinai visa laka nulupo. jo kaip nebuta.
ir dar kilo klausimas, kiek tas gelinis lakavimas gali atlaikyti "isores poveikio"???? dariau anytai, ji gyvena kaime. kiaules, karves, darzai, chemija daro savo. zodziu cia viena diena labai sveite bidonus, daug vandens, metalinis sveistukas, chemija ir aisku be pirstiniu. lakas beveik prie visu nagu galiutu pasitryne, bet keli pasilupo, turejau perdaryt. ar galima klientei tarkim is kaimo sakyti kad jums laikys, kad ir ka bedarytumet. ar vistiek reikia kad kazkiep priziuretu, pasaugotu?
Vyro sesės ir Jūsų nagai gali visiškai skirtis, todėl ir laikymas nevienodas
Man viskas laikosi kaip prilituota (praktiškai viską darau su pirštinėm, nuo maisto gaminimo iki namų ruošos ir darbo lauke), mano mamai lygiai taip pat (nors ji saugo taip jau labai mažai), draugėms irgi laiko nevienodai, nors priemonės tos pačios
Labai daug faktorių yra, gal prakaituoja rankos labai, gal patys nagai silpnučiai, gal nesaugo ir pan.
Dėl anytos ir didelio išorės poveikio tai čia
Jurgin@ teisingai pasakė, niekas tokio dalyko neatlaikys, nors mano anyta taip pats kaimiškus darbus dirba, retai pirštines prisimena, ji dedasi gelį, kažkiek atlaiko, bet žinoma ne tiek, kiek žmogui mažai dirbančiam be pirštinių ir apskritai saugančiam rankas ir nagus