Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Nuvogta foto,atsiprasau kieno ji yra 4u.gif bet ziauriai,nerealiai gerai atrodo pagrindo ta kamufliazine spalva.Kur tokia gaut,help help.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 07 01, 14:35)
Nuvogta foto,atsiprasau kieno ji yra  4u.gif bet ziauriai,nerealiai gerai atrodo pagrindo ta kamufliazine spalva.Kur tokia gaut,help help.gif  biggrin.gif
[url=h

g.gif O cia nebus kokia HG pink smothie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 01, 15:06)
g.gif O cia nebus kokia HG pink smothie  g.gif

Gali buti. Siaip ji tokia ruzava ane? Foto matyt kitaip spalva persiteikus,atrodo ruzavai rusva arba rusva ruzavai biggrin.gif
Ar turi pati sia spalva?
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 07 01, 15:10)
Gali buti. Siaip ji tokia ruzava ane? Foto matyt kitaip spalva persiteikus,atrodo ruzavai rusva arba rusva ruzavai  biggrin.gif
Ar turi pati sia spalva?

Turejau, bet pardaviau man nepatiko rozine tokia spalvyte, yra musu albume su ja darytu prancuzu, paziurinek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 01, 15:50)
Turejau, bet pardaviau man nepatiko rozine tokia spalvyte, yra musu albume su ja darytu prancuzu, paziurinek ax.gif

Vat ruzavos ir as nenoriu,noriu rusvesnes g.gif ok,sitos neperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 07 01, 15:52)
Vat ruzavos ir as nenoriu,noriu rusvesnes  g.gif ok,sitos neperku  biggrin.gif

Tai pasimaisyk balta spalva su HG exale pvz...arba paimk is Senses ta izymiaja 936 rodos g.gif numeris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 liepos 2013 - 15:08
QUOTE(Princesė. @ 2013 07 01, 15:09)
koks pn nr? bigsmile.gif

16.7
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 07 01, 16:42)

arba as akla arba nailshop.lt nera sito numeriuko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 01, 14:56)
Tai pasimaisyk balta spalva su HG exale pvz...arba paimk is Senses ta izymiaja 936 rodos  g.gif  numeris smile.gif

Aš klausimėlių dėl senses lakų turiu: buvot įdėjus nuotraukėlę su nuaugusiais juodais nagais, kuris ten numeriukas buvo?
Taip pat, gal baltą iš jų turit ir žinot, kiek sluoksnių užtenka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 07 01, 19:29)
Aš klausimėlių dėl senses lakų turiu: buvot įdėjus nuotraukėlę su nuaugusiais juodais nagais, kuris ten numeriukas buvo?

Senses juodas 900
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 07 01, 19:10)
arba as akla arba nailshop.lt nera sito numeriuko sad.gif

Ne viskas intermnete sudėta mirksiukas.gif Aš pardėj buvau, tai daugiau spalvų mačiau nei jų psl. mirksiukas.gif Pirkau dar neoninę riūūūžavą 16.11, jų psl irgi nėr
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 07 01, 19:29)

jau atsake kuris nr,uztenka 2 sluoksniu tokiu riebesniu 4u.gif Balto neturiu is juju,bet planuose yr mintis isbandyti greitu metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 liepos 2013 - 19:55