Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2013 06 30, 11:26)
Merginos, gal pasakytumete, ar yra tokios ryskios melynos spalvos ilgalaikis

Gal tiktu ibd blue haven?
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 06 30, 14:19)
Gal tiktu ibd blue haven?

As ta pati pamaniau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na stai, isbandziau Mani Q color koralines spalvos laka ir tos pacios firmos baze. Pirma karta lakavau ilgalaikiu, tai privargau.

user posted image

Kiap visada, nuotrauka neperduoda tikrojo atspalvio, taciau mano akimis, tai yra grazi ryski, artima koralinei spalva. Baze - megeja pabegti nuo krasteliu, siaip skysta, patogiai uzsitepa. Spalva - normaliai pigmentuota, uztenka dvieju sluoksniu (ant mazojo pirstelio tepiau tris sluoksnius, spalva netapo ryskesne. Netgi galiu pasakyti, kaip nusitirpdo biggrin.gif labai lengvai, 5min su paprastu nagu lako nuemeju. Jei atlaikys kokia savaite, busiu patenkinta.
Atsakyti
Turbut kvailas klausimas, bet pasidare idomu blush2.gif
Ar galima ant bazes tepti paprasta laka ir paskui topa? kas nutiktu taip darant?
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2013 06 30, 20:56)
Turbut kvailas klausimas, bet pasidare idomu  blush2.gif
Ar galima ant bazes tepti paprasta laka ir paskui topa? kas nutiktu taip darant?

Aš bandžiau - gavosi šnipštas biggrin.gif nes lakas ilgai džiuvo, pačiupinėjus jau buvo nudžiuvęs, užtepiau topa ir viskas susiraukšlėjo. Gal blogai nudžiuvęs buvo, o gal ir ne, gal topas ji suraukšlėjo. Tuo pat metu kitą ranką lakavau bazė-topas-paprastas lakas, tai lakas gerai laikėsi kelias dienas, kai šiaip paprastu laku lakuojant man jis atšoka po pirmo indų plovimo biggrin.gif
Bet nieks Jums geriau neatsakys į šitą klausimą, nei kad pabandytumėt pati pažaisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gali paprastas lakas tiesiog nuciuozti su topu nuo nago.
Atsakyti
mERGINOS AR JUMS NEPASITAIKO ALERGIJŲ NUO GELINIO LAKAVIMO?
Atsakyti
Atnesu palyginimui 2 spalvas(viena is juju siandien gavau),gal kazkam bus lengviau perkant apsipresti 4u.gif Maniau bus vienodos, bet pasirodo ne smile.gif IBD turi daugiau oranzo wub.gif
user posted image
Ir dar pasemiau Scarlett Obsession * IBD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 liepos 2013 - 11:15
QUOTE(Jolkuce @ 2013 07 01, 11:10)
Atnesu palyginimui 2 spalvas(viena is juju siandien gavau),gal kazkam bus lengviau perkant apsipresti 4u.gif Maniau bus vienodos, bet pasirodo ne smile.gif IBD turi daugiau oranzo wub.gif

Ir dar pasemiau Scarlett Obsession * IBD

man ibd kaip raudona atrodo sioj nuotraukoj g.gif

o SN turi metine spalvyte? g.gif nenoriu hg pirkt, jei sunkiai lakuojasi, bet taip norisi metines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 07 01, 14:24)

o SN turi metine spalvyte? g.gif nenoriu hg pirkt, jei sunkiai lakuojasi, bet taip norisi metines wub.gif

PN bandykit mirksiukas.gif SN berods neturi
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 07 01, 13:24)
man ibd kaip raudona atrodo sioj nuotraukoj g.gif

Na ji ir yra raudonai oranzine smile.gif tai tam tikras apsvietimas labiau raudona ja padaro, o prie kito labiau oranzas matos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 07 01, 12:28)
PN bandykit  mirksiukas.gif SN berods neturi

koks pn nr? bigsmile.gif
Atsakyti