Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alincia @ 2013 06 28, 22:34)
Oba, nu labai labai liuks  wub.gif
Dejai ant balto pagrindo? Kiek sluoksniu?
As kaip tik norejau tos HG violetines, bet sese uzsake is amazone, tai pinigus nuskaite, o po to parase, kad nesius i Lietuva, tai taip ir likau be jos  doh.gif

baiginejasi mano balta,tai pataupiau sikart ir dejau 4 geltonos,siaubingai skystokas,nors ant paletes tai 3 uzsidenge kuo puikiausiai,zodz labai dziaugiuos spalva,tikrai grazi,aciu tau 4u.gif
Atsakyti
Ner uz ka, juk tikrai retai naudojama spalva, tai kiek ten jos reikia mirksiukas.gif
Mano turimos IBD visos skystos, kaip ir EF rolleyes.gif Bet tokios geltonos HG neturi, pas ja ryskios tokios, o si pasteline,svelni wub.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
As nesuprantu, kaip kitoms merginoms su ilgalaikiu pavyksta uzsiauginti naturalius nagucius, as kol nelakavau, tai turejau stiprius ir gan ilgus uzaugindavau, dabar keli menesiai kaip susirgau ilgalaikio gelinio lakavimo liga doh.gif ir nagai trupineja, luzineja, sluoksniuojasi... Naudoju ir strukturini, bet su juo man tik tiek, kad lengviau nusiima. Vis pazadu sau, kad po kiekvieno lakavimo leisiu pailset pora menesiu, bet kur tau... Savaite ir max kelios dienos ir as vel palinkus lakuojuosi... O gal ka ne taip darau? g.gif na bet forumas nuolat sekamas, youtube issniukstineta, lyg ir viska pagal taisykles darau..
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2013 06 29, 00:01)
As nesuprantu, kaip kitoms merginoms su ilgalaikiu pavyksta uzsiauginti naturalius nagucius, as kol nelakavau, tai turejau stiprius ir gan ilgus uzaugindavau, dabar keli menesiai kaip susirgau ilgalaikio gelinio lakavimo liga doh.gif ir nagai trupineja, luzineja, sluoksniuojasi...

O mano nagai natūralūs šiaip visą laiką silpnoki, tai gelinis lakavimas mano inkaras buvo, nagus dabar užsiaugint galiu ilgus iki begalybės wub.gif Bet šeimoj su vaikais nepatogu, o ir jei lūžta tai iki pat pat kiek jau begali biggrin.gif Na tai pasilieku juos trumpesnius, bet tik gelinio dėka tenka juos pritrumpint, nes anksčiau patys nulūžinėdavo vos ūgtelėję unsure.gif
Tai jum gal ir lūžinėja tuo metu, kai būnat tą savaitę nusiėmus laką g.gif Nes tada ir mano nagiukai kaip popierius - lankstosi į visas puses lotuliukas.gif Jei lakuotumėt nuolatos be savaitinių pertraukų, nelūžinėtų manau.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 29 birželio 2013 - 09:44
QUOTE(Uga_ @ 2013 06 29, 00:01)
Labukas smile.gif
As nesuprantu, kaip kitoms merginoms su ilgalaikiu pavyksta uzsiauginti naturalius nagucius, as kol nelakavau, tai turejau stiprius ir gan ilgus uzaugindavau, dabar keli menesiai kaip susirgau ilgalaikio gelinio lakavimo liga doh.gif ir nagai trupineja, luzineja, sluoksniuojasi... Naudoju ir strukturini, bet su juo man tik tiek, kad lengviau nusiima. Vis pazadu sau, kad po kiekvieno lakavimo leisiu pailset pora menesiu, bet kur tau... Savaite ir max kelios dienos ir as vel palinkus lakuojuosi... O gal ka ne taip darau? g.gif na bet forumas nuolat sekamas, youtube issniukstineta, lyg ir viska pagal taisykles darau..

Man atrodo, kad ilgalaikis turetu buti puiki galimybe atsiauginti nagus, o ne atvirksciai. As pries kelis metus taip pat nusprendziau pati uzsilieti nagus geliu, nusipirkau kazkoki Fingrs firmos bonda, geli, ir po pirmo nusiemimo nutrupejo man visi nagai. Vos paaugdavo, vel luzdavo, sluoksniavosi ir tt. Tik po keleto menesiu atsigavo. Vienu zodziu, naudojamu medziagu kokybe svarbu, kaip ir teisinga darbo technika.
P.S. dekui Jolkucei siandien uz vakaryksti patarima...
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 06 29, 08:47)
Man atrodo, kad ilgalaikis turetu buti puiki galimybe atsiauginti nagus, o ne atvirksciai. As pries kelis metus taip pat nusprendziau pati uzsilieti nagus geliu, nusipirkau kazkoki Fingrs firmos bonda, geli, ir po pirmo nusiemimo nutrupejo man visi nagai. Vos paaugdavo, vel luzdavo, sluoksniavosi ir tt. Tik po keleto menesiu atsigavo. Vienu zodziu, naudojamu medziagu kokybe svarbu, kaip ir teisinga darbo technika.
P.S. dekui Jolkucei siandien uz vakaryksti patarima...

Visos priemones Harmony Gelish, kokybe mano atveju turbut neitakoja, o darbo technika, na ir nesu visai zalia, pries kelis metus baigiau priauginimo kursus, bet visgi kazkur kazkas ne taip g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2013 06 29, 01:01)
Labukas smile.gif

Mano pacios nagai buvo stiprus ir grazus. Po to du metus turejau priaugintus nagus ( ne del reikalo, o del mados). Nusiemiau, nes isvaziavom gyvent I uzsieni. Po nuemimo nagai taip pat isliko stiprus ir grazus. Dabar tenka dirbt su chemikalais ( dirbu be pirstiniu, nes kitaip neiseina)).Gaila buvo ziuret I mano nagucius.Bet jau 7 men,. pati lakuojuos ilgalaikiu, tai atsidziaugt negaliu. Stiprus, grazus, galiu augint kokio noriu ilgio - neluzineja, islaiko 2 savaites ( laikytu ir daugiau, bet atsibosta). Visi net stebisi, kad dirbant toki darba galima turret tokius nagus. Tad gal problema ne lakavime, o ko nors truksta organizmui, kaip kad buna, kai slenka plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2013 06 29, 12:56)
Visos priemones Harmony Gelish, kokybe mano atveju turbut neitakoja, o darbo technika, na ir nesu visai zalia, pries kelis metus baigiau priauginimo kursus, bet visgi kazkur kazkas ne taip  g.gif  g.gif

tada lieka vienintele priezastis - pakitimai organizme.
Atsakyti
QUOTE(Uga_ @ 2013 06 29, 12:56)
Visos priemones Harmony Gelish, kokybe mano atveju turbut neitakoja, o darbo technika, na ir nesu visai zalia, pries kelis metus baigiau priauginimo kursus, bet visgi kazkur kazkas ne taip  g.gif  g.gif

man irgi susilpnėjo nagai nuo ilgalaikio, o priemonės ne iš pigiausiu: OPI, Orly ir t.t. Mane gelbsti paprastos nagų vonelės su citrinos rūgštimi. Pabandykit, gal ir jums susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
gal kuri is jusu turi SN cupid arrow spalvyte? kaip lakuojasi? tiktu prancuzui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 06 29, 22:07)
gal kuri is jusu turi SN cupid arrow spalvyte? kaip lakuojasi? tiktu prancuzui? 4u.gif

As turiu, skystaliukas toks kreminis, panasus i kamufliaza, bet 3 sluoksniu reikia tikrai, na prancuzo nedarau, bet manau tiktu, nes galiukas baltas, tai nepersimatys, gal ir 2 uztektu tuomet sluoksniu g.gif
Atsakyti
Merginos, gal pasakytumete, ar yra tokios ryskios melynos spalvos ilgalaikis lakas?

user posted image

Turejau butent toki kaip nuotraukoje, paskolinau ir nebeatgavau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 30 birželio 2013 - 10:28